bubaburun yaptıgı o harflerı bende ıstıyorum yaa gelın arabası ıcınnnnnn
kızlar biizm düğünden sonra ayrı yerlerde işbaşı yapmamız gerekiyor eşimle... yani bir süre uzak kalacağız eş durumu tayini olana kadar ... hamilelikten korunma nasıl olmalı :26:
(yaşım 24 )
Selam kızlar, benimde az kaldı...
Bu konuya ilk yorum yazdığımda "Allah'ım nasıl geçecek bu günler" demiştim içimden...
Ama geçiyormuş işte...
canım eminönünde kurukahveci mehmet efendi sokağında hep 3 tlsazanladımmm
bubabur nereden 3 tl aldın ya kuzum bende 20 tamaamlıcam teflerımı ama 5 tl dıyorlar mahmutpasadan ıstanbul carsı yanı burası
begenmene çok sevindimmm
oh oooh ne güzel, çok da cici olmuş..
bu sene prensesler moda zaten.. benimkinin altı da prenses böyle
gönderiyolar, hele de bizden sonra bi arkadaşım kendi ailesine aldıkları kanepelerin resmen yamulmuş filan olarak geldiğini söyleince hiiiç güvenim kalmadı.. inşallah hiçbirimizi kimseler kandıramasın gelinciklerim..
hayırlı olsun canım, çok hoş..
aslında sözlü bişeyler istemiyorum giriş müziğinde, enstrumental biraz coşturucu... emin değilim yaa..
yap canım bende arkadaşımdan görüp yapmıştımbubaburun yaptıgı o harflerı bende ıstıyorum yaa gelın arabası ıcınnnnnn
teşekkürler canım zevkler aynı demekbende senin ara gününde yani 29 eylül cumartesi evleniyorum kınamda 26 eylül çarşamba
maşallah canım çok güzel olmuşsun benim nişanlığıma benziyor rengi farklıydı tek
valla benim nişanlığım prensesti gelinlik fransız danteli boncuklulardan olacak full
şimdi resimli anlatıma geçicemgeçen ben de onu düşündüm yapayım diye.
aradım nasıl yaptığını ama resmini bulamadım yaa..
bubabur duyruluuurrr
selam kızlar,
benim düğünüm de 8 eylül de.ama hala ilk dans için şarkı bulamadım.klasik her yerde çalan artık duyunca insanın kusası gelen yeni şarkılardan istemiyorum.biraz daha nostarjik ya da değişik bişi istiyorum ama bulamıyorum.şu ana kdar aklıma gelen 1 tane var özdemir erdoğan bana ellerini ver ama 1 tane daha lazım daha iyi bi fikri olan var mı?
kina gecesi supppperdi :)))
ohhh gözün aydın canım darısı başımızakina gecesi supppperdi :)))
ve beklenen an geldiiiiiii gelinliğimi aldım arkadaşlar dün bakın bi nasıl olmuşşşş:))))
Eki Görüntüle 499655
slm kızlar günaydın herkeseeeeee dün bayramdı çarşıya gittik annem ablam yenge falan bütün eksiklerimi aldık artık herşey bitti bugün gelmeyen mobilyalarımda geliyor ve artık bitiyor tül ve perde sadece kalıyor ay kızlar çok heyecan basıyor beni yaaaabir an önce tatile gitmek istiyorum
bu mukavvalardan istediğiniz renk alıp cetvelle istediğiniz ölçüerde kesiyosunuz
Eki Görüntüle 499036
Eki Görüntüle 499037
eminönünde bu şekilde 7 tl ye satılıyo ben bundan 3 paket aldım
Eki Görüntüle 499038
Eki Görüntüle 499039
ismi lateks çiçek saplarını kesip silikon tabancasıyla kartonlara tek tek yapıştırıyosunuz aslında çok basit
Eki Görüntüle 499041
sonuç bu
kina gecesi supppperdi :)))
ne düğün heyecanı hissedyrm ne gelinlik.aklım fikrim atamada.ne olacağız biz ya..
bizde dün halı ve perde işini hallettik canım biz o kadar gezmedik açıkçası 2. girdiğimiz yerde içimize sinen modelleri bulduk ve aldık. perdecidede 2. dükkandan aldık. çokta önemsemmedim perdeyi işin açıkçası. çok güzellere bakarsan çok pahalı çünkü. yorgunluk bende de var artık 4 gözle tatili bekliyorum boll bolll yatıcam.30 Ağustos resmen yorgunlukla geçti... bacaklarım hala ağrıyoo
sabahtan çıktık evden, malum yatak odamızda problem olduğu için çıktık yatak odası seçmeye..
ara ara ara, güvensizlik oldu resmen.. gidip markalardan fabrika mobilyası da almak istemedik... salon takımı aldığımız adam çok iyiydi, ona gittik.. o bize biyer tavsiye etti.. ordan seçtik yatak odasını..
sonra halılara geldi sıra.. aman Allah'ım! ne zor renkler seçmisiz biz.. alırken pembenin bir tonu gibiydi ama halılara tutunca bildiğin sedef / yavruağzı renklerinde koltuklarımız.. o kadar çok halı mağazası gezdik ki, ankarada olanlar bilir istanbul yolundak tüm halı mağazalarına girdik bulamadık... sadece istikbalde sedef halı vardı, birtek o uyuyordu.. bugün çıkışta merinosa baktıktan sonra kesinleştireceğiz.. oturma odam da mor - beyaz... bunun halısını bulmak da çok zor oldu, yani bulamadık daha ama merinos internetten buldum, bugün alabilirim onu.. shaggy gösteriyolar hep ama onun da temizlği şüpheli ve süpürgeyle ipleri sökülüyor diyorlar... velhasıl 2 odanın halısı için öldük bittik ama bulamadık...
televizyonumuzu hallettik, fırın kaldı.. onu da seçicez inşallah...
cumartesi de perdeleri halledelim diyoruz, renkler belli nasılsa..
tatil ayarlamadık yaageç kalıcaz diye korkuorum..
şuradaki odalara bayıldım..
ErguvanlI Ev Kazdağları Yeşilyurt Köyü
böyle sakin,manzaralı,tek tek odaları olan bi yer düşünüyordum ama benim sevgili nişanlıcım hala bakıp bi yorum yapmadı.. neyse yoğun ve yorgunuz bu sıralar.. bikaç güne bu işi de hallederiz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?