eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar selaammm. bizde evimizi dün tuttuk :))) süper bir duyguymuş :)) hala çok heyecanlıyım. biz öylesine bakmaya diye gittik. emlakı dedi görür görmez vurulacaksınız. aynen öyle oldu :))) Allah henüz ev tutamayan arkadaşlarıma yardımcı olsun.

meraba arkadaşlarr yoğunluktan pek giren yok sanırım nerelerdesinizzz
biz buralardayız canım

gözün aydınc anım bende daha taze yaşadığım için bu duyguyu iyi anlıyorum seni rabbim hreşeyi gönlünüze göre versin inşş

konustum canım werdım boyunun ölçüsünü fena ağır konustum anladı hatasını gibi ama telafısını yapıcakmı acaba? hepsı aynı galıba
ağzına sağlık canım
evet hepsi aynı...
özel günlerde özel süprizleri asıl şimdi hakediyoruz bence, nişanlılık dönemi yani.. sanki 10 yıllık evliler gibi olmamalıyız, ama maalesef..
bizim de yıldönümümüz yaklaşıyor, ama ne bir hevesim var ne bişeyim... hiç bi şey hazırlamıcam ona. o bana bu kadarını layık görüyosa, ben de ona bu kadarını uygun görüyorum

evet teknik servis ve yedek parça temini de önemli canım

DERYAW umarım canım.bende o nıyetle bakıyorum. demekkı baktıklarımız bızım kısmetımız degıl dıye ama maddı manevı zorluk olunca ınsanın moralı bozuluyor.
haklısın canım...

Süpürgemi de aldım sonunda markası Elektrolux Super Cyclone. Torbasız aldım, alırken deneme imkanım da oldu emiş gücü çok iyiydi, çok beğendim. 359 liraya aldım.
hımm hayırlı olsun canım, güle gğle kullan.. bu süpürgeyi duymuştum, topikten biri almıştı çok memnundu ama kim olduğunu hatırlayamadım şimdi...

annene yakın olman süper bişey canım

bence sınavı atlattıktan sonra düğün olsa çok daha iyi olur gibi geliyor bana. benim nişanlım da bizim düğünden 1 hafta sonra girecek kpss ye

ooo gözünüz aydın canım, hayırlı uuğrlu olsun inşallah, ağız tadıyla oturun inşallah

Hayırlı olsun :) ah biz de bir an önce halledebilseydik bu ev işini

kızlar bugün iş yeri bayağı gergindi o yüzden giremedim çok öptüm sizleri

hayırlı uğurlu olsuuun! darısı biz bulamayanların başlarına

canım senin bizdende önce hala bulamadınız mı biz bulduk bu akşam nişanlımla gitçez anlaşmak için eev sahibine anlaşırsak evimiz artık var anlaşamazsak aramaya devam

Bizim durumlar biraz farklıydı, herşey üstüste geldi canım ya nişanlımın ev arkadaşı avustralyaya yerleşecekti işi için hatta herşeyi ayarlanmıştı, o ayrıldığında biz de orada oturacaktık. Ama martta çıkacaktı, nisan,mayıs derken bir türlü netleşemedi durumu. Sonra dedem vefat etti, tüm işlerimiz durdu haliyle, onun üstüne de nişanlımın ailesi geldi yine kaldı herşey ne aldıysak şu son 10 günde aldık zaten eve de şimdi sıra geldi haliyle

Kızlarr nasılsınız bakalım? bayadır giremiyorum kpss yaklaştığı için.cumartesi sabah sınava giriyorum bana dua edin aranızda gircekler vardı onlarada şimdiden başarılar dilerim.Hepiniz öpüldünüz

Çok çok başarılar dilerim. Ben de gireceğim cumartesi günü, sınava girecek herkese kolaylıklar dilerim.

Çok çok başarılar dilerim. Ben de gireceğim cumartesi günü, sınava girecek herkese kolaylıklar dilerim.

kızlar ya hala kınayı nasıl yapacağıma karar veremedim ortamala 30 kişi olur diye hesaplıyoruz öle çok kalabalık olmayacak ama nerede nasıl yapcam bulamadım az kişi için uygun bir mekan yok Yalovadayım yer sıkıntısı çok
davetiye hazılanacak daha gününe bil e kara veremedik
9eylül düğünüm var 7 simi yoksa 8 imi yapalım yani yorgun olunuyor diye bir gün ara verelim düğün ile düşünüyorum
siz nasıl ayarladınız günü

Benim düğünüm de 10 eylülde canım. Biz de yorgunluk olur diye ayın 8inde yapacağız kınayı. Biz arkadaşlar arasında en fazla 50 kişilik bir yemekli eğlence şeklinde yapalım dedik. Ben de gelen arkadaşlarıma vermek için güzel kına hediyeleri yaptırdım, onları veririm diye düşündüm. Ama henüz mekan olarak biz de bir yer bulamadık

günaydın arkadaşlar:) her şey yolundadır umarıım. benm kınam 7 eylül düğünüm 9 eylül 1 gün ara verdik iyi olur die

çok sevindim canım göksuya da yakın olmuş gözününz aydııın:)

hayırlı olsuuun :)) nerden tuttunuz
Eryaman 2. etapdan tuttuk. Kaç gündür nişanlım gezip duruyordu. Dün beğenmiş evi, beni de götürdü sonra, hoşuma gitti. Hem markete yakın, ulaşım iyi, evde zaten bir tek boya istiyor. Baya rahatladım ama ev de hallolunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…