• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

süpürgede takılı kaldım ben, şunu bileniniz var mı: Morphy Richards 71066EED Perform Air Torbasız Elektrikli Süpürge

Morphy Richards 71066EED Perform Air Torbasız Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

filtresi yıkanabiliyormuş, bu güzel geldi bana..
canım bilmiyorum bunu kullanan tanıdığım da yok. Güzel bişeye benziyor. Yıkanabilir filtre olması da güzel.. ama 2 filtre oluyor makinalarda, ikisi de yıkanabiliyormuymuş ona bak istersen..

tatlım benim ki de bunun aynısı arçelikten aldım harika bence tavsiye ederim 240 liraya almıştım

sen kullanıyor musun canım yoksa alıp koydun mu sadece? bi modeli daha var ama 2 katı fiyatına...

Morphy Richards Performair Toz Torbasız 2000 Watt Elektrikli Süpürge (71041EE) - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

insan endişe ediyor yaa,kararsız kaldım açıkçası.. ama 500 lira da ne bileyim yaa çok diye düşünüyo insan ama ucuz alıp sonra atıp pahalı almak da bizim işimize gelmez ki.. o kadar da zengin değiliz :1:

Eki Görüntüle 457186 Eki Görüntüle 457187
BUGÜN sanal KISIR VE ÇAY GÜNÜ İLAN ETTİM KIZLARR :1:

yüreeeiiimm dayanmıyooor, bu da nesiiii bu ne güzellikk... öğlen yaklaşmışkeeen... acıktıımmm...

canım bilmiyorum bunu kullanan tanıdığım da yok. Güzel bişeye benziyor. Yıkanabilir filtre olması da güzel.. ama 2 filtre oluyor makinalarda, ikisi de yıkanabiliyormuymuş ona bak istersen..

yıkanabilen filtre, hijyenik filtre temizleme yazıyor walla özelliklerinde... ingilterenin 70 küsür yıllık markasıymış...
iyi gibi geldi bana da... :ssz:

o bağırdığında sende bağır ne bağırıyosun diye bak bakalım napıyo o zamman :28::1:

bazen dayanamıyorum zaten, o zaman iyice büyüyo... ondan susmayı tercih ediorum.. ama zamanla yapamam yani her zaman her zaman... :19::19:

aynen öyle canım o yüzden üzme kendini :34:

ayy hiç düşünmemiştim onu :1:

canımm hayırlı olsun foto istiyorummmm :1:

:1::1::1::1::1:
canım biz kredi çekmiştik o yüzden kira ve emlakçı parasını da ayırmıştık. umarım gönlüne göre bi ev bulursun :16:

bızde cekmıstık canım ama yetmedı:(
umarım buluruz:26:

DERYAW umarım canım.bende o nıyetle bakıyorum. demekkı baktıklarımız bızım kısmetımız degıl dıye ama maddı manevı zorluk olunca ınsanın moralı bozuluyor.:7:

biz en önemliler için ayırdık canım mesela şu anda bi gelinlik parası kaldı ona da ellemiyoruz...

aslında bız basında hata ettık canım ya. kredı oncesı kart borcumuz vardı. onuda kredıden aldık.
dugun parası damatlık parası kuafor ayırırken felan derken yarısı bıttı gıttı.
sımdı kara kara dusunuyoruz. tekrarda cekmek ıstemıyoruz ıyıce borca bogulmayalım dıye.

bozulunca yada herhangi bir parçasını alman gerektiğinde parçalarını bualbiliyormusun onuda araştır sonuçta farklı bir marka
mesela filtresi, borusu, herhangi bir aparatı zaman içinde değiştirmen gerekebilir:34:

al birini vur ötekine şekerim ya bunuda kimselere anlatamazsın anlayamazlar çünkü ayrıca güzelce konuş tatlım böle böle yapıyosun işte gbi gbi benimkide böyle oldu tam bu zamanlar .:19:

konustum canım werdım boyunun ölçüsünü fena ağır konustum anladı hatasını gibi ama telafısını yapıcakmı acaba? hepsı aynı galıba

yaklaşık 2 hafta önce de ben benzer bi durumu yaşadım canım.. benimki unutmadı ama unutmaktan beter bi durumdu.. bütün gün hatta bütün gece onu bekledim gelir de beni biyerlere götürür diye,, ya da bi süpriz yapar işyerime gelir almaya diye...
ama gün bitmesine yakın, gece 10 buçukta geldi, evde pasta kestik yedik o kadar, 1 saat sonra da kalktı zaten... bir de surat astım diye kavga ettik, işler dahada büyüdü sonra, kavga büyüdü başka yerlere gitti ve ayrıldık...
1 hafta ayrı kaldık, sonra barıştık ama nafile.. ona göre hala o haklı, hatırlamış gelmiş kutlamış, daha ne istiyormuşum...
ben bana söz verdiği gibi farklı şeyler bekliodum..
hee olmuosa olmuodur
ben de beklentilerimi yüksek tutmamayı öğrendim. artık bir çöp bile beklemiyorum.
zaten kırgınlığım da hala geçmedi ya, neyse işte böyle..
bu aşamada, yani artık nişanlıyız ve evlenmek üzereyiz ya, artık erkeklerden bişey beklememk lazım canım.. BEKLENTİN NE KADAR BÜYÜK OLURSA, HAYAL KIRIKLIĞIN DA BİR O KADAR BÜYÜK OLUR ÇÜNKÜ... o süprizler heyecanlar fln herşey tavlayana kadardı :34:

ewet senınkının yaptığıda hoş olmamıs ama benımkıne kıyasla en azından hatırlamıs ama dediğinede katılıyorum ewde oturp kutlamaktansa dısarda daha eğlenceli bı yerde kutlayabılırdınızde bnde çok bozuldum cunku bana cok farklı seyler yapıcagının sinyallerını vermısdı (kız kulesınde kutlamak gıbı)kendısı yoksa benım ıcın hatırlamıs olması kafiydi çok büyük beklentı ıcınde deıldım yanı bırak farklı seylerı adam hatırlamadı delirdim resmen insan sey istiyo nişanlıyız sonucta bazı seyler daha farklı güzel süprizler yapsın ne bılım farklı seyler ıste ama yok cıdden tavlanayana kadarmıs hersey :(ama acısını fena cıkardım en azından özel günlerde özel süprizleri hakettığımızı düşünyorum bnde beklentilerimi yüksek tuttmıycam acını cektım..

Back