yaklaşık 2 hafta önce de ben benzer bi durumu yaşadım canım.. benimki unutmadı ama unutmaktan beter bi durumdu.. bütün gün hatta bütün gece onu bekledim gelir de beni biyerlere götürür diye,, ya da bi süpriz yapar işyerime gelir almaya diye...
ama gün bitmesine yakın, gece 10 buçukta geldi, evde pasta kestik yedik o kadar, 1 saat sonra da kalktı zaten... bir de surat astım diye kavga ettik, işler dahada büyüdü sonra, kavga büyüdü başka yerlere gitti ve ayrıldık...
1 hafta ayrı kaldık, sonra barıştık ama nafile.. ona göre hala o haklı, hatırlamış gelmiş kutlamış, daha ne istiyormuşum...
ben bana söz verdiği gibi farklı şeyler bekliodum..
hee olmuosa olmuodur
ben de beklentilerimi yüksek tutmamayı öğrendim. artık bir çöp bile beklemiyorum.
zaten kırgınlığım da hala geçmedi ya, neyse işte böyle..
bu aşamada, yani artık nişanlıyız ve evlenmek üzereyiz ya, artık erkeklerden bişey beklememk lazım canım.. BEKLENTİN NE KADAR BÜYÜK OLURSA, HAYAL KIRIKLIĞIN DA BİR O KADAR BÜYÜK OLUR ÇÜNKÜ... o süprizler heyecanlar fln herşey tavlayana kadardı
ewet senınkının yaptığıda hoş olmamıs ama benımkıne kıyasla en azından hatırlamıs ama dediğinede katılıyorum ewde oturp kutlamaktansa dısarda daha eğlenceli bı yerde kutlayabılırdınızde bnde çok bozuldum cunku bana cok farklı seyler yapıcagının sinyallerını vermısdı (kız kulesınde kutlamak gıbı)kendısı yoksa benım ıcın hatırlamıs olması kafiydi çok büyük beklentı ıcınde deıldım yanı bırak farklı seylerı adam hatırlamadı delirdim resmen insan sey istiyo nişanlıyız sonucta bazı seyler daha farklı güzel süprizler yapsın ne bılım farklı seyler ıste ama yok cıdden tavlanayana kadarmıs hersey
ama acısını fena cıkardım en azından özel günlerde özel süprizleri hakettığımızı düşünyorum bnde beklentilerimi yüksek tuttmıycam acını cektım..