ya kızlar bu arada kına gecesi için müzik listesi oluşturanınız varmı aranızdaaa
canım bizim sitenin kafesinde olucak o yüzden pc den çalıcak müzik. genelde öyle olunca fiyaskoyla sonuçlanabiliyo o yüzden güzel bir liste hazırlıyım diyorum bendenerde yapcaksın kınayı canım??
ben tuttugum yere bıraktım müzik seçimini.
ama söyledım çiftetellı,halay,roman ve ankara havaları çal mutlaka ara ara dıye.
zaten en cok ankarayla roman oluyo kınada:)
tabı memleketınıze göre özel bi oyununuz yada müziğiniz yoksa
bunlardageçer kendisi bir dosya hazırlamış...bende ondan kopyalamıştım...paylaşayım sizlede..maksat birbirimiz yardım etmek dimi kuzum
Eki Görüntüle 438349 Eki Görüntüle 438350 Eki Görüntüle 438351 Eki Görüntüle 438352 Eki Görüntüle 438353 Eki Görüntüle 438354 Eki Görüntüle 438355 Eki Görüntüle 438356
teşekkürlerimizi iletelim bunlardageçerimize
bunlardageçer kendisi bir dosya hazırlamış...bende ondan kopyalamıştım...paylaşayım sizlede..maksat birbirimiz yardım etmek dimi kuzum
Eki Görüntüle 438349 Eki Görüntüle 438350 Eki Görüntüle 438351 Eki Görüntüle 438352 Eki Görüntüle 438353 Eki Görüntüle 438354 Eki Görüntüle 438355 Eki Görüntüle 438356
teşekkürlerimizi iletelim bunlardageçerimize
ayy canım bu dosyları nerden bulabiliriz liste şahane
benim kınam salonda olacak ama evde ayriyeten bir kına, bekarlığa veda partisi gibi birşey yapıcam o yüzden eklemiştim müzik dosyasını yardımcı olur inş sana kuzum
canım çok sağol akşam eve gidiyimde indirmeye başlıyım
evet kızlar 15 gün sonra ıslatacağız sizi
günaydın kızlar size birşey danışıcam daha önce bahsetmişim bu yapışkanlı folyoyla mutfak dolabımı kaplamaktan ya benim istediğim kabartmalı beyaz bir model vardı her yere baktım bulamadım sonunda firmasını aradım istanbulu neyse anlattım modeli dediler 45x10mt si 99,9 tl dedim çok bu yani koçtaşta falan 2 mt 11 tl hatta 7,90 tl vardı ama dediğim gibi tek kalmıştı alamadım bana rahat 15mt lazım neyse allem ettim kallem ettim olmadı en son 14 mt ye 155 tl dedi kadın oda çok ısrar ettiğim için aslında ben 15 mt hesapladım sizce bu durumda ne yapayım alayımmı direk havale istiyorlar taksit yapmıyorlar çok muallakta kaldım ama mutfağımında bemnbeyaz olmasını istiyorum bana akıl verin koçtaşla arasında baya fark var ama koçtaşta ürün yok
canım yapışkanlı folyoyla niye kaplıyorsun bence hiç sağlıklı değil
tatlım mutfak dolaplarım krem renk ve kahve rengi çıtaları var ama ben beyaz bar tipi masa sandalye alıcam hirbiri hiçbiriyle uymuyor bu durumda beyaz kaplarsam dedim beyaz masa beyaz perde halı güzel olucağını düşündüm ne bilim bu renk içime sinmedi ama sağlıksız kısmını bilmiyorum silinebiliyor aynı dolap gibi biz bir rulo alıp denemiştik çıkıyormu die taş gibi hala yerinde
canım ikea ya falan da baktınmı yaa 11 tl den 140 tl ye çıkması çok bence. yada boyamayı falan düşündünüzmü mobilya boyasıyla boyanabilir bence hem daha sağlıklı olur gibime geldi
günaydın kızlar size birşey danışıcam daha önce bahsetmişim bu yapışkanlı folyoyla mutfak dolabımı kaplamaktan ya benim istediğim kabartmalı beyaz bir model vardı her yere baktım bulamadım sonunda firmasını aradım istanbulu neyse anlattım modeli dediler 45x10mt si 99,9 tl dedim çok bu yani koçtaşta falan 2 mt 11 tl hatta 7,90 tl vardı ama dediğim gibi tek kalmıştı alamadım bana rahat 15mt lazım neyse allem ettim kallem ettim olmadı en son 14 mt ye 155 tl dedi kadın oda çok ısrar ettiğim için aslında ben 15 mt hesapladım sizce bu durumda ne yapayım alayımmı direk havale istiyorlar taksit yapmıyorlar çok muallakta kaldım ama mutfağımında bemnbeyaz olmasını istiyorum bana akıl verin koçtaşla arasında baya fark var ama koçtaşta ürün yok
artık pek kimse uğramıyo buraya yaaahuuuu eylül gelinleri nerdesinizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?