eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

selam kızlarrr.

ozsen'cim cnm bizlerden kopmadığına ve aranızın düzelmesine sevindim :)

benim evimin işleri bitti sayılır artık kalan bir-iki ufak tefek eksik var artık onları saymıyorum bile :)))

soonn 5 günnn aman Allah'ım ben saymaya başladığım nerden baksanız 160 gün vardı :))

kızlar bende aldım yatak odamı ve köşe takımımı henüz yapılıyor bitince resim atarım masa ve sandalye için de ikeaya baktım ben beğendim bakalım beyimiz ne diyecek
masa ve sandalye resimdeki gibi mutfak masası gibi diyen çok oldu ama bence spor bnm tarzım uygun olcanı düğünüyorum

canım sanki salona olmaz gibi geldi bana da ama aldığın koltuklarla da alakalı..
hem sen beğenip yakıştırdıysan

bu sıralar slayt müziği, giriş müziği dertlerim var..
daha eşyalar gelecek, temizlik yapılacak, çeyiz gidecek...
kaldı 25 gün...

barkovizyon için videomuzu hazırladım çıkış müzik bende de yok dans müziği yok. yemek takımı olayını hala çözemedik sanırım yetişmicek Allah onları bildiği gibi yapsın. sıkıntıdayım şu sıralar. paramız suyunu çekti. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama okyanus aşıp gölde boğulucaz sanırım çok mutsuzum

guase13- 6 Eylül

yarın düğünü var arkadaşımıza mutluluklar diliyorum çoook güzel bir düğünü olur inşşş

videoyu hazırlamadım, nası bişey hazırlayacğıma da karar veremedim.. nikah salonundakilere bırakmak istemiyorum...
canım yemek takımını da sıkıntı etme, sonuçta yatak odası değil ki.. millet de siz evlenir evlenmez evinize damlayacak değil ya.. hallolur inşallah düğünden önce ama olmasa da dünyanın sonu değil.. en mutlu gününü berbat etme sakın bunu takıp da..
paraya gelince, hesap yaptıkça bizim de sonlara doğru öyle olacağımızı zannediyorum.. ama maddiyat için strese sıkıntıya girmemek lazım, düğünde geleceklerle vs bi şekilde kapatılır inş.. ama nişanlım da yetecek mi vs sıkıntısında..
hem neden boğulasın ki canım, Allah yardımcın olsun inş... mutsuz olma lütfen çok az kaldı... mutluluk kapımızda inş..

biz de sürekli didişiyoruz.. bi alınganlık bende, bi sinir stres onda... yoruldum artık.. aynı evdeyken de böyle olmayız inş..

bu sıralar slayt müziği, giriş müziği dertlerim var..
daha eşyalar gelecek, temizlik yapılacak, çeyiz gidecek...
kaldı 25 gün...

Aynı durumdayız canım. Eşyalar gelicek, yerleştirilicek, çeyiz gidicek ve 24 gün. Sıkıntıdan stresten birbirimize sardık, alıngan olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…