kızlar bende aldım yatak odamı ve köşe takımımı henüz yapılıyor bitince resim atarım masa ve sandalye için de ikeaya baktım ben beğendim bakalım beyimiz ne diyecek
masa ve sandalye resimdeki gibi mutfak masası gibi diyen çok oldu ama bence spor bnm tarzım uygun olcanı düğünüyorumEki Görüntüle 503008
canım sanki salona olmaz gibi geldi bana da ama aldığın koltuklarla da alakalı..
hem sen beğenip yakıştırdıysan
zaten salon oturma odası ayrı ayrı değil cnm
aa o zaman olur, her zaman kullanacağın masa sonuçta
canım senin içine hangisi sinecekse onu al valla boşver kim ne derse desin orası senin evinAYNEN CANIM herzaman kullanacağım
Hafta sonu hava kapalımı olacak mışş( tencere dibi çok yemiştim
bişeycik olmaz rahat ol yaa
Hafta sonu hava kapalımı olacak mışş( tencere dibi çok yemiştim
selam kızlar bayadır buraya uğramadım.
son 4 gün
bu sıralar slayt müziği, giriş müziği dertlerim var..
daha eşyalar gelecek, temizlik yapılacak, çeyiz gidecek...
kaldı 25 gün...
barkovizyon için videomuzu hazırladım çıkış müzik bende de yok dans müziği yok. yemek takımı olayını hala çözemedik sanırım yetişmicek Allah onları bildiği gibi yapsın. sıkıntıdayım şu sıralar. paramız suyunu çekti. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama okyanus aşıp gölde boğulucaz sanırımçok mutsuzum
bu sıralar slayt müziği, giriş müziği dertlerim var..
daha eşyalar gelecek, temizlik yapılacak, çeyiz gidecek...
kaldı 25 gün...
videoyu hazırlamadım, nası bişey hazırlayacğıma da karar veremedim.. nikah salonundakilere bırakmak istemiyorum...
canım yemek takımını da sıkıntı etme, sonuçta yatak odası değil ki.. millet de siz evlenir evlenmez evinize damlayacak değil ya.. hallolur inşallah düğünden önce ama olmasa da dünyanın sonu değil.. en mutlu gününü berbat etme sakın bunu takıp da..
paraya gelince, hesap yaptıkça bizim de sonlara doğru öyle olacağımızı zannediyorum.. ama maddiyat için strese sıkıntıya girmemek lazım, düğünde geleceklerle vs bi şekilde kapatılır inş.. ama nişanlım da yetecek mi vs sıkıntısında..
hem neden boğulasın ki canım, Allah yardımcın olsun inş... mutsuz olma lütfen çok az kaldı... mutluluk kapımızda inş..
biz de sürekli didişiyoruz.. bi alınganlık bende, bi sinir stres onda... yoruldum artık.. aynı evdeyken de böyle olmayız inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?