eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ayneeeen 100 günümüz kaldı sizi de kendimle beraber ıslatıyorum haha

Eklentiler

• $231110083_06d5d463a9.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 43
kızlar merhaba.nişan oldu bitti ben bir türlü uğrayamadım
Şimdide düğün telaşı8 başladı.ev tuttuk,eşyaların siparişini verdik bugunde beyaz eşya alıcaz .çeyizinde bir kısmı hazır annem onları memleketten göndercek kalanını buradan alcam.Off ya çok iş var,bir taraftanda mesai çok zor oluyor.Sizde durumlar nasıl?

Nişanlım bugün biraz gelinlik bakalım diyor ama benim hiç içimden gelmiyor haftaya baksam geç mi kalmış olurum.21 agustos ilk düğün 25 agustos ikincisi??

canım çok seriden halletmişssiniz işlerinizi içinden gelmiyosa haftaya da bkabilirsin bencde canım hazır alıcaksın muhtemelen o yüzden sorun olucanı sanmıyorum

günaydın kızlarrrrr
aaaa ben topiğimi bırakırmıyım hiçç şehir dışında eğitim vermeye gitmiştim bugün geldim napıyosunuz bakalımmmm

Bırakma tabi.Gözümüz yollarda kaldı mmousse ya :) hoşgeldin

canımmm çok ince bir çizgidesin çoook ama çooook iyi düşün olurmu

Evet canım çok ince çizgideyim ama artık temmuz 7 ye kadar hiç birşey düşünmiem söz verdim kendime.sınav var.bişeyler olsada eylülde istemem heralde artık amaaaaaaaaaaaann boşverdim valla

işte bu canım yaa düşünme önce kendin sınavını düşün ne olucaksada ondan sonraya bırak en güzel kararı vermişsin. zaten seninde bu süreçte için soğumuşştur biraz daha doğru kararlar alıcana eminim

gunaydın canlarrr :))) yavas yavas hızlanıyor hazırlıklarımız. ıkı uc hafta sonra gelınlık bakmaya gıdecegız cokkkkk heyecanlıyım coookkkk DD

gunaydın canlarrr :))) yavas yavas hızlanıyor hazırlıklarımız. ıkı uc hafta sonra gelınlık bakmaya gıdecegız cokkkkk heyecanlıyım coookkkk DD

günaydın canım benimde hafta sonu provam var ama daha ayakkabıyla iç çamaşırı almadım nasıl gidicem gidip napıcam bilmiyorum

günaydın canım benimde hafta sonu provam var ama daha ayakkabıyla iç çamaşırı almadım nasıl gidicem gidip napıcam bilmiyorum

valla canım bende henuz ıc camasırı bakmadım zzaten gelınlık gormedende alınabılecegını snmıyorum provaya gıderken belkı ısteyebılır dıye dusunuorum. belkı o gun bende bakarım ayakkabıya. zaten converse gıymeyı dusunuyorum dans ederken.. bıtek ıcerı gıırıste gıycem o ayakkabıları.

Nişanlım bugün biraz gelinlik bakalım diyor ama benim hiç içimden gelmiyor haftaya baksam geç mi kalmış olurum.21 agustos ilk düğün 25 agustos ikincisi??

gelinlik için geç kalıyorsun sonra apar topar bir tane olacak yada hazır zaten diktirecekseniz daha da sıkışırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…