• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım benim beğenmene sevindim herhalde hiç denemeden gelinlik alan tek kişi benimdir diktiriyorum ben üstü şöle altı böle die seçtim giymedim bile yaa:50:

valla iyi göze almışsın canım ben diktirme riskini göze alamadım gelinliği çok beğendim inşallah bana yakışır bu dedim denedim ve cuk diye oturdu üstüme:)

canım inş. gönlüne göre olur hayırlı olsun mobilyan:32::32: bizde hesap kitap yapınca ağlıcak gibi olmuştuk 30000 kredi çektik ve yarısı gitti bile dahada yapılcak çok şey var :50:

amin canım çok sağol.çok zormuş hakikaten evlenip yuva kurmak.inşallah hepimiz için en hayırlısı olur hem maddi olarak hem manevi olarak.

valla iyi göze almışsın canım ben diktirme riskini göze alamadım gelinliği çok beğendim inşallah bana yakışır bu dedim denedim ve cuk diye oturdu üstüme:)

ben çok tez canlıyım okadar acele ettimki gittiğim yere güveniyorum gerçi, başka bir moda evinde yaptırdığım gelinliği görmüştüm ve beğenmiştim bir kez onu giydim ee fiyatı yüksekti bunla annlaştım prenses etek zaten biraz daha uygundu tarif ettim ilk prova ölçü içindi gittiğimde söyledim, ya ben hiç denemedim acaba nasıl olur tamam deneticem ben sana dedi ama denetmedi beende üstelemedim temmuzda 2. provaya gidicem orda daha netleşir fotosunu atarım eğer ortada bi gelinlik varsa:53::53:

amin canım çok sağol.çok zormuş hakikaten evlenip yuva kurmak.inşallah hepimiz için en hayırlısı olur hem maddi olarak hem manevi olarak.

inş.çok mutlu oluruz en az kendim kadar sizlerinde istiyorum ama yuva kurmak zor evi dekore etmek zor herşey güzel olsun istiyoruz piyasada fiyalar zor çok şükür herşey şimdiye kadar gönlüme göre oldu inş. düğünümde öyle olur ama borç aldı başını gitti kendin yapınca düğününü daha zor be canım :50: ama allah razı olsun nişanlımdan yinede ne istesem kırmıyor uygununu bakıyoruz işte

Günaydın kızlar :21:
Bu evlilik süreci beni çok ama çok germeye başladı :( 3 aydan az bir zaman kaldı ve yapılması gereken bir sürü şey var :14: Normalde ailemle yaşıyorum, dedem vefat ettiği için annemle babam bir süreliğine şehir dışındalar ve bu süre içinde evin tüm sorumluluğu üzerimde. Ne zormuş şimdi anlamaya başladım :5: Akşam işten çıkıyorum, nişanlımla eve gidiyoruz, yemeği hazırlıyorum, mutfağı topluyorum, evi topluyorum, çamaşır bulaşık ütü (ertesi günün yemeğini de yapıp buzdolabına koyuyorum kardeşim gün içinde yesin diye) derkeen saat 10 oluyor nişanlım da eve döneyim geç oldu diyip kalkıyor, yüzünü göremiyorum doğru düzgün:14: tam bir evlilik provası oldu şu son bir hafta benim için ne zormuş yav :)

günaydın eylül gelinlerim.nasılsınız?nasıl geçiyor günler hazırlıklar?benim çok gerginim nişanlım çok gergin.dün oturduk dertleştik o kadar dolmuşuz ki stresten oturduk ağladık birbirimize sarılıp :) biraz rahatladık gibi.bugünde mobilyalarımız geldi şuan nişanlım başında bekliyor ben ise işteyim.meraktan çatlamak üzreyim.söylediğine göre çok güzel olmuş çok beğenmiş.offf akşam olsa da eve gitsemmmm:52:
canım benim kıyamam yaaa ne güzel bak birbirinize destek olup anlayabiliyosunuz rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşşş:16:
aşkım izmire döndüüü gittiii dört gün ne kadar güzel geçmişti yalnız kaldım öff :14: dün gelinlik baktık nişanlımla, miss defneden beğendim 2012 kataloglarını internete koymamışlar fotoğraf çekimi de yasaktı yine de bulursam resmini ya da aldığımız zaman resmini eklerim kızlar çokkk güzeldii prenses gibi oldum çok beğendim gelinliği üstüme giyince işte bu dedim:)
hayırlı olsn canım Allah kvuştursun ayrıca ilk provadan sonra foto istiyoruz ona göre :ssz:
inş.çok mutlu oluruz en az kendim kadar sizlerinde istiyorum ama yuva kurmak zor evi dekore etmek zor herşey güzel olsun istiyoruz piyasada fiyalar zor çok şükür herşey şimdiye kadar gönlüme göre oldu inş. düğünümde öyle olur ama borç aldı başını gitti kendin yapınca düğününü daha zor be canım :50: ama allah razı olsun nişanlımdan yinede ne istesem kırmıyor uygununu bakıyoruz işte

anlıyorum seni canım bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz çok zor ama keyifli. ben yine de isterdim büyklerim yanmda olsun fikir versin. nişanlım tarafından bişey olmayınca mecbur kendi ailemide işin içine katamıyorum. hakkımızda hayırlısı umarım bu çektiğimiz sıkıntının mükafatını alırız :31:

