eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bende yalovadayım ama bi türlü ev bulamıyoruz, fiyatlar acayip pahalılaştı birden :18::18:
fiaytı çok iyi bulmuşsunuz. bizde bulabilsek
emlakçıdan mı buldunuz sahibinden mi

canım bizimki tamamiyle şans oldu tutma niyetli değil fikir amaçlı bakıyoduk evi görmüştük normalde kirası 650 700 civarı ama bu hacı amca iyi birileri olsun para önemli değil demiş. bizde aynı gün tuttuk. normalde fiyatlar cidden pahalı. emlakçıdan bulduk canım maalesef aslında amacımız sahibindendi ama kirayı uygun bulunca hiç onu düşünmedik

çok güzel, umarım biz de öle biri ile karşılaşırız
hatta biz bir ev sahibi bize kira fazla geline bir kısmını siz verin geri kalanını aileniz versin dedi
adam tam paragöz

su taklı olsun istemiyorum. Torbalı ya da torbasız düşünüyorum canım. Rowenta, philips ve samsung a baktım şimdiye kadar ama teknik özellikleri kısmında emiş gücünün kpa değerleri kafamı karıştırıyor. Rowentanın bir modelini beğendim aslında ama o kadar çok çeşit var ki, beğendiğim ürünlerden biri memnunsa da diğeri değil kafam karıştı epey

çok güzel, umarım biz de öle biri ile karşılaşırız
hatta biz bir ev sahibi bize kira fazla geline bir kısmını siz verin geri kalanını aileniz versin dedi
adam tam paragöz

yok artık yaa adam cidden para gözmş terbiyesiz

kızlar dün beğendiğimiz evi başkasına vermişler ya sinirlerim çok bozuk bizimki bütün gün emlakçı emlakçı dolaştı yok kızlar ya, ya çok tadilatı var ya çok küçük ya mutfak banyo çok kötü bulamıyoruz ya yok yok yok

Son düzenleme:
bide ben sizi çok sevdim sizden başka birine vermek istemiyorum diyor hemde bir kuruş inmiyor kaç zaman geçti evi hala boş bu akılla giderse daha boş kalır...
yaaa genel emlakçı ağzı bizimkide bizi çok sevdi boşver canım o adamdan tutmayın

canım benim sıkma canını elbet bulunur daha zamanımız var zaten rahat ol üzme kendini

aslında ben su filtreli istiyorum, o suyun içine güzel bir koku koyunca evin içindeki temizlik havası çok güzel oluyor.
ama herkes temizliğinden o kadar dem vurmuş ki,cidden korkutuyor yani temizlik zamanı kadar makina temizlemek ne demek
ama torbalı - filtreli istemiyorum... sürekli ya torba al, ya filtre al.. ne bileyim herhalde beyaz eşya gibi bu da şans işi olacak çünkü bi modele biri çok ii derken biri yerlere vuruyor.. biri yerlere vururken diğeri harika diyor.. araştırdıkça kafam karıştı

bence sakın sakın sakınnnnn su filtreli alma

6 ayda çöp oluyor makine o mis kokular iki çalıştırmadan sonra puffff gidiyor...filtre her makinede var ayrıca ben torbalı kullanıyorum şuan toralar artık eskisi gibi değil çok uzun süre kullanabiliyorsun ve hiç bir pislikle uğraşmıyorsun dolan torbayı atıp yenisini takıyorsun oysa o su tanklılar varya temizlemek eziyet...

canım araştırdıkça kafan daha çok karışacak emin ol... ben aylarca araştırdım, her markaya baktım, rowenta alcam diyordum, sonra bi ara boshun konteynırlılarına takıldım kesin ondan alcam diodum, sonra dysonlara baktım, pahalı geldi.. boshun konteynırlı sessiz olanını almaya die girdim bi bayiye, ama torbalı bi süpürge alıp çıktım
pişmanmıyım, şimdilik hayır, inşallah kullanınca da olmam..
o yüzden kafanı fazla karıştırma, her kafadan bi ses çıkar.. kimine göre iyidir kimine göre kötüdür..
o yüzden sen artıları eksileri öğren, içlerinde eleme yap.. sana en uygun olanı, beklentilerini en çok karşılayana karar ver canım, başka yolu yok
süpürge topiklerinde bi ara ne kadar çok araştırma yaptığımı görürsün bakarsan, kafam çok karışmıştı, ben bu gidişle süpürgesiz kalcam diyordum bende

canım üzülme, herşeyde vardır bi hayır.. emin ol çok daha güzelini bulacaksınız
elbet sizinde kısmetinizde bi ev vardır biyerlerde

canım yalnız su filtrelilerin de belli bi zaman diliminde değişmesi gereken filtreleri var.. yani sen torba mı değiştirmek istiosun filtre mi ona karar vermelisin bence..
ben torbalı da kullandım torbasız da...
torba değiştirmek daha ucuz geldi bana.
en sonunda çeyizim için xlarge torbası olan bir süpürge tercih ettim.
tercih senin

hangi torbalıyı kullanıyorsun canım ?

hangi torbalıyı kullanıyorsun canım ?

annemlerdeki Philips FC 9302/01 Silent Star Sessiz Enerji Tasarruflu Elektrikli Süpürge
bende kendime Philips FC9310 SİLENT STAR POWER aldım tavsiye ederim

ayrıca ykm, boyner gibi yerlerde kampanya oluyor bazen onlardan da faydalanabilirsin...

