Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz buralardayız canımmeraba arkadaşlarr yoğunluktan pek giren yok sanırım nerelerdesinizzz
kızlar selaammm. bizde evimizi dün tuttuk :))) süper bir duyguymuş :)) hala çok heyecanlıyım. biz öylesine bakmaya diye gittik. emlakı dedi görür görmez vurulacaksınız. aynen öyle oldu :))) Allah henüz ev tutamayan arkadaşlarıma yardımcı olsun.
ağzına sağlık canımkonustum canım werdım boyunun ölçüsünü fena ağır konustum anladı hatasını gibi ama telafısını yapıcakmı acaba? hepsı aynı galıba
evet teknik servis ve yedek parça temini de önemli canımbozulunca yada herhangi bir parçasını alman gerektiğinde parçalarını bualbiliyormusun onuda araştır sonuçta farklı bir marka
mesela filtresi, borusu, herhangi bir aparatı zaman içinde değiştirmen gerekebilir
haklısın canım...DERYAW umarım canım.bende o nıyetle bakıyorum. demekkı baktıklarımız bızım kısmetımız degıl dıye ama maddı manevı zorluk olunca ınsanın moralı bozuluyor.
hımm hayırlı olsun canım, güle gğle kullan.. bu süpürgeyi duymuştum, topikten biri almıştı çok memnundu ama kim olduğunu hatırlayamadım şimdi...Süpürgemi de aldım sonunda markası Elektrolux Super Cyclone. Torbasız aldım, alırken deneme imkanım da oldu emiş gücü çok iyiydi, çok beğendim. 359 liraya aldım.
annene yakın olman süper bişey canımslm kızlar delikli hayırlı olsun evet ya çok çabuk geçiyor zaman 87 gün kaldı bizimde ev bulduk bugün bakçam beğenirsek hemen tutçaz tanıdık vasıtasıyla bakalım kızlar inşallah olurda evimiz olsun artık ya eeeeeeeeeeee bide annemin arka sokağı olcak kızlar sizce nasıl
bence sınavı atlattıktan sonra düğün olsa çok daha iyi olur gibi geliyor bana. benim nişanlım da bizim düğünden 1 hafta sonra girecek kpss yemerhaba kızlar bizim de nasipse eylülde düğün var fakat günü belirlenmedi henüz.şimdi size danışmak istediğim bir konu var nişanlım istanbul'da düğün 24 saatlik uzak bir yerde :) yeni memur olduğu için izni de yok 5 günlük izin dışında .ve 23 eylül de yine kpss ye girecek.sizce düğün tarihi hangi hafta gün daha uygun olur?
düğün yüzünden strsli olup sınavı iyi geçmeyebilir diye..
ooo gözünüz aydın canım, hayırlı uuğrlu olsun inşallah, ağız tadıyla oturun inşallahkızlar selaammm. bizde evimizi dün tuttuk :))) süper bir duyguymuş :)) hala çok heyecanlıyım. biz öylesine bakmaya diye gittik. emlakı dedi görür görmez vurulacaksınız. aynen öyle oldu :))) Allah henüz ev tutamayan arkadaşlarıma yardımcı olsun.
kızlar selaammm. bizde evimizi dün tuttuk :))) süper bir duyguymuş :)) hala çok heyecanlıyım. biz öylesine bakmaya diye gittik. emlakı dedi görür görmez vurulacaksınız. aynen öyle oldu :))) Allah henüz ev tutamayan arkadaşlarıma yardımcı olsun.
Hayırlı olsun :) ah biz de bir an önce halledebilseydik bu ev işini
kızlar selaammm. bizde evimizi dün tuttuk :))) süper bir duyguymuş :)) hala çok heyecanlıyım. biz öylesine bakmaya diye gittik. emlakı dedi görür görmez vurulacaksınız. aynen öyle oldu :))) Allah henüz ev tutamayan arkadaşlarıma yardımcı olsun.
canım senin bizdende önce hala bulamadınız mı biz bulduk bu akşam nişanlımla gitçez anlaşmak için eev sahibine anlaşırsak evimiz artık var anlaşamazsak aramaya devam
Kızlarr nasılsınız bakalım? bayadır giremiyorum kpss yaklaştığı için.cumartesi sabah sınava giriyorum bana dua edin aranızda gircekler vardı onlarada şimdiden başarılar dilerim.Hepiniz öpüldünüz
Çok çok başarılar dilerim. Ben de gireceğim cumartesi günü, sınava girecek herkese kolaylıklar dilerim.
kızlar ya hala kınayı nasıl yapacağıma karar veremedim ortamala 30 kişi olur diye hesaplıyoruz öle çok kalabalık olmayacak ama nerede nasıl yapcam bulamadım az kişi için uygun bir mekan yok Yalovadayım yer sıkıntısı çok
davetiye hazılanacak daha gününe bil e kara veremedik
9eylül düğünüm var 7 simi yoksa 8 imi yapalım yani yorgun olunuyor diye bir gün ara verelim düğün ile düşünüyorum
siz nasıl ayarladınız günü
Sonunda biz de evimizi tuttuuukkk üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam
Eryaman 2. etapdan tuttuk. Kaç gündür nişanlım gezip duruyordu. Dün beğenmiş evi, beni de götürdü sonra, hoşuma gitti. Hem markete yakın, ulaşım iyi, evde zaten bir tek boya istiyor. Baya rahatladım ama ev de hallolunca
Eryaman 2. etapdan tuttuk. Kaç gündür nişanlım gezip duruyordu. Dün beğenmiş evi, beni de götürdü sonra, hoşuma gitti. Hem markete yakın, ulaşım iyi, evde zaten bir tek boya istiyor. Baya rahatladım ama ev de halloluncahayırlı olsuuun :)) nerden tuttunuz
Çok teşekkür ederim :) sen neler yapıyorsun? Var mı güzel gelişmelerçok sevindim canım göksuya da yakın olmuş gözününz aydııın:)