Günaydın kızlar :21:
Bu evlilik süreci beni çok ama çok germeye başladı :( 3 aydan az bir zaman kaldı ve yapılması gereken bir sürü şey var :14: Normalde ailemle yaşıyorum, dedem vefat ettiği için annemle babam bir süreliğine şehir dışındalar ve bu süre içinde evin tüm sorumluluğu üzerimde. Ne zormuş şimdi anlamaya başladım :5: Akşam işten çıkıyorum, nişanlımla eve gidiyoruz, yemeği hazırlıyorum, mutfağı topluyorum, evi topluyorum, çamaşır bulaşık ütü (ertesi günün yemeğini de yapıp buzdolabına koyuyorum kardeşim gün içinde yesin diye) derkeen saat 10 oluyor nişanlım da eve döneyim geç oldu diyip kalkıyor, yüzünü göremiyorum doğru düzgün:14: tam bir evlilik provası oldu şu son bir hafta benim için ne zormuş yav :)

ilk zamanlar zor gelir ama sonra o tempooya alışırsın canım kendine göre bir dzen kurarsın sistemli olursun. ben ailemin evi olarak görüyorum artık kendi evim gibi değil o yüzden de onların düzenine göre hareket ediyorum. ama kendi evin kendi düzenin farklı olur korkma :34:

ay ben yuvamı kurayım eşim yanımda olsun yemekmiş ütümüş temzilikmiş vız gelir:37: yeterki mutlu huzurlu olalım yuvyı dişi kuş yapar denir biz çekip çevircez evimizi gerçi benimki benden titiz temiz maşşallaah :nazar:

kardelen3434
canımmmm hadi 2 li rakamlara geçtin darısı başımızaaaa :52:

$images.jpeg Eki Görüntüle 443299 $Unknown-3.jpeg $Unknown-2.jpeg

Son düzenleme:

eşlerin birbirine destek olması çok önemli bence.ben de senin gibiyim canım aldığım şeyin pahalı olması önemli değil hatta ucuzunu arar bulurum.yeter ki gönüller bir olsun gerisi boş canım

kızlar sakızdan çıkan falımı yazıyorum size :)

çabuk geçer sayılı gün
değil ki bu ebedi sürgün
peri masallarındaki gibi
görünüyor bir düğün

bu bir işaret mi :31:

eşlerin birbirine destek olması çok önemli bence.ben de senin gibiyim canım aldığım şeyin pahalı olması önemli değil hatta ucuzunu arar bulurum.yeter ki gönüller bir olsun gerisi boş canım

aynı bensin canım ya bende her şeyi araştırıyorum nişanlıma yük olmasın die zaten o beni tanıyor evet herşeye heves ettiğimi biliyor ama uygunsa aldığımı hatta pazarlığımı biliyor o yüzden genelde istediklerim oluyor beraber girdiğimiz bu yolda birbirimize destek olmamız çok önemli onun harcadığı bir lira bile benim için önemli çok kez ben diyorum ki mesela ,eskiden çok dışarda yerdik ama şimdi teklif ettiğinde ne gerek var şimdi eve gidince yerim boşwer diyorum içim gidiyor boşa para harcayınca ya kıyamıyorum:50:

:8::8::16::32::32: sağol tatlım mutlu oldum çok. gelin olucak die nedir bunun tafrası modum :9::9::9:
her türlü tafrayı çekeriz bizi biz anlarız :16::9:
kardelen3434 ile düğünlerimiz aynı gün bana niye yapılmıyor :19:
Eki Görüntüle 443361 Eki Görüntüle 443362 Eki Görüntüle 443363 Eki Görüntüle 443364 Eki Görüntüle 443365
ayıp ettin yaaa bütün konfetiler havai fişekler sizin için :32:
kızlar sakızdan çıkan falımı yazıyorum size :)

çabuk geçer sayılı gün
değil ki bu ebedi sürgün
peri masallarındaki gibi
görünüyor bir düğün

bu bir işaret mi :31:

waaooowwww süper bir fal ama fala gerek yok bencdede öyle olucak :9::54:

aynı bensin canım ya bende her şeyi araştırıyorum nişanlıma yük olmasın die zaten o beni tanıyor evet herşeye heves ettiğimi biliyor ama uygunsa aldığımı hatta pazarlığımı biliyor o yüzden genelde istediklerim oluyor beraber girdiğimiz bu yolda birbirimize destek olmamız çok önemli onun harcadığı bir lira bile benim için önemli çok kez ben diyorum ki mesela ,eskiden çok dışarda yerdik ama şimdi teklif ettiğinde ne gerek var şimdi eve gidince yerim boşwer diyorum içim gidiyor boşa para harcayınca ya kıyamıyorum:50:

nişanlılık böyle birşey işte canım bir nevi evliliğe hazırlıyoruz psikolojimizi.

ben çok tez canlıyım okadar acele ettimki gittiğim yere güveniyorum gerçi, başka bir moda evinde yaptırdığım gelinliği görmüştüm ve beğenmiştim bir kez onu giydim ee fiyatı yüksekti bunla annlaştım prenses etek zaten biraz daha uygundu tarif ettim ilk prova ölçü içindi gittiğimde söyledim, ya ben hiç denemedim acaba nasıl olur tamam deneticem ben sana dedi ama denetmedi beende üstelemedim temmuzda 2. provaya gidicem orda daha netleşir fotosunu atarım eğer ortada bi gelinlik varsa

canım hiç görmeden etmeden nasıl diktiriyon gelinliği büyük cesaret valla

Son düzenleme:
Back