evet canım ıslatıyoruuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz süper bir duygu 100 günümüz kaldı yaaaa
aynen öyle canım zaman geçmiyo geçmiyo diyoruz ama bakk nasılda geçiyo
geçiyo ama geçmiyo kız nasıl geçiyo bize hiç geçmiyo
ayneeeen 100 günümüz kaldı sizi de kendimle beraber ıslatıyorum haha
Bir de şafak 6 haftaya evde kahvaltı demek de nasip olsun inşallaaahhhh
kızlar merhaba.nişan oldu bitti ben bir türlü uğrayamadım
Şimdide düğün telaşı8 başladı.ev tuttuk,eşyaların siparişini verdik bugunde beyaz eşya alıcaz .çeyizinde bir kısmı hazır annem onları memleketten göndercek kalanını buradan alcam.Off ya çok iş var,bir taraftanda mesai çok zor oluyor.Sizde durumlar nasıl?
günaydın kızlarrrrr
aaaa ben topiğimi bırakırmıyım hiççşehir dışında eğitim vermeye gitmiştim bugün geldim napıyosunuz bakalımmmm
canımmm çok ince bir çizgidesin çoook ama çooook iyi düşün olurmu
Bırakma tabi.Gözümüz yollarda kaldı mmousse ya :) hoşgeldin
Evet canım çok ince çizgideyim ama artık temmuz 7 ye kadar hiç birşey düşünmiem söz verdim kendime.sınav var.bişeyler olsada eylülde istemem heralde artıkamaaaaaaaaaaaann boşverdim valla
kızlar son 99 güüüüüüüüüüünnnnn iki rakamımmmmm
gunaydın canlarrr :))) yavas yavas hızlanıyor hazırlıklarımız. ıkı uc hafta sonra gelınlık bakmaya gıdecegız cokkkkk heyecanlıyım coookkkkDD
günaydın canım benimde hafta sonu provam var ama daha ayakkabıyla iç çamaşırı almadım nasıl gidicem gidip napıcam bilmiyorum
Nişanlım bugün biraz gelinlik bakalım diyor ama benim hiç içimden gelmiyor haftaya baksam geç mi kalmış olurum.21 agustos ilk düğün 25 agustos ikincisi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?