valla canım bende henuz ıc camasırı bakmadım zzaten gelınlık gormedende alınabılecegını snmıyorum provaya gıderken belkı ısteyebılır dıye dusunuorum. belkı o gun bende bakarım ayakkabıya. zaten converse gıymeyı dusunuyorum dans ederken.. bıtek ıcerı gıırıste gıycem o ayakkabıları.
Slm kızlar nasılsınız işler yoğun giremiyorumBen iç çamaşırımı aldım bustiyer takımı jartiyerli çorap hatta ölçüleri alırken onla gitmiştim ayakkabımıda aldım bu provada onlarıda götürücem Ama açık ayakkabı aldım şimdi o canım çorabı giymek doğru gelmiyor çokta güzel duruyor çorapla büstiyer buna benziyor sadece benim aldığım ekru renk ve daha fransız dantellisi evde çekerim Eki Görüntüle 449922
çok güzelmş canım bende bunlardan almak istiyodum ama glinliğin içinde rahat edemessin dediler bana da mantıklı geldi zaten terlicez eve geldikmi duş alıp öyle giyerim diye düşündüm bende normal sütyen alıcam gelinliğin içine. bende açık ayakkabı almak istiyorum ama dedğin gibi çorap olayı sıkıntılı çorapsız giydikmi rahatsız edr çok
Slm kızlar nasılsınız işler yoğun giremiyorumBen iç çamaşırımı aldım bustiyer takımı jartiyerli çorap hatta ölçüleri alırken onla gitmiştim ayakkabımıda aldım bu provada onlarıda götürücem Ama açık ayakkabı aldım şimdi o canım çorabı giymek doğru gelmiyor çokta güzel duruyor çorapla büstiyer buna benziyor sadece benim aldığım ekru renk ve daha fransız dantellisi evde çekerim Eki Görüntüle 449922
benim anlamadığım neden rahat edilmesin bende gelinliğim için aldım provada zaten istiyorlar ama ne giyceksiniz o zaman kızlar içinize? tabi tercih meselasi ama genel olarak büstiyer kullanmak çok abartılıyor hani tamam bazı gelinlikler içten büstiyerli gibi yapılıtor gerek kalmıyor ama hepsi öle yapılmıyor ki ayrıca cidden kapalı ayakkabı alın hem çorap giyilmiyor sonra tabi büstiyeri çorapla tamamlayacaksınız ayrıca illa büsiyere çorap giymek zorunda değilsiniz ki çoraba bağlanan yerleri zaten çıkıyor
canım zaten gelinliğin üstü yeterince sıkıyor ya birde bu eklenince afakanlar basar adama gibime geliyo. ben daha çok ona değil terleme olayına takıldım düğünde o kadar terlicez eve gelip duş alınmadan yatağa girilmez ki e duş aldıktan sonra da terli terli olan şeyi giyemeyiz o yüzden ben duştan sonra temiz temiz giyerim diye düşündüm.
ayakkabı konusunda da evet kapalı almayı düşünüyorum.
provalarda kullandığım için öel bir sorunla karşılalmadım bilmiyorum alıpta öle karşılaşan arkadaş varmı bilmiyorum ama dediğim gibi tercih meselesi...
sanırım eylül sonu senin şimdiki kadar sıcak olacağını sanmıyorum o kadar da sorun yapılmamalı bence herşey sorun yaparsak...
valla cnm bi hazırlığımda yoksadece 1 takım kaz tüyü yastık yorgan ile günlük yemek takımımı aldım.çok da anlamıyorum
Ya zaman ne hızlı gecıyomus gerçekten hala ınanamıyorum az kalmış
Kızlar bende gelınlık modelıme karar verdım bu hafa dıktırıcegım yere gdıp prova ıcın randevu alıcam hadı hayırlısı
çooook mutluyumm
slm kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz hafta sonu nasıldı neler yaptınız bakalım
çok istiyolarmıs canım yaa. bakalım bizim burdan ne kadar isticekler
canım göremedim albümü
günaydın tatlımmmgünaydın eylül gelinleriiiii
yok canım daha gün almadıksiz hala günü almadınız mı
günaydın tatlımmmherkese iyi haftalar
canım çok seriden halletmişssiniz işleriniziiçinden gelmiyosa haftaya da bkabilirsin bencde canım hazır alıcaksın muhtemelen o yüzden sorun olucanı sanmıyorum
Evet canım hazır alacağım.Birde diktirmeyle uğraşacak halim ve gücüm yok açıkcası.Belkı hazır alıp üzerine bir kaç değişiklik yaptırabilirim.Geçen gün hiç canım istemiyordu ama ısrara dayaanmayp gittim denedim bir kaç tane idare ederler.Ama daha izmire gitcem asıl orada çok güzeller var bakalım.Çokda aceleye gerek yok sanırım.
yok canım daha gün almadık
sana da iyi haftalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?