eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kuzum bizdede hazırlıklar aynen devam... biz ankastreyi ıcf adık bizde duymamıştık ama iyi dediler amann dedim bende fırın işte. adam dediki tek önemli olan şey turbo alın gerisi teferruat.
bebek içinde şimdi 27 yim 30 da doğurucam nasip olursa borçlar hafifler anca dediğin gibi

ıcf eskişehirde üretiliyormuş, gördüm onu da bikaç yerde, şık modelleri vardı.. silverline da merzifonda üretiliyormuş.. ikisi de yerli malı yurdun malı
ama kararsızım işte.. kullanan biri olaydı da ondan dıysaydık iyi mi kötü mü die:26:
bide cam ocakları patlıo çatlıo fln die yorum yazmışlar, korktum çok yaa, ama ben cam ocak istiyorum :26:

canım benimkide cam bakalım kullandıkça çıkıcak ortaya yerli malı yurdun malı ama bakıcaz bakalım

yaaa nasıl yaptınız canım bende stiyorum ama yüzüm hassas fazla buhar sıcak olunca isilik gibi çıkıveriyo ( ama çok güzel olduğunu söyledilerr

canım harikaydııııııııı
ben kronik astım hastasıyım alerjiye baglı o halde süper geçti
gittiğimiz hamam süslemeler yapmıştı gittim yıkandık sonra tellat kese attı
sonra şampuan felan su savaşı yapıp temizlenme işlemi bittikten sonra dabruka kaşık tef eşliğinde göbiş attık
sonraaaaaaa yemek yedik ve hamam sahibi bu sefer teyipten çaldı oynadık tam 4 saat

benim şansım bullunduğumuz hamamın avlu gibi yeri vardı bunaldıkça orda nefeslenip geri girdim bide buz gibi su dök hemen nefesin açılıyo
bana saçma gekmişti ilk ama iyiki yapmışız dedim

ooo harika olmuş gerçektenn de tatlım bende mi düşünsem acaba sen gidip hamam sahibine söyledin tabi gelicez diye acaba normalde de yapılıyo mu her yerde bu süsleme filan bi sormak lazım ben onu da bi araştırayım

canım benimkide cam bakalım kullandıkça çıkıcak ortaya yerli malı yurdun malı ama bakıcaz bakalım

kızlar bizim evde dominox marka ankastre seti var.mutfağı yaptırıken kampayadaydı almıştık hiç duymadığımız bir markaydı çok güzel çıktı bilhassa fırını çok iyi. maşallah diyim de ona da bi bakabilirsin şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama kampanya varsa çok iyi bir fiyata alabilirsn tabi

kıslaaarr giriş müziği düşünen var mı ?? ben bi oya bora sevmek zamanını çok beğendim tabi baştaki kısmı hariç bide geçen gün selvi boylum al yazmalımın müziğini dinledim zaten filmi çok seviyorum ama halaaa karar veremedim :26:

canım ben dedim ertesi gün ordayıs diye onlar içlerinden gelip süslemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…