çok tutarsız konuşuyo canım bu yaa ne bilim hem zamana bırak diyo işine gelmeyen bişey olunca,hem de düğünü erteleyelim o zaman deyince yok ertelemeyelim diyo bu ne çelişki deli olmamak elde değil canım o bir psikoloğa görünsün seni bu kadar üzmesine sinirleniyorum zaten psikiloğa gitmek normal bişey, ki adamın konuşmalarındaki çelişkiye bakınca sanki böyle olması gerekiyomuş gibi geldi sen artık ailene aç canım seni bu kadar ezmesine izin verme arkanda kapı gibi ailen olduğunu bilsin ona göre düzeliyosa düzelsin
2 gün önce çok sinirlenmiştim canım işte tuaf konuşmuştu msn de bende annesini aradım anlattım herşeyi,kavgamızıda anlattım,sonrasında olanlarıda,çok sinirlendi laf saydı oğluna vs.annemede anlattım akşam babamı bekliyordum anlatmak için bu aradı dışarı çıkalımda konuşalım diye,tamam dedim tartıştık baya,özetle açık ol dedim.asıl derdin ne.asıl derdi oda bende çok sinirli olduğumuz için korkuyormuş,bir evde 2 horoz olmazmış,o başka fedakarlık yapmaya hazırmış bendende istediği sessiz olmammış.ben sus kavga etmek istemiyorum dediğimde sus sakinleşince konuşalım yoksa bende çok sinirliyim,kavga çok büyüyor evlenince mutsuz oluruz ben sadece kendimi değil senide düşünüyorum felan dedi.kısacası bana kendi tabiriyle çene yapmama,sus deyince susma şartı koydu arkadaş,tek derdi buymuş,kötü birşey istemiyorum düşün diyor bana
özsencim,canım.nişanlın iyice salmış kendini sanırım.bence hiç onun aklından geçeni tahmin etmeye çalışıp kendini yıpratma.sen kendini dinle senin için en hayırlısının ne olacağına inanıyorsan onu yap.ve bence kesinlikle ailene anlat.sakın içine atma çünkü gerçekten insan daha güçlü oluyor arkasında ailesi olunca.nişanlında nasıl olsa bu kızın ailesi bir şey demiyor diye düşünüp cesaret bulmasın.
Anlattım canım annem biliyor.Babamada anlatcaktım tam ama konuşmak istedi.Tabi aile destek olunca herşey vız geliyor.hayırlısı canım artık bende en azından 1 hafta 10 gün kendi haline bıraktım sınavıma az kaldı zaten ona yoğunşlaştım.