eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bu arada hani dün demiştim ya mobilyalar tamam diye, adamlar yamuk yaptılar yaa..
nasıl kurtuluyoruz herseferinde kazıklanmaktan Allahıma çok şükür... sanırım bize teşhir ürünü kakalayacaklardı.. ama biz boayda değişiklik isteyince adamalr elimizde yok demek zorunda kaldılar...
gittik o sinirle başka bi yerden çok daha kaliteli ve daha uygununu bulduk...
yatak odası kaldı ama.. h.içi halledicez artık inşallah onu da...

bir deeee ankaradaki kızlaaaarrr kuaför seçtiniz mi yaa çıldırıciiimm, tesettür yapabilecek bi kuaför lazım bana en acilinden..

salona giriş müziğinden bahsedilmiş, sizce giriş hareketli mi slow mu olmalı... ben nikahımın olacağı yerde katıldığım bir nikahta hareketli bir müzik çalmıştı ve çok hoş olmuştu insanları coşturuyor sanki... ama daha karar veremedim... salondan verdiler müzikler ama seçmedim daha.. kararlaştırınca paylaşalım :13::13:

canım bizde yemek odasında aynı sıkıntıyı yaşadık sanırım bizede teşhiri kakalamaya çalıştılar ama biz itiraz edince değiştirmek zorunda kaldılar. şimdi yeni yemek takımı bakıyoruz bizde kazıklanma konusunda da çok şükür bizde kıyıdan döndük
hala çalışıyorum desemmm

bende kına gününne kadar çalışıcam belki o gün yarım gün izin alıp kaçabiilirim 1 günü dahi boşa izin alarak geçirmek istemedim bütün izinlerimi kocamla geçirmek istiyorum

hala çalışıyorum desemmm

zaten sana onu yazdım,sonra dedim ki eh benim de olacağım durum o..
cumartesi olursa kına cuma tamamen çalışırım herhalde, belki 1-2 saat erken çıkarım..
ama cumadan kına yapma fikri var bir de.. ona karar veremedik hala...
pazar çok yorucu olacak ama cumadan kına yapmak konusunda kararsızım açıkçası..
yoksa ben de öyle oluciimm...

çok şükür canım siz de ucuz kurtulmuşşsunuz..
insallah gönlüne göre bulursun..
ayrıca da izin yorumuna bayıldım, bence de kocişlerle geçirelim izin günlerimizi artık

canımm bende slow müzik düşünüyordum bi arkadaşımın oya boranın sevmek zamanı şarkısı oldu giriş müziği çok hoş oldu. bence farklı birşey daha güzel olur dediğim müziği dinleyebilirsen benim çok hoşuma gitti tabi zevk meselesi

ayy çok beğendim bunu da ben bu gidişle aralardaki dans müziklerini de seçicemm ama dans provası yaptınız mı canım biraz hareketli bi parça yani normal dans müziği gibi değil

prova yapmadık evde bi çalıp dans ettik çok güzel valsimsi bişe oldu
tam müziğin nakaratta döndrdü felan

Selam kızlar düğün hazırlıkları telaşydı derken normal hayatınızı nasıl sürdürüyorsunuz ben çok bunaldım artık o gün gelsede normal hayatıma dönsem diyorum :)

oh oooh ne güzel, çok da cici olmuş..
bu sene prensesler moda zaten.. benimkinin altı da prenses böyle

oyy oyyy teşhir ürünü de gönderiyorlar daha yeni duydumm bunu da pes yani ! bizim mobilyalar gelmedi daha inşallah öyle bişey olmazzz

gönderiyolar, hele de bizden sonra bi arkadaşım kendi ailesine aldıkları kanepelerin resmen yamulmuş filan olarak geldiğini söyleince hiiiç güvenim kalmadı.. inşallah hiçbirimizi kimseler kandıramasın gelinciklerim..

hayırlı olsun canım, çok hoş..

aslında sözlü bişeyler istemiyorum giriş müziğinde, enstrumental biraz coşturucu... emin değilim yaa..

bubaburun yaptıgı o harflerı bende ıstıyorum yaa gelın arabası ıcınnnnnn

6 eylül kına 8 eylül nikah ve akabinde yemek çok az kaldı.Çoğu eşyalarımızda aksilikler çıktı.Herkesin merak ettiği şey gelinliğim saçım ama işin içine girince en gereksiz ayrıntı aslında değil mi kızlar

benimde eylül de düğünüm var kızlar :)
28 ve 30 eylül :)

bende senin ara gününde yani 29 eylül cumartesi evleniyorum kınamda 26 eylül çarşamba

maşallah canım çok güzel olmuşsun benim nişanlığıma benziyor rengi farklıydı tek

oh oooh ne güzel, çok da cici olmuş..
bu sene prensesler moda zaten.. benimkinin altı da prenses böyle

valla benim nişanlığım prensesti gelinlik fransız danteli boncuklulardan olacak full

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…