eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ben aldım gelinliğimi canım ilk prova olucak işte napıcam bilmiyorum

Slm kızlar nasılsınız işler yoğun giremiyorum Ben iç çamaşırımı aldım bustiyer takımı jartiyerli çorap hatta ölçüleri alırken onla gitmiştim ayakkabımıda aldım bu provada onlarıda götürücem Ama açık ayakkabı aldım şimdi o canım çorabı giymek doğru gelmiyor çokta güzel duruyor çorapla büstiyer buna benziyor sadece benim aldığım ekru renk ve daha fransız dantellisi evde çekerim

Son düzenleme:

çok güzelmş canım bende bunlardan almak istiyodum ama glinliğin içinde rahat edemessin dediler bana da mantıklı geldi zaten terlicez eve geldikmi duş alıp öyle giyerim diye düşündüm bende normal sütyen alıcam gelinliğin içine. bende açık ayakkabı almak istiyorum ama dedğin gibi çorap olayı sıkıntılı çorapsız giydikmi rahatsız edr çok

benim anlamadığım neden rahat edilmesin bende gelinliğim için aldım provada zaten istiyorlar ama ne giyceksiniz o zaman kızlar içinize? tabi tercih meselasi ama genel olarak büstiyer kullanmak çok abartılıyor hani tamam bazı gelinlikler içten büstiyerli gibi yapılıtor gerek kalmıyor ama hepsi öle yapılmıyor ki ayrıca cidden kapalı ayakkabı alın hem çorap giyilmiyor sonra tabi büstiyeri çorapla tamamlayacaksınız ayrıca illa büsiyere çorap giymek zorunda değilsiniz ki çoraba bağlanan yerleri zaten çıkıyor

bunun markası ne bilmiyorum ama bende ekru yeni inci aldım çok şık duruyor gerçekten...

canım zaten gelinliğin üstü yeterince sıkıyor ya birde bu eklenince afakanlar basar adama gibime geliyo. ben daha çok ona değil terleme olayına takıldım düğünde o kadar terlicez eve gelip duş alınmadan yatağa girilmez ki e duş aldıktan sonra da terli terli olan şeyi giyemeyiz o yüzden ben duştan sonra temiz temiz giyerim diye düşündüm.
ayakkabı konusunda da evet kapalı almayı düşünüyorum.

provalarda kullandığım için öel bir sorunla karşılalmadım bilmiyorum alıpta öle karşılaşan arkadaş varmı bilmiyorum ama dediğim gibi tercih meselesi...

sanırım eylül sonu senin şimdiki kadar sıcak olacağını sanmıyorum o kadar da sorun yapılmamalı bence herşey sorun yaparsak...

doğru diyosun canım yarın çıkıp bakıyım ben bakalım son kararım ne olucakk

valla cnm bi hazırlığımda yoksadece 1 takım kaz tüyü yastık yorgan ile günlük yemek takımımı aldım.çok da anlamıyorum

turkuaz sen de benim gibisin eylülün birinde dugunum var aldıklarım yemek takımı tencere havlu
daha gelinlik modelleri hakkında bile fikrim yok
annem bi suru nakıs dantel doldurmus zamanında sanırım böle giderse onun yaptıklarını kullanmak zorunda kalcam :S danteli hiç sevmem
senin düğün n zmn

Ya zaman ne hızlı gecıyomus gerçekten hala ınanamıyorum az kalmış

Kızlar bende gelınlık modelıme karar verdım bu hafa dıktırıcegım yere gdıp prova ıcın randevu alıcam hadı hayırlısı

çooook mutluyumm

kızım sen nerdesin yaaaa

slm kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz hafta sonu nasıldı neler yaptınız bakalım

selam canım burda artık kimseler kalmadı valla ama ben terketmedim burdayım hafta sonu denize gittik valla bu sıcakt ayapılıcak en güzel şey. pazar günüde gelinlik için ayakkabı aldık gezdik. anlıcan yorgunum
senin nasıl geçti canım

canım çok seriden halletmişssiniz işlerinizi içinden gelmiyosa haftaya da bkabilirsin bencde canım hazır alıcaksın muhtemelen o yüzden sorun olucanı sanmıyorum

Evet canım hazır alacağım.Birde diktirmeyle uğraşacak halim ve gücüm yok açıkcası.Belkı hazır alıp üzerine bir kaç değişiklik yaptırabilirim.Geçen gün hiç canım istemiyordu ama ısrara dayaanmayp gittim denedim bir kaç tane idare ederler.Ama daha izmire gitcem asıl orada çok güzeller var bakalım.Çokda aceleye gerek yok sanırım.

hazır alıcaksan hiç acele etmene gerek yok canım. sonuçta sıfırdan dikilmicek iyice gez içine hangisi sinerse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…