kızlar evimin fotolarını koydummmm..
birde salon takımımı
Eki Görüntüle 456415
benimki bu canım 600 tl ye almıştık
selam kızlarrr arada bakıyorum buraya hazırlıklarınıza,arkadas süpürge sormuş benım süpürgemde rowenta,küçük kullanışlı ve fıyatı uygun.
torbasız,haznesı dolunca boşaltıyosun hemen kullanışıda kolay ben memnunum,belkı bakmak ıstersın canım
Rowenta Ro-3463 Compacteo 1900 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ınternetten bakarsın canım 200 gibi bişey olması lazım fiyatı
selam kızlarrr arada bakıyorum buraya hazırlıklarınıza,arkadas süpürge sormuş benım süpürgemde rowenta,küçük kullanışlı ve fıyatı uygun.
torbasız,haznesı dolunca boşaltıyosun hemen kullanışıda kolay ben memnunum,belkı bakmak ıstersın canım
Rowenta Ro-3463 Compacteo 1900 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ınternetten bakarsın canım 200 gibi bişey olması lazım fiyatı
philips canım da modelini unuttum yawww :26:Teşekkür ederim canım , markası, modeli nedir süpürgenin :26:
canım sen hangi şehirdeydin, ne kadar tutunuz evi kaç metrekare
bana da süpürge lazım yaa ama 600 tl bana biraz fazla geldi.
şu arnica bora aklımda,200küsür 300e yakın bi fiyatı var.. çalıştığım için bir temizlik bir hafta gitmeli, su filtreli olunca çok iyi temizliyor, süpürülmüş halının suyu simsiyah oluyor diyolar.. alan var mı kızlar?
benimki bosch canım bu, 750 tl civarı...Kızlaaar elektrikli süpürge bakıyorum ama çok pahalı bişey istemiyorum yardımcı olur musunuuuzzz
arnica bora güzel temizliyormuş ama kullanan bir kaç kişinin yorumlarını okumuştum, temizlemek zahmetliymiş, bir de çabuk arızalanıyormuş.. ben kullanmadım hiç bilmiyorum ama okuduğum yorumlar bunlar canım :26:bana da süpürge lazım yaa ama 600 tl bana biraz fazla geldi.
şu arnica bora aklımda,200küsür 300e yakın bi fiyatı var.. çalıştığım için bir temizlik bir hafta gitmeli, su filtreli olunca çok iyi temizliyor, süpürülmüş halının suyu simsiyah oluyor diyolar.. alan var mı kızlar?
canım yengeöde su filtreli aldı bin pişman sakın alma derim ben... leş gibi oluyo her süpürmede temizlemen gerekiyo yoksa su çok kötü kokuyo. bi süpürme zamanınıda temizlemede harcıyosun yani zahmetli...
benimki bosch canım bu, 750 tl civarı...
ama müthiş pratik ve güçlü bir makina..
Eki Görüntüle 456562
arnica bora güzel temizliyormuş ama kullanan bir kaç kişinin yorumlarını okumuştum, temizlemek zahmetliymiş, bir de çabuk arızalanıyormuş.. ben kullanmadım hiç bilmiyorum ama okuduğum yorumlar bunlar canım :26:
teşekkürler kızlaar.. yok mu biraz daha uygun fiyatlı bişeyler yaa.. 600-700 bana fazla geldi nedense,piyasa araştırması yapmadım gerçi tam olarak ama ..
philips canım da modelini unuttum yawww :26:
canım ben kocaeli izmitteyim, 550 tl ye tuttuk evi 100 tl de aidatı var. 140 m2
canım boschun biraz daha uygun modelleri var. bir de rowenta silence force güzel. onun da modeline göre değişio ama 300-500 arası değişiyo sanırım..teşekkürler kızlaar.. yok mu biraz daha uygun fiyatlı bişeyler yaa.. 600-700 bana fazla geldi nedense,piyasa araştırması yapmadım gerçi tam olarak ama ..
canım boschun biraz daha uygun modelleri var. bir de rowenta silence force güzel. onun da modeline göre değişio ama 300-500 arası değişiyo sanırım..
Bir de anneme süpürge almıştık, torbasız, hepa filtreli philips..
küçük pratik bişi, ama torbasızlarda da filtre problemi oluyor.. filtre kirlendiğinde çekim gücü azalıyor..
yılda 1-2 kez filtre değiştirmek zorunda kalıosun..
o da bu canım.. genel olarak memnunuz..
250-300tl civarı diye biliyorum.
Eki Görüntüle 456581
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?