eminönünden kına malzemesi bakan alan varmı kızlar.
kızlar mobilyalarımızı aldıkiçim çok rahatladı görmeyenler için yeniden yüklüyorum ve hepinizi seviyorummm gardrobu yan odaya koyucam orayada ayrı bi hava katıcak aksesuarlarla güzelleştiricem inş. hayırlısı olur
Eki Görüntüle 441728 Eki Görüntüle 441729 Eki Görüntüle 441730 Eki Görüntüle 441731 Eki Görüntüle 441732
canım hayırdır bi durumlar mı oldu. bayadır görmedik gerçekten seni
günler yaklaştıkcamı artık nedendir her yapılan söylenen laf ınsanın sabrını çok zorluyor şimdi düzeldik bakalım ilerisi ne olur....VİRÜSSizler nasılsınız nasıl gıdıyor hazırlıklarcanım hayırdır bir sorunmu varbizde seni özledikk
günaydın canım
Hepsi çok güzeller güzel günlerde kullan canım sevdiğinle
Canım o kadar uzun kı en son atıcam yuzugu dedım ertesi gün nişanlım süpriz yapıp geldi şimdi düzeldi aramız yavaş yavaş....
günler yaklaştıkcamı artık nedendir her yapılan söylenen laf ınsanın sabrını çok zorluyor şimdi düzeldik bakalım ilerisi ne olur....VİRÜSSizler nasılsınız nasıl gıdıyor hazırlıklar
sen nereye gittin ben tunalıda diva modaya diktirdim ve suan cok pişmanım cok bastan savma oldu ve bir sürü para verdim
kızlar ben işten cıktıkdan sonra sıyırdım keske cıkmasaydım aılemle dha fazla zaman gecırmek istiodum ama suan ıstemıyorum ya bana bı haller oldu söylenen her söz batıyo evdekılerle tartısıyorum evlılıkle ılgılı akıl verdıklerınde söz söylesınler ıstemıyorum nişanlıma saten farklı davranıyorum onunda arada bnden sogudugunu dusunuyorum sonra yokya aynı diyorum zaman yaklasdıkca aılemden ayrılıcam dıye huzursuzluğum arttı bıde gıttıkce ağır yük olduğunu anlıyorum ve bunu daha çok ailelerle bi araya geldiğimizde hissediyorum nişanlımda evlilik stresı olusmaya basladı demekkı son aylarda çok daha fena olucksın diyo susuyor suan her dediğime haklısın diyo ben benı susturmak ıcın yapıo diye daha cok trıp yapıorum tlfnlarımı kapıyrumm sanırım bu etkıler sadece bnde var nasıl düzelicem bilmiyorumm:/
eylül gelinlerim günaydınnnn
Hepsi çok güzeller güzel günlerde kullan canım sevdiğinle
Canım o kadar uzun kı en son atıcam yuzugu dedım ertesi gün nişanlım süpriz yapıp geldi şimdi düzeldi aramız yavaş yavaş....
günaydın canım mmouseem ekledim seni diğer topiğe
günaydın eylül gelinlerim.nasılsınız?nasıl geçiyor günler hazırlıklar?benim çok gerginim nişanlım çok gergin.dün oturduk dertleştik o kadar dolmuşuz ki stresten oturduk ağladık birbirimize sarılıp :) biraz rahatladık gibi.bugünde mobilyalarımız geldi şuan nişanlım başında bekliyor ben ise işteyim.meraktan çatlamak üzreyim.söylediğine göre çok güzel olmuş çok beğenmiş.offf akşam olsa da eve gitsemmmm
aşkım izmire döndüüü gittiii dört gün ne kadar güzel geçmişti yalnız kaldım öffdün gelinlik baktık nişanlımla, miss defneden beğendim 2012 kataloglarını internete koymamışlar fotoğraf çekimi de yasaktı yine de bulursam resmini ya da aldığımız zaman resmini eklerim kızlar çokkk güzeldii prenses gibi oldum çok beğendim gelinliği üstüme giyince işte bu dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?