ben de alıcam artık da ne zaman olur onu kestiremiyorum :)
Süpürgemi de aldım sonundamarkası Elektrolux Super Cyclone. Torbasız aldım, alırken deneme imkanım da oldu emiş gücü çok iyiydi, çok beğendim. 359 liraya aldım.
güle güle kullan canım
slm kızlar delikli hayırlı olsun evet ya çok çabuk geçiyor zaman 87 gün kaldı bizimde ev bulduk bugün bakçam beğenirsek hemen tutçaz tanıdık vasıtasıyla bakalım kızlar inşallah olurda evimiz olsun artık ya eeeeeeeeeeee bide annemin arka sokağı olcak kızlar sizce nasıl
inş gönlüne göre olur canım annene yakın olmasıda güzel bence başın sıkıştığında o sana sen ona gidersin ne güzel
slm kızlar delikli hayırlı olsun evet ya çok çabuk geçiyor zaman 87 gün kaldı bizimde ev bulduk bugün bakçam beğenirsek hemen tutçaz tanıdık vasıtasıyla bakalım kızlar inşallah olurda evimiz olsun artık ya eeeeeeeeeeee bide annemin arka sokağı olcak kızlar sizce nasıl
Süpürgemi de aldım sonundamarkası Elektrolux Super Cyclone. Torbasız aldım, alırken deneme imkanım da oldu emiş gücü çok iyiydi, çok beğendim. 359 liraya aldım.
kızlar günaydınnn kandiliniz mübarek olsunnnnn
senin için çok büyük rahatlık bence canımumarım gönlüne göre bir ev bulursun en kısa zamanda
hayırlı kandiller gelincikler allah sıkıntısınız mutlu mutlu ağız tadıyla hazırlıklarımızı yapmamıza yardımcı olsun inşallah yuvamıza yurdumuza yerleşmemizide nasip etsin inşallahh
merhaba kızlar bizim de nasipse eylülde düğün var fakat günü belirlenmedi henüz.şimdi size danışmak istediğim bir konu var nişanlım istanbul'da düğün 24 saatlik uzak bir yerde :) yeni memur olduğu için izni de yok 5 günlük izin dışında .ve 23 eylül de yine kpss ye girecek.sizce düğün tarihi hangi hafta gün daha uygun olur?
düğün yüzünden strsli olup sınavı iyi geçmeyebilir diye..
eylüle sıkıştırmayın sizde canım sınavlarından sonra yapın düğünü çünkü gerçekten stresli zamanlar
merhaba kızlar bizim de nasipse eylülde düğün var fakat günü belirlenmedi henüz.şimdi size danışmak istediğim bir konu var nişanlım istanbul'da düğün 24 saatlik uzak bir yerde :) yeni memur olduğu için izni de yok 5 günlük izin dışında .ve 23 eylül de yine kpss ye girecek.sizce düğün tarihi hangi hafta gün daha uygun olur?
düğün yüzünden strsli olup sınavı iyi geçmeyebilir diye..
slm kızlar dün evi gittim gördüm çok büyük değil ama bize yetecek kadar banyosu yatak odası gayet büyük bakalım nişanlıcığımla gidecez anlaşmaya bu akşam ev sahibiyle şuan oturan biri var ay sonunda çıkacak kadın tek benim görmeme izin verdi bizimkiler anca kadın çıktıktan sonra görebilecek evi
ayyy hadi gözün aydın canım bak buldunuz sizde sonunda evinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?