ben çok tez canlıyım okadar acele ettimki gittiğim yere güveniyorum gerçi, başka bir moda evinde yaptırdığım gelinliği görmüştüm ve beğenmiştim bir kez onu giydim ee fiyatı yüksekti bunla annlaştım prenses etek zaten biraz daha uygundu tarif ettim ilk prova ölçü içindi gittiğimde söyledim, ya ben hiç denemedim acaba nasıl olur tamam deneticem ben sana dedi ama denetmedi beende üstelemedim temmuzda 2. provaya gidicem orda daha netleşir fotosunu atarım eğer ortada bi gelinlik varsa
ben çok tez canlıyım okadar acele ettimki gittiğim yere güveniyorum gerçi, başka bir moda evinde yaptırdığım gelinliği görmüştüm ve beğenmiştim bir kez onu giydim ee fiyatı yüksekti bunla annlaştım prenses etek zaten biraz daha uygundu tarif ettim ilk prova ölçü içindi gittiğimde söyledim, ya ben hiç denemedim acaba nasıl olur tamam deneticem ben sana dedi ama denetmedi beende üstelemedim temmuzda 2. provaya gidicem orda daha netleşir fotosunu atarım eğer ortada bi gelinlik varsa
canım hiç görmeden etmeden nasıl diktiriyon gelinliği büyük cesaret valla
ayrıca zaten gelinlik 2 provada bitmiş gibi oluyor il provada sadece kumaştan ölçülerini alıp kalıbı hazırlıyo 2 provada gelinlik bitmiş sadece üstüne tam oturması için son düzeltmeleri yapıyorlar...
zaten ayakkabı ve çamaşırınla gel dedi büstiyer takımı aldım içime jartiyerli çorapta aldım ama hala açık mı yoksa kapalımı ayakkabı alayım bilemedim temmuzda netleşecek herşey kadın çok pipirikli olduğumu anladı ve yaptırdığım yer merkezde riske giremezler inş. öle olur
günaydın güzeller....nasılsınızzz
dün nikah işlemlerini hallettik baya yorulduk ama sonra eminönüne gittik sadece kumaşçılara gidebildik geç kaldığımız için...kına için hiç bişey bakamadım vakit kalmadı
günaydın güzeller....nasılsınızzz
dün nikah işlemlerini hallettik baya yorulduk ama sonra eminönüne gittik sadece kumaşçılara gidebildik geç kaldığımız için...kına için hiç bişey bakamadım vakit kalmadı
günaydın kızlar
dün mobilyalarım geldi :) yatak odası mükemmel oldu.yatak başını yanlış göndermişler renk olarak ama yeni gelen daha çok hoşuma gitti :)
bu ilk beğendiğimiz pudra renk
Eki Görüntüle 444139
bu da sonradan bize gelen sedef beyaz
Eki Görüntüle 444140
salonum biraz sıkışık şuan ama tv ünitesini çıkartıp yemek masasının konsolunu tv ünitesinin olduğu yere koyucam tvyide onun üstüne duvara monte ettiricez.tv ünitesi de küçük odaya geçicek ve böylelikle biraz daha rahatlamış olucak.orta sehpamda büyük geldionu da küçülttürücez.ya mağazada herşey nasıl küçük görünüyor insanın gözüne ama eve gelince dev gibiler.
küçük odadaki köşe koltuğumuz çok net görünmüyor ama desenler ağaç dalı yastıklardaki
Eki Görüntüle 444141
kocaman orta sehpamız ile salonumuzbiraz dağınık henüz yerleştirmedik koltukları görün diye koyuyorum :)
Eki Görüntüle 444142
bunlarda tekli koltuklarımız :)
Eki Görüntüle 444143
günaydın kızlar
dün mobilyalarım geldi :) yatak odası mükemmel oldu.yatak başını yanlış göndermişler renk olarak ama yeni gelen daha çok hoşuma gitti :)
Eki Görüntüle 444139
Eki Görüntüle 444140
salonum biraz sıkışık şuan ama tv ünitesini çıkartıp yemek masasının konsolunu tv ünitesinin olduğu yere koyucam tvyide onun üstüne duvara monte ettiricez.tv ünitesi de küçük odaya geçicek ve böylelikle biraz daha rahatlamış olucak.orta sehpamda büyük geldionu da küçülttürücez.ya mağazada herşey nasıl küçük görünüyor insanın gözüne ama eve gelince dev gibiler.
küçük odadaki köşe koltuğumuz çok net görünmüyor ama desenler ağaç dalı yastıklardaki
Eki Görüntüle 444141
kocaman orta sehpamız ile salonumuzbiraz dağınık henüz yerleştirmedik koltukları görün diye koyuyorum :)
Eki Görüntüle 444142
Eki Görüntüle 444143
mobilyaların çok güzelmiş canım ama salonuna orta sehpa kullanmasan daha iyi olur sanki:26:
hayırlı olsun tatlım güle güle kullanama bubabur a katılıyorum orta sehpa biraz boğmuş gibi
merhaba canımmmm nasılsınnnnnnmerhabaa güzell eylül gelincikleri
bence de canım.bugün işten sonra düzgün yerleştiricez daha düzgün fotolar çekip yarın koyarım
hadi hayırlı olsun canım halledebildinizmi 1 günde nikah işlemlerini. düğündemi kıyıcaksınız yoksa öncemi kıyıcaksınız nikahı. sendemi gezemedin eminönünü
günaydın kızlar
Eki Görüntüle 444139
Eki Görüntüle 444140
Eki Görüntüle 444141
Eki Görüntüle 444142
Eki Görüntüle 444143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?