Son düzenleme:
kızlar dün doğum günümdü nişanlım bulusalım dedı konusmalarımızda doğum günü için bıaraya gelme durumu değildi tabı bende asla unutmamısdır dıye düşünüyodum nyse evımın önüne benı almaya geldı bakdım ne çıcek ne bısy nyse yemeğe cıktık yemeğimiz geldı bnde beklıorum ama farklı hıcbısy yok normal sohbet edıyo adam benımle benımde suratım ıster ıstemez düştü konusmuyorum bıle dogru düzgün dedı hayırdır neyın var yok bısyım deyıp durdum öle yemek boyunca sonra yemek bıttı napalım dedı gel gıdıp bıyerde tatlı yıyelım o zaman dedım nyse kalkıp gıttık ben hala bi ümit beklıorum ama tık yok sonra basladım sen cok deıstın eskısı kadar bana önem wermıosun felan öle bısy yok yoğunum aşkım ewlılık telası cart curt dedım bugun doğum günüm benım gün biticek 2 saat sonra ne zaman kutlıycakdın kaldı öle sersem gibi 16 temmuz deılmıydı dedı sustum özür dıledı cok üzüldü bı saat dıl döktü ama nafile cok kırıldım sonra kalktık ewe geldım bakdım görümcem arıyo doğm günümü kutladı abım farklı tarıhde bılıodu çok üzüldü morelı bozuldu felan dedı bısy demedm bnde sonra aılesı tek tek kutladı ama bn farklı dusunuodum 3 ay önce yıl dönümümüzdü ondada kuru bı hedıye werdı ve yemeğe götürdü bnde böyle bı günde çicek almamasını tuaf bulduğumu söyledim haklısın düşünemedım dedı nişanlanmadan önce her 2 bulusmamızdan bırınde ellerinde çicekle gelen adam gitti farklı bırı geldı bu d.günü olayındada böyle yaptı dıye kırıldı ıcımden bısyler eskısı kadar sewmıyo sanırım benı dünden berı bunu düsünüyorum

canım artık sevgililik dönemi bitti o senin başını döndürmeye çalışma zamanlarıda bitti. bizim ilişkimizdede biçk şey bitti ama farklı güzellikler başladı. evliik telaşına unutmuştur sıkma canını eminim bi dahaki doğum gününde acısını çıkarır bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.
insan nişanlısı doğum gününü unuttu diye ondan soğurmu soğumazzzzzzzzzzzz

sanırım haklısın ama ben kolay kabullenemıycem gibi duruyor alısmısdım ilk zamanları büyüsüne hersey öyle dewam edıcek sanıyorum yada ıstıyorum ama dediğin gibi artık ewlılık var önümüzde o zamanların bu zamanlara göre daha ciddi farklı sorumluluklar alısıcaz napalım tşk ederım canım eksik olma :)

Kızlar cumartesi gelinliğimi aldım.Daha dogrusu siparişimi verdim.Şöyle oldu;nişanlım ve ben iki gelinlik begendik bir tanesinin eteğini diğerinin üstünü beğendik gelinlikçideki bayanda birleştiririz dedi.Bizde o şekilde karar verdik.2 hafta sonra bitmiş olacak:))

merhaba kızlar; bızde bu gidisatla ev bulamayacagız sanırım
ya kıraları pahalı ya ıclerı guzel degıl
zaten depozito, kıra emlakcı parası uffffffff

sızler nasıl hal ettınız

aynen öyle canım o yüzden üzme kendini
kızlar gelin arabası yazılarını düşündünüz mü bugun onu düşündüm hep aynı şeyler
ayy hiç düşünmemiştim onu
canımm hayırlı olsun foto istiyorummmm
Eki Görüntüle 456920

aklıma bu fotoğraf geldi hemen

merhaba kızlar; bızde bu gidisatla ev bulamayacagız sanırım
ya kıraları pahalı ya ıclerı guzel degıl
zaten depozito, kıra emlakcı parası uffffffff

sızler nasıl hal ettınız

canım biz kredi çekmiştik o yüzden kira ve emlakçı parasını da ayırmıştık. umarım gönlüne göre bi ev bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…