eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ayrıca zaten gelinlik 2 provada bitmiş gibi oluyor il provada sadece kumaştan ölçülerini alıp kalıbı hazırlıyo 2 provada gelinlik bitmiş sadece üstüne tam oturması için son düzeltmeleri yapıyorlar...

canım gittiğim moda evindede vitrinde istediğim gelinliğin altı vardı üst tarafında değişiklik istedim aman yaptık işte bi hata ama güzel olacağına inanıyorum inş.

zaten ayakkabı ve çamaşırınla gel dedi büstiyer takımı aldım içime jartiyerli çorapta aldım ama hala açık mı yoksa kapalımı ayakkabı alayım bilemedim temmuzda netleşecek herşey kadın çok pipirikli olduğumu anladı ve yaptırdığım yer merkezde riske giremezler inş. öle olur

aynen ayakkabı ve gelinlik çamaşırı ile çağırıyorlar ikinci provaya ayakkabı oalarak ben kapalı tercih ettim topuklu simli parıl parıl yaz sıcağı diye bakma durama rahatlık ön planda tut burna acık ayakkabı hele ipli sandalet tarzıa biye akkabıları tavsiye etmem ayak öne kayıp rahatsız eder bide sürekli gelinliğin altından ayakkabını mı düzelteceksin... tabi salonda mı olacak havuz kenarında mı yoksa kır düğünümü oda önemli tapuk bkımından çok ince topuklar kır düğününde pek rahatsız olyor...

günaydın güzeller....nasılsınızzz

dün nikah işlemlerini hallettik baya yorulduk ama sonra eminönüne gittik sadece kumaşçılara gidebildik geç kaldığımız için...kına için hiç bişey bakamadım vakit kalmadı

hadi hayırlı olsun canım halledebildinizmi 1 günde nikah işlemlerini. düğündemi kıyıcaksınız yoksa öncemi kıyıcaksınız nikahı. sendemi gezemedin eminönünü

günaydın kızlar zuzucum hayırlı olsun attınmı deftere imzanı

Son düzenleme:
günaydın kızlar

dün mobilyalarım geldi :) yatak odası mükemmel oldu.yatak başını yanlış göndermişler renk olarak ama yeni gelen daha çok hoşuma gitti :)

bu ilk beğendiğimiz pudra renk

bu da sonradan bize gelen sedef beyaz

salonum biraz sıkışık şuan ama tv ünitesini çıkartıp yemek masasının konsolunu tv ünitesinin olduğu yere koyucam tvyide onun üstüne duvara monte ettiricez.tv ünitesi de küçük odaya geçicek ve böylelikle biraz daha rahatlamış olucak.orta sehpamda büyük geldi onu da küçülttürücez.ya mağazada herşey nasıl küçük görünüyor insanın gözüne ama eve gelince dev gibiler.

küçük odadaki köşe koltuğumuz çok net görünmüyor ama desenler ağaç dalı yastıklardaki

kocaman orta sehpamız ile salonumuz biraz dağınık henüz yerleştirmedik koltukları görün diye koyuyorum :)

bunlarda tekli koltuklarımız :)

mobilyaların çok güzelmiş canım ama salonuna orta sehpa kullanmasan daha iyi olur sanki:26:

hayırlı olsun tatlım güle güle kullan ama bubabur a katılıyorum orta sehpa biraz boğmuş gibi

mobilyaların çok güzelmiş canım ama salonuna orta sehpa kullanmasan daha iyi olur sanki:26:

tatlım doğru diyorsun nişanlım bugün mobilyacıyı aratıp tam ortadan bölmelerini isteyecek olmazsa hiç koymucaz onu zigon sehpa alıcam.zaten hediyeydi :) kestirip kitaplık yaptırtırımm onu da :)

hadi hayırlı olsun canım halledebildinizmi 1 günde nikah işlemlerini. düğündemi kıyıcaksınız yoksa öncemi kıyıcaksınız nikahı. sendemi gezemedin eminönünü

canım sabah dokuzda başladık nikah işlemlerine tahliller vs saat 2de belediyede işimiz bitti çok şükür çooookkk mutluyummmmm

herkese güzel günler kızlar nimesaybycn mobilyaların güzelmiş canım iyi günlerde kullan:) orta sehpayı da hakkaten iptal et çok dar olmuş boş alan kalsın biraz da

canım çok güzeller güle güle oturun inş. bu arada bencede orta sehpa kullanma ben öyle yapıcam salonum küçük zigon sehpa almanı öneririrm ver orta sehpayı hediye zigon iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…