- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
kınaları da artık keselere koyuyorlar ya canım o kesenin içine koyabiliriz bunu da yada kesenin ağzını bu bileklilerle bağlayabiliriz :)
oda olabilir ama ben bide lavanta keseki yapıyım diye düşündüm onun maliyeti nasıl olur acaba oda çok hoş oluo kına değilde lavanta kesesine mi bağlasak
benmde aklıma geldi bu küçük keselere koyarız onlarıda dağıtırız dimi çok güzel olur
Benim kısmetse Mayısta nişanım olacak, alyanslı isimli şirin magnet ler yaptırmayı düşünüyorum, evde olacak akrabalar falan çok kalabalık olmayacak.
Kına gecemde de kına ile birlikte süslü şirin lavanta keseleri dağıtmak istiyorum. İnşallah bulabılırım istediğim gibi :)
merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
olabilir canım bence :) ikisi de olur :)
ayy ben yapıcam sanırım bunu.çko hoşuma gitti bu fikir ve maliyeti az.mumlu ip, klips ve birtane de güzel bir boncuk :)
ama onu gençlere vermek lazım onu nasıl ayarlayabiliriz? yaşlılara yada orta yaşlılara vermeye gerek yok bence dimi?
mayıs gelininden eylül gelinciklerine selam olsun:)
nasılsınız kızlarrr hazırlıklar nasıl gidiyo
heyecan varmı heyecan:)
Valla zor kı ne zor
Ya canım ben kadın giyimde bı konu açtım yardım istedim fikre ihtiyacım var bı kıyafetın kombını ile ilgili fikrini paylaşırmısın kararsız kaldım çok
hoşbuldukk:))
ayrıca bileklik fikri çok hoşuma gitti, başarılı
hoşgeldin canım aramıza senide ekleyelim hemenselam kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum:)
benimde 8 eylül düğünüm:))
işte lavanta keseleri yaşlılara dağıtılır gençlerede bileklik oda olabilir onu nası yapsak ki acaba . yaşlı aldığında çek elini sen alamazsın sen yaşlısın mı dicez. onun yerine biraz fazla yapsak nası olur acaba
işte lavanta keseleri yaşlılara dağıtılır gençlerede bileklik oda olabilir onu nası yapsak ki acaba . yaşlı aldığında çek elini sen alamazsın sen yaşlısın mı dicez. onun yerine biraz fazla yapsak nası olur acaba
dimiben yapıcam onları karar verdim :) arkadaşlarıma da hatıra kalır yaseminin düğününden diye :)
hoşgeldin canım aramıza senide ekleyelim hemen
canım renklerini ayrı tutarsