• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

teşekkür ederim libertecim vitrin bana eziyet gibi geliyor.onun içini doldurmak ayrı dert temizlemek ayrı dert.hiç bir zaman düşünmedim vitrin almayı :)

Ayyyy işte bu bu bu :46::46: Buna bayıldım tatlım..Renkleride güzel olacaktır eminim. Ama ben olsam oturma kısmını açık bir renk miderleri daha koyu seçerdim. Mesela oturma kısmı toz pembe olur minderleri fuşya olabilir yada mürdüm koyulu açıklı yani.

canım bende tam tersi alltı koyu minderleri açık yaptırdım :) umarım daha güzelleri sizin olur canlarım :)
ben çok mutluyum dunden beri herşey içime çok sindi çok beğendim herşeyimi :46:

canım bende tam tersi alltı koyu minderleri açık yaptırdım :) umarım daha güzelleri sizin olur canlarım :)
ben çok mutluyum dunden beri herşey içime çok sindi çok beğendim herşeyimi :46:

Bizde aldık canım ama içimize sinmedi. Aileler biraz değiştirtti bizim eşyaları o yüzen Nisanda yeni ürünler gelince tekrar bakıp değiştircez tatlım. Bende herşeyimi beyaz aldım salonda yine beyaz tercih edicem. Oturma odam mürdüm ve pembe tonlarında olucak bakalım Nisanda gidip kesinleştircez modelleri.

Bizde aldık canım ama içimize sinmedi. Aileler biraz değiştirtti bizim eşyaları o yüzen Nisanda yeni ürünler gelince tekrar bakıp değiştircez tatlım. Bende herşeyimi beyaz aldım salonda yine beyaz tercih edicem. Oturma odam mürdüm ve pembe tonlarında olucak bakalım Nisanda gidip kesinleştircez modelleri.

keşke büyükler karışmasaymış canım ya.dün bizimkiler bi mobilya beğendiler anneler nişanlımda beğendi bende beğenmedim diyemedim sonra bunları görünce herkes cok beğenince rahat bir nefes aldım

günaydın yavru kuşlarım.dün inegöldeydik mobilyalarımızı aldık çok şükür.yatak odası,salon takımı,yemek odası ve oturma odası içinde bir köşe koltuk aldık tv ünitesi de aldık.hepsini 10.500'e aldık
canım hadi hayırlı olsun mobilyalarını çok beğendim sende benim gibi bu dertten kurtuldun :32: bu arada çok çok uygun fiyata almışsın canım ben uyguna aldım diyodum ama beni geçtin sen mutlu mesut günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim:16:

keşke büyükler karışmasaymış canım ya.dün bizimkiler bi mobilya beğendiler anneler nişanlımda beğendi bende beğenmedim diyemedim sonra bunları görünce herkes cok beğenince rahat bir nefes aldım

yaaa ben sana dedim büyükler gitmesin diye bak ama o konudada şansın yaver gitmiş :9:

Tatlım biz beğendik sonra büyükleri çağırdık annemle kayınvalidem yeni gelin evi olcak biraz şıkırtılı olsun dediler bizde o anda kıramadık. Normalde biz çok spor modeller seçmiştik. Ama sonra düşününce karar verdik hem spor hem klasik bir takım alıcaz hem onların gönlü olsun hemde bizim içimize sinsin. Adamlara konuştuk yeni ürünler gelsin onlarada bakın kesin kararınızı verin dediler. şu anda bir problem yok yani canım.

Tatlım biz beğendik sonra büyükleri çağırdık annemle kayınvalidem yeni gelin evi olcak biraz şıkırtılı olsun dediler bizde o anda kıramadık. Normalde biz çok spor modeller seçmiştik. Ama sonra düşününce karar verdik hem spor hem klasik bir takım alıcaz hem onların gönlü olsun hemde bizim içimize sinsin. Adamlara konuştuk yeni ürünler gelsin onlarada bakın kesin kararınızı verin dediler. şu anda bir problem yok yani canım.

bu sefer kimseyi götürmeyin o zaman canım :) inşallah gönlüne göre bir model bulursun :13:

canım hadi hayırlı olsun mobilyalarını çok beğendim sende benim gibi bu dertten kurtuldun :32: bu arada çok çok uygun fiyata almışsın canım ben uyguna aldım diyodum ama beni geçtin sen mutlu mesut günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim:16:

yaaa ben sana dedim büyükler gitmesin diye bak ama o konudada şansın yaver gitmiş :9:

valla gerçekten çok uyguna geldi mobilyalarımız. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım :)
allah hepimize mutlu güzel günlerde kullanmayı nasip etin

günaydın yavru kuşlarım.dün inegöldeydik mobilyalarımızı aldık çok şükür.yatak odası,salon takımı,yemek odası ve oturma odası içinde bir köşe koltuk aldık tv ünitesi de aldık.hepsini 10.500'e aldık

tatlım fiyatlar ne durumda orda peki gitmeye değermi biz koltuk takımı yemek odası ve yatak odası için gidicez?

canım o kadar çok mobilyacı ve o kadar çok çeşit var ki mobilya cenneti resmen.
bizim aldığımız kolruk takımı 2.600 ki bursada 3.200'den başlıyor fiyatlar.
yatak odasını 3500'e aldık görseniz bu yatakodası en az 10.000 dersiniz :)
ve ayrıca aldığımız yer 10 gün sonra düğün sezonu açılıyor fiyatlar uçacak dedi

İzmirin tire köyüne gelin gidicem ben nişanlım oraya atandı o yüzden biz evimizi tuttuk bugunde mobilyalarımızı almaya gidicez o bensiz 5 ay orda kalıcak mecburen esyaya ihtiycı var :D
onun haricinde dantellerim hazır ama daha bir sandığım bile yok haftaya hepsini bitiricez inşalllahhhhhh :)

Back