kızlarrr kızlarr, ben geldim, herkese iyi haftalar
herkesin az zamanı geldi, telaşeler son safhada:18::18:
hiç boş gün yok walla bende:26:
sizler ne alemsiniz?
bir de bişey sorucam sizlere, ankastreleri alıcaz bugün yarın fln. ben hep bosch istiyordum, ama beğendiğim fırın ellerinde yokmuş, bikaç yere sordum.. gelmesi de vakit alacak ama vaktimiz de yok.. araştırırken silverline diye bi marka tavsiye ettiler, sadece ankastre üretiyormuş.. çok da şık modelleri vardı, ama kullanışlı mıdır, iyi midir bilemedim, kararsız kaldım:26::44:
kullanan, duyan bilen var mı kızlarrr? yorumlarınız bekliyorum...
canım haklısın, benim de yaşım nerdeyse 30. fazla geç kalmamak lazım ama biraz borçları da hafifletmek lazım diyoruz:26:
Allah aratmadan versin inşallah herkese
Allah yardımcın olsun, inşallah güzel geçer canım..
ıcf eskişehirde üretiliyormuş, gördüm onu da bikaç yerde, şık modelleri vardı.. silverline da merzifonda üretiliyormuş.. ikisi de yerli malı yurdun malıkuzum bizdede hazırlıklar aynen devam... biz ankastreyi ıcf adık bizde duymamıştık ama iyi dediler amann dedim bende fırın işte. adam dediki tek önemli olan şey turbo alın gerisi teferruat.
bebek içinde şimdi 27 yim 30 da doğurucam nasip olursa borçlar hafifler anca dediğin gibi
senin de çok az kalmış ne güzelllmeraba arkadaşlaaaar nasılsınızzzz benm nikaha 7 düğüne 13 gün var sadece vee çok heyecanlıyııım
ıcf eskişehirde üretiliyormuş, gördüm onu da bikaç yerde, şık modelleri vardı.. silverline da merzifonda üretiliyormuş.. ikisi de yerli malı yurdun malı
ama kararsızım işte.. kullanan biri olaydı da ondan dıysaydık iyi mi kötü mü die:26:
bide cam ocakları patlıo çatlıo fln die yorum yazmışlar, korktum çok yaa, ama ben cam ocak istiyorum :26:
canım benimkide cam bakalım kullandıkça çıkıcak ortaya yerli malı yurdun malı ama bakıcaz bakalım
yaaa nasıl yaptınız canım bende stiyorum ama yüzüm hassas fazla buhar sıcak olunca isilik gibi çıkıveriyo( ama çok güzel olduğunu söyledilerr
senin de çok az kalmış ne güzelll
canım harikaydııııııııı
ben kronik astım hastasıyım alerjiye baglı o halde süper geçti
gittiğimiz hamam süslemeler yapmıştı gittim yıkandık sonra tellat kese attı
sonra şampuan felan su savaşı yapıp temizlenme işlemi bittikten sonra dabruka kaşık tef eşliğinde göbiş attık
sonraaaaaaa yemek yedik ve hamam sahibi bu sefer teyipten çaldı oynadık tam 4 saat
benim şansım bullunduğumuz hamamın avlu gibi yeri vardı bunaldıkça orda nefeslenip geri girdim bide buz gibi su dök hemen nefesin açılıyo
bana saçma gekmişti ilk ama iyiki yapmışız dedim
canım benimkide cam bakalım kullandıkça çıkıcak ortaya yerli malı yurdun malı ama bakıcaz bakalım
ıcf eskişehirde üretiliyormuş, gördüm onu da bikaç yerde, şık modelleri vardı.. silverline da merzifonda üretiliyormuş.. ikisi de yerli malı yurdun malı
ama kararsızım işte.. kullanan biri olaydı da ondan dıysaydık iyi mi kötü mü die:26:
bide cam ocakları patlıo çatlıo fln die yorum yazmışlar, korktum çok yaa, ama ben cam ocak istiyorum :26:
ooo harika olmuş gerçektenn de tatlım bende mi düşünsem acabasen gidip hamam sahibine söyledin tabi gelicez diye acaba normalde de yapılıyo mu her yerde bu süsleme filan bi sormak lazım ben onu da bi araştırayım
yarın kına gecesi mi var neee :18:
vayy yedin günleri hee darısı başımıza artık
vişneli pasta canım süper ya 2 gün ne demek kınan var yarın allahım ne güzel ya 3 gün sonra evlisin belki balayındaaaaaaa
kız paytak paytak koşan koala senin benden birgün sonra değil mi 34 günün var benim 33 gün kaldı (29 eylül benim)
yarın kına gecesi mi var neee :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?