- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
geçen ben de onu düşündüm yapayım diye.
aradım nasıl yaptığını ama resmini bulamadım yaa..
bubabur duyruluuurrr
gelinlikcisi yapmısss amaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen ben de onu düşündüm yapayım diye.
aradım nasıl yaptığını ama resmini bulamadım yaa..
bubabur duyruluuurrr
bizde dün halı ve perde işini hallettik canım biz o kadar gezmedik açıkçası 2. girdiğimiz yerde içimize sinen modelleri bulduk ve aldık. perdecidede 2. dükkandan aldık. çokta önemsemmedim perdeyi işin açıkçası. çok güzellere bakarsan çok pahalı çünkü. yorgunluk bende de var artık 4 gözle tatili bekliyorum boll bolll yatıcam.
bizde yemek odasına da karar verdik sonunda dün değiştiricez kuaförüde ayarladık. ctesi davetiye bakıcaz böyle yoğun geçiyo işte
canım baktım bu evlere deniz falan istemiyosan burası isteklerini karşılıyosa neden olmasın
gelinlikcisi yapmısss amaaa
kızlaaaaaaar bugun gelin hamamım oldu harikaydııııı
kızlar bizim de 14 eylülde düğün ; 13 ünde kına gecesi nasip olursa....ben ve ailem baya bi uzaktayız perşembe yola çıkcaz cuma ordayız bişeyleri halletmeye çalışcaz kınam da düğünüm de sanki karışık biraz :) hani 14 günde ne yapılırsa artık..dua edin güzel geçsin....(
NOT: benim eş durrumu tayinim bi türlü çıkmadı o yüzden böyle oldu )
var mı fikirleriniz bana yardımı olacak....
valla yedim de bu stres de beni yedii
alnımda boynuz gibi sivilce çıktı ki benim pek sivilce çıkardığım görülmemiştir
:18::18::18:zaten sana onu yazdım,sonra dedim ki eh benim de olacağım durum o..
cumartesi olursa kına cuma tamamen çalışırım herhalde, belki 1-2 saat erken çıkarım..
ama cumadan kına yapma fikri var bir de.. ona karar veremedik hala...
pazar çok yorucu olacak ama cumadan kına yapmak konusunda kararsızım açıkçası..
yoksa ben de öyle oluciimm...
çok şükür canım siz de ucuz kurtulmuşşsunuz..
insallah gönlüne göre bulursun..
ayrıca da izin yorumuna bayıldım, bence de kocişlerle geçirelim izin günlerimizi artık
Kızlaar neler yapıyorsunuz? Son 10 günüm kaldı ve ben fena şekilde üşüttüm, faranjit oldum günlerdir yapılacak işler yüzünden bir türlü dinlenip iyileşemiyorum da çok canım sıkılıyor bu duruma umarım en kısa sürede iyileşebilirim
bubaburun yaptıgı o harflerı bende ıstıyorum yaa gelın arabası ıcınnnnnn
6 eylül kına 8 eylül nikah ve akabinde yemek çok az kaldı.Çoğu eşyalarımızda aksilikler çıktı.Herkesin merak ettiği şey gelinliğim saçım ama işin içine girince en gereksiz ayrıntı aslında değil mi kızlar
bu mukavvalardan istediğiniz renk alıp cetvelle istediğiniz ölçüerde kesiyosunuz
Eki Görüntüle 499036
Eki Görüntüle 499037
eminönünde bu şekilde 7 tl ye satılıyo ben bundan 3 paket aldım
Eki Görüntüle 499038
Eki Görüntüle 499039
ismi lateks çiçek saplarını kesip silikon tabancasıyla kartonlara tek tek yapıştırıyosunuz aslında çok basit
Eki Görüntüle 499041
sonuç bu
çoook geçmiş olsun canım 2 gün bırak herşeyi de iyice dinlen vitamin falan al düğünün zehir olmasın iş yetiştiricem diyeKızlaar neler yapıyorsunuz? Son 10 günüm kaldı ve ben fena şekilde üşüttüm, faranjit oldum günlerdir yapılacak işler yüzünden bir türlü dinlenip iyileşemiyorum da çok canım sıkılıyor bu duruma umarım en kısa sürede iyileşebilirim
ömrümde (ergenlik dahil) sivilcem olmadı şimdi gün be gün yanardağ çıkıyo ya
Kızlaar neler yapıyorsunuz? Son 10 günüm kaldı ve ben fena şekilde üşüttüm, faranjit oldum günlerdir yapılacak işler yüzünden bir türlü dinlenip iyileşemiyorum da çok canım sıkılıyor bu duruma umarım en kısa sürede iyileşebilirim
KIZLAR ARTIK AYIMIZA GİRİYORUZZZZZ yarın artık evlenenlerimiz başlıyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sırayla gelin olacağız ya çok heyecanlı kızlar yarın gelin olacaklar hepinize canı gönülden mutluluklar diliyorum ççooooooookkkkkkkkk güzel gelin olursunuz inşallah hepinize mutluluklar
benimde bugün mobilyalar geldi ama ben daha göremedim nişanlıcığım evdeydi beni sinir ediyo hep yaaa oohhhhhh sen görmedin falan diye meraktan ölüyorum iş çıkışıda balayı için alışverişe çıkacağız sona göreceğim evimi yaaa artık herşeyimiz geldi bi halı birde tüller kaldı yaaa
kızlar istanbuldan mobilya alanlar nerden aldınız.Güvenilir bir yer arıyorum
bikaç mesaj önce yazmıştım ama büyük ihtimal o gümbürtüye gider gözden kaçmasın diye bidaha yazmak zorunda kaldım
canım benim ederim tarif tabi sizde yapın hem marjinal hemde evinizdede süs olarak kullanırsınız
ne güzel de tarif edeeermiişşş
yapmayı düşünüyorum bunlardan inşallah... bakalım nasıl olacak, becerebilirsem eklerim ben de
ooh ne güzel ne güzeeel.. :118::118:
biz napcaz bakalımmm
gelinlikçim değil kendim yaptım canımgelinlikcisi yapmısss amaaa
teşekkürler canımmmmbizim davetiyeler seçildi ama kına yeri belli olmadığından yazdıramadık daha
onu da bugün yarın netleştirelim dioruz..
perde annemlerin bir tanıdık var,ordan seçicez.. buluruz diye düşünüyorum,kendi evimiz değil o kdar pahalı olmasına gerek yok...
kuaför de bi arkadaşımın düğünde gittiğine gidicem sanırım,yaptıkları işi gördüğüm için güvenim var.. ama gidip görüşmedim daha...
ya canım deniz şart değil,zaten ben tesettürlüyüm ve zaten ekim ayı... çok güzel geziler yapılıyormuş çevrede.. gezer tozarız sakin ve temiz diye düşünüyorum... bakalım bizimki ne diycek
yok canım bubabur kendisi yapmış ya anlatmış diğer sayfalarda ...
yesinller valla şaka maka haftaya perşembe kınam cumartesi düğünüm var anaaaaaaaaaam 11 ay vardı aldığımızda günüsenin hamamını yesinler ya
KIZLAR BEN GELDİİİM
nasıymış onlar nasıymış nerden bakabiliriz
ne demek kuzularım yapın hepciğiniz çok harika oluyo...çokta basitmütişsin tatlım
kızlar istanbuldan mobilya alanlar nerden aldınız.Güvenilir bir yer arıyorum
bikaç mesaj önce yazmıştım ama büyük ihtimal o gümbürtüye gider gözden kaçmasın diye bidaha yazmak zorunda kaldım