- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Ayyy aynı annemin kafadansınn vay efendim ben niye yatak odası alıyormuşum diye kıyameti kopardı annem şimdi biz oturma grubunu alırız diyor demek annem tek değilmiş
hahahahahagercekten dusununce oyle geliyor akla. ama birde su yonden dusun yatak odasi sana ait istediginzaman alirsin yanina istedigin zaman kiskis dersin PPP
oturma gurubuyla yemek odasini erkek tarafi yapicak zaten cok biseyistemiyorum bi kose takimi bi odada yemek odasida ayri odada tek bi koltuk takimi olcak. tv oturma odasinda istiyorum yemek odasinda tv olmicak. konusma ortami olsun istedim. bide iki odayada birer hali perde tamamdircok esyaistemiyorum kizlar. calistigim icin temizlikle filan ugrasamam o kadar
eylül gelincikleri merhaba, bende 2011'in eylül geliniydim. nevresimevi sitesinde taç yatak örtülerinde %40 indirim var bana mail geldi sizede haber vermek istedim. geçen yıl bu zamanlar bende bu siteden almıştım taç yatak örtümü. indirim gerçek haberiniz olsun, etrafınızda varsa önce bi taç mağazasına gidip gerçeklerini görün beğenin öyle internetten sipariş verin, bende öyle yapmıştım. kolay gelsin çeyiz alışverişlerinizde :82::82::82:
heheyyyy ne sandınızzzz osmanlı hatunuyum ben türkan şoray kurallarım varvalla canım ben kendimi bildim bileli düşüncem hep bu herşeyi de kafamıza göre aldığımız için hiç sorun olmadı
heheh o alsın ben alıyım hiç farketmez evden bilem kovarım bennnşaka bi yana canım bende çok eşya istemiyorum evlendikten sonra da evlerimizin fotolarını paylaşırız artık
günaydın yavru kuşlarım.dün inegöldeydik mobilyalarımızı aldık çok şükür.yatak odası,salon takımı,yemek odası ve oturma odası içinde bir köşe koltuk aldık tv ünitesi de aldık.hepsini 10.500'e aldık
kızlar bunlar oturma grubum.benim ki krem rengi ayakları ahşap resimdeki gibi metal değil fakat adam bana metal ayakta gönderecek.ayrıca biz 3+3+1+1 şeklinde aldık.
Eki Görüntüle 372481
Eki Görüntüle 372482
Eki Görüntüle 372483
Eki Görüntüle 372484
bu da yemek odam fakat vitrini almadık biz konsoldan da aynayı çıkartık. onun üstüne büyük tablo asacağız. tv ünitesininde üst kısmını kestirdik sadece alt tarafı kaldı onun yerine tvyi duvara asıp iki yanına kitaplık raf yapacaklar.
Eki Görüntüle 372487
Eki Görüntüle 372488
Eki Görüntüle 372489
Kızlar hazırlıklarınızda hepinize Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun. Bende 2011 eylül geliniyim. geçen sene bu zamanlar aynı telaşlar içindeydim. Hiçbişey için acele etmeyin herşey yetişiyo. ben gelinliği haziranda almıştım sanırım. mobilyalarımı filan hep ağustosta aldım. Çok panik yapıyodm bende yetişmez diye annem kızardı niye stres yapıyosun olcak hepsi diye. mayısta eşim askerden geldikten sonra başladık biz bütün hazırlıklara. Çok güzel telaşlar yaşıyosunuz şuan, tadını çıkarın ve sakin olun kimseyi kırmadan atladın bu dönnemleri kızlar. Tekrar hepinize kolay gelsin.
bu da köşe koltuğum kızlaaar :) rengi farklı olacak.şöyle ki, oturma kısmı ve gövde fuşya pembe sırt minderleri çiçekli küçük minderleri ise yine fuşya olacak.tekli koltuk olmayacak yerimiz olmadığı için.
Eki Görüntüle 372490
Eki Görüntüle 372491
Eki Görüntüle 372492
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?