• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Arkadaşlaar, okuduğuma göre beyaz eşyaları çoğunuz halletmişsiniz. Biz de nişanlımla bu hafta alıcaz ama bir sorum olacak. Şu Arçelikte falan çift kapılı fırınlar var. Hep ona baktım, ama önermeyenler de var. Sizin bir fikriniz var mı acaba????

kızlar mobilyalarımızı aldık :8::8: içim çok rahatladı görmeyenler için yeniden yüklüyorum ve hepinizi seviyorummm:16:gardrobu yan odaya koyucam orayada ayrı bi hava katıcak aksesuarlarla güzelleştiricem inş. hayırlısı olur
Eki Görüntüle 441728 Eki Görüntüle 441729 Eki Görüntüle 441730 Eki Görüntüle 441731 Eki Görüntüle 441732

Hepsi çok güzeller güzel günlerde kullan canım sevdiğinle

canım hayırdır bi durumlar mı oldu. bayadır görmedik gerçekten seni

Canım o kadar uzun kı en son atıcam yuzugu dedım ertesi gün nişanlım süpriz yapıp geldi şimdi düzeldi aramız yavaş yavaş....

canım hayırdır bir sorunmu var :31: bizde seni özledikk :16:

günaydın canım :34:
günler yaklaştıkcamı artık nedendir her yapılan söylenen laf ınsanın sabrını çok zorluyor şimdi düzeldik bakalım ilerisi ne olur....VİRÜSSizler nasılsınız nasıl gıdıyor hazırlıklar

Canım o kadar uzun kı en son atıcam yuzugu dedım ertesi gün nişanlım süpriz yapıp geldi şimdi düzeldi aramız yavaş yavaş....

günler yaklaştıkcamı artık nedendir her yapılan söylenen laf ınsanın sabrını çok zorluyor şimdi düzeldik bakalım ilerisi ne olur....VİRÜSSizler nasılsınız nasıl gıdıyor hazırlıklar

canım sakin olmakta her zaman fayda var bu günler geçici öyle düşün. valla çok şükür canım güzel geçiyo benim :1:

kızlar ben işten cıktıkdan sonra sıyırdım keske cıkmasaydım aılemle dha fazla zaman gecırmek istiodum ama suan ıstemıyorum ya bana bı haller oldu söylenen her söz batıyo evdekılerle tartısıyorum evlılıkle ılgılı akıl verdıklerınde söz söylesınler ıstemıyorum nişanlıma saten farklı davranıyorum onunda arada bnden sogudugunu dusunuyorum sonra yokya aynı diyorum zaman yaklasdıkca aılemden ayrılıcam dıye huzursuzluğum arttı bıde gıttıkce ağır yük olduğunu anlıyorum ve bunu daha çok ailelerle bi araya geldiğimizde hissediyorum nişanlımda evlilik stresı olusmaya basladı demekkı son aylarda çok daha fena olucksın diyo susuyor suan her dediğime haklısın diyo ben benı susturmak ıcın yapıo diye daha cok trıp yapıorum tlfnlarımı kapıyrumm sanırım bu etkıler sadece bnde var nasıl düzelicem bilmiyorumm:/

herkes safak sayısını yazmış ben kafamın doluluğundan bakmıodum hıc şimdi bakdımda 2 li rakama bnde düşmüşüm son 94:)

sen nereye gittin ben tunalıda diva modaya diktirdim ve suan cok pişmanım cok bastan savma oldu ve bir sürü para verdim

biraz geç oldu ama ışıltı gelinlik diye bi yere diktiriyorum bir çok tanıdığım vasıtasıyla gittim yaptıkları gelinlikleri gördüm bi harika

kızlar ben işten cıktıkdan sonra sıyırdım keske cıkmasaydım aılemle dha fazla zaman gecırmek istiodum ama suan ıstemıyorum ya bana bı haller oldu söylenen her söz batıyo evdekılerle tartısıyorum evlılıkle ılgılı akıl verdıklerınde söz söylesınler ıstemıyorum nişanlıma saten farklı davranıyorum onunda arada bnden sogudugunu dusunuyorum sonra yokya aynı diyorum zaman yaklasdıkca aılemden ayrılıcam dıye huzursuzluğum arttı bıde gıttıkce ağır yük olduğunu anlıyorum ve bunu daha çok ailelerle bi araya geldiğimizde hissediyorum nişanlımda evlilik stresı olusmaya basladı demekkı son aylarda çok daha fena olucksın diyo susuyor suan her dediğime haklısın diyo ben benı susturmak ıcın yapıo diye daha cok trıp yapıorum tlfnlarımı kapıyrumm sanırım bu etkıler sadece bnde var nasıl düzelicem bilmiyorumm:/

canım benim bu zamanlarda normal bide evdesin bir uğraşın olmayınca sarıyosun etrafındakilere normal olarak. bu süre geçici bunu sakın unutma olurmu üzme kendini bu günler bi daha geri gelmicek tadını çıkar :34:

ozlurcum sağol kuuzm tatlım herşey yoluna girecektir inş. sabırlı ol nişanlında kendine çeki düzen vericek bak göreceksin:32:

günaydın eylül gelinlerim.nasılsınız?nasıl geçiyor günler hazırlıklar?benim çok gerginim nişanlım çok gergin.dün oturduk dertleştik o kadar dolmuşuz ki stresten oturduk ağladık birbirimize sarılıp :) biraz rahatladık gibi.bugünde mobilyalarımız geldi şuan nişanlım başında bekliyor ben ise işteyim.meraktan çatlamak üzreyim.söylediğine göre çok güzel olmuş çok beğenmiş.offf akşam olsa da eve gitsemmmm:52:

aşkım izmire döndüüü gittiii dört gün ne kadar güzel geçmişti yalnız kaldım öff :14: dün gelinlik baktık nişanlımla, miss defneden beğendim 2012 kataloglarını internete koymamışlar fotoğraf çekimi de yasaktı yine de bulursam resmini ya da aldığımız zaman resmini eklerim kızlar çokkk güzeldii prenses gibi oldum çok beğendim gelinliği üstüme giyince işte bu dedim:)

günaydın eylül gelinlerim.nasılsınız?nasıl geçiyor günler hazırlıklar?benim çok gerginim nişanlım çok gergin.dün oturduk dertleştik o kadar dolmuşuz ki stresten oturduk ağladık birbirimize sarılıp :) biraz rahatladık gibi.bugünde mobilyalarımız geldi şuan nişanlım başında bekliyor ben ise işteyim.meraktan çatlamak üzreyim.söylediğine göre çok güzel olmuş çok beğenmiş.offf akşam olsa da eve gitsemmmm:52:

canım inş. gönlüne göre olur hayırlı olsun mobilyan:32::32: bizde hesap kitap yapınca ağlıcak gibi olmuştuk 30000 kredi çektik ve yarısı gitti bile dahada yapılcak çok şey var :50:

aşkım izmire döndüüü gittiii dört gün ne kadar güzel geçmişti yalnız kaldım öff :14: dün gelinlik baktık nişanlımla, miss defneden beğendim 2012 kataloglarını internete koymamışlar fotoğraf çekimi de yasaktı yine de bulursam resmini ya da aldığımız zaman resmini eklerim kızlar çokkk güzeldii prenses gibi oldum çok beğendim gelinliği üstüme giyince işte bu dedim:)

canım benim beğenmene sevindim herhalde hiç denemeden gelinlik alan tek kişi benimdir diktiriyorum ben üstü şöle altı böle die seçtim giymedim bile yaa:50:

Back