- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
Ayyyy işte bu bu buBuna bayıldım tatlım..Renkleride güzel olacaktır eminim. Ama ben olsam oturma kısmını açık bir renk miderleri daha koyu seçerdim. Mesela oturma kısmı toz pembe olur minderleri fuşya olabilir yada mürdüm koyulu açıklı yani.
canım bende tam tersi alltı koyu minderleri açık yaptırdım :) umarım daha güzelleri sizin olur canlarım :)
ben çok mutluyum dunden beri herşey içime çok sindi çok beğendim herşeyimi
Bizde aldık canım ama içimize sinmedi. Aileler biraz değiştirtti bizim eşyaları o yüzen Nisanda yeni ürünler gelince tekrar bakıp değiştircez tatlım. Bende herşeyimi beyaz aldım salonda yine beyaz tercih edicem. Oturma odam mürdüm ve pembe tonlarında olucak bakalım Nisanda gidip kesinleştircez modelleri.
canım hadi hayırlı olsun mobilyalarını çok beğendim sende benim gibi bu dertten kurtuldungünaydın yavru kuşlarım.dün inegöldeydik mobilyalarımızı aldık çok şükür.yatak odası,salon takımı,yemek odası ve oturma odası içinde bir köşe koltuk aldık tv ünitesi de aldık.hepsini 10.500'e aldık
keşke büyükler karışmasaymış canım ya.dün bizimkiler bi mobilya beğendiler anneler nişanlımda beğendi bende beğenmedim diyemedim sonra bunları görünce herkes cok beğenince rahat bir nefes aldım
keşke büyükler karışmasaymış canım ya.dün bizimkiler bi mobilya beğendiler anneler nişanlımda beğendi bende beğenmedim diyemedim sonra bunları görünce herkes cok beğenince rahat bir nefes aldım
Tatlım biz beğendik sonra büyükleri çağırdık annemle kayınvalidem yeni gelin evi olcak biraz şıkırtılı olsun dediler bizde o anda kıramadık. Normalde biz çok spor modeller seçmiştik. Ama sonra düşününce karar verdik hem spor hem klasik bir takım alıcaz hem onların gönlü olsun hemde bizim içimize sinsin. Adamlara konuştuk yeni ürünler gelsin onlarada bakın kesin kararınızı verin dediler. şu anda bir problem yok yani canım.
canım hadi hayırlı olsun mobilyalarını çok beğendim sende benim gibi bu dertten kurtuldunbu arada çok çok uygun fiyata almışsın canım ben uyguna aldım diyodum ama beni geçtin sen mutlu mesut günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
yaaa ben sana dedim büyükler gitmesin diye bak ama o konudada şansın yaver gitmiş
Bende 29 Eylül gelinciğiyim :)
mmouse artık yalnız değilsin canım :)
esraakadir'cim hayırlı olsun canım :)
günaydın yavru kuşlarım.dün inegöldeydik mobilyalarımızı aldık çok şükür.yatak odası,salon takımı,yemek odası ve oturma odası içinde bir köşe koltuk aldık tv ünitesi de aldık.hepsini 10.500'e aldık
kızlar bunlar oturma grubum.benim ki krem rengi ayakları ahşap resimdeki gibi metal değil fakat adam bana metal ayakta gönderecek.ayrıca biz 3+3+1+1 şeklinde aldık.
Eki Görüntüle 372481
Eki Görüntüle 372482
Eki Görüntüle 372483
Eki Görüntüle 372484
bu da yemek odam fakat vitrini almadık biz konsoldan da aynayı çıkartık. onun üstüne büyük tablo asacağız. tv ünitesininde üst kısmını kestirdik sadece alt tarafı kaldı onun yerine tvyi duvara asıp iki yanına kitaplık raf yapacaklar.
Eki Görüntüle 372487
Eki Görüntüle 372488
Eki Görüntüle 372489
ayy bayıldım yemek odası takımına tatlım yaa güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?