polisan borok beji ve berce bejine bak canım geçenlerde biri yaptı harika oldu
canım krem tonları yakışır gibime geldi..Eki Görüntüle 459475
Evi boyatacağız kızlar koltuklarım mor renkli sizce nasıl bir duvar rengi seçmeliyiz yardımcı olursanız çok sevinirim
ohhh ne güzel zaten en keyifli kısım alışveriş kısmıgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))
geçen persembe çeyiz alısverişine cıktık annemle . nasıl yoruldum bilemezsiniz. hem cok keyifliydi ana kız çok eğlendik hemde epey yorulduk . bir sürü şey aldık yatak odam bitti bile :))
geriiye mutfak esyalarım kaldı ıvır zıvırlar birde nişanlıma alınacaklar :))
evimiz yapılıyor neredeyse bitmek üzere. son halini çok merak ediyorum. boya bitti sanırım kapılaarın kasaları takıldı. elektirikçi gelip yapacak çarsamba mutfak dolabımız takılacakmıs çok heyecanlıyım acıkcası.
önümüzdeki cumartesi izine cıkıyorum dört gün boyunca gelinlik kınalık damatlık damat takısı ve alyanslarımıza bakacağız. :))) hersey hızlanmaya basladı. veeee son iki ayım kaldı :) 68 67 civarı bişey olması lazım şafak :)
annem hurcluk saten kumas aldı onlarla ugrasıyor dikiyor. bir yandan cok heyecanlı bir yandan hüzünleniyor bir yandan gülümsüyor. babam bana misafir gözüyle bakar oldu artık.
küçük telaslar basladı :)))))
kızlar geçen size dert yanıyodumya nişanlım doğum günümü kutlamadı unuttu diye ertesi gün ablamla gelınlık alısverısıne cıkmısdık sonra aksam yemeği için restrantta gittik yemeği beklerken doğum günü sözleri duydum bağıra bağıra buda ne dedım bı baktım nişanlım elinde pastasıyla yanıma doğru geliyor geçde olsa kutlamak ıstemıs üzüntüsünden eksık bısyde yokdu bu sefer çicekler hediyeler dört dörtlükdü ama ben ıstediği tepkıyı vermedım yanıma otrdukdan sonra söylediğim ilk söz 2 gün önceydı doğum günüm bugun değil oldu o kendnce ıcını rahatlattı ama ben yınede basına kaktım.:)
evet canım gelsin vallahi. sabırsızlıkla bekliyorum :)))
o günün hayalini kurmak çok güzel gerçekten. heyecanlanıyorum git gide :)
evimizin badanası bitti . şimdi parkeyle elektirikleri kaldı. carsamba günü mutfak dolapları takılacak.
cumartesi günü gelinlik ve damatlık bakmayagideceğiz :)))
vee düüüüüüüüünnnnnnnnnn otel rezarvasyonumuzu yaptırdık
Allahım o günleri hayırlısıyla göstersin baska birşey istemem . hepimize mutlu huzurlu sağlıklı günler nasip etsin rabbim.
hayırlı olsun kuzum nereye gidiceksinizz kısmetse
teşekkür edeirm tatlım heyecanlı çok güzel bişey yaa Allah herkese yaşatsınmmouse canım gelinliğin harika bayıldım bende bu hafta sonu gidicem bakmaya heyecanlıyım seni gördüm dahada heyecanlandım
sağol canım. bak ne güzel evinide tuttun artık.slm kızlar dediğim evi tuttuuuuuukkkkcuma akşamı evde şuan oturan olduğu için evi tek ben gördüm haftaya çıkacak oturan kişi herkes görmüş olacak ayyy çok mutluyum ya artık evimiz var annemin arka sokağı üstelik bakalım nasıl olacak aşkım bile görmedi yaaaaa daha
mousse canım ggelinliğin çok güzel olmuş aynı gün evleniyoruz ama daha biz bakmadık
herkeste harika haberler var bizde perşembe günü evimizde imam nikahını kıydırıyos
cumartesi çeyizim gidiyooo
teşekkür edeirm tatlım heyecanlı çok güzel bişey yaa Allah herkese yaşatsın
sağol canım. bak ne güzel evinide tuttun artık.kiracı ne zaman çıkıcakmış peki bellimi zamanı canım
gözün aydın canım darısı başımıza
kızlar vakit daraldıkca hersey hızlanmaya basladı. kimimiz ev tutmus kimimiz ev yerlestiriyor ne güzel haberler bunlar.
bende ramazandan sonra ev yerlestireceğim 15 gün kala yapacağız. ramazanda da imam nikahımızı kıymayı düşünüyoruz.
bizim mobilyalar ramazandan sonra geleceği için bizde bayramdan sonra hızlanıcaz. nasıl yetişicek bende bilmiyorum canım
sağol canım. bak ne güzel evinide tuttun artık.kiracı ne zaman çıkıcakmış peki bellimi zamanı canım
Kızlar bugün benim doğum günüm.nişanlımlada uzun zamandır aramız pek iyi değildi biliyorsunuz.ve bugün hatırlamadı doğumgünümü
ne bir düğün hazırlık çabası var ne ilgisi buda üstüne tuz biber oldu
kuzummm üzme kendiniartık sanırım bazı şeylerin kararının verilme zamanı geldi sınavında geçti. enine boyuna düşün ve karar ver canım bu böyle gitmez. o hatırlamadıysa biz burda kutlarız hem dimi
iyiki doğdun ozsen immmmmmmmmm
Eki Görüntüle 461624
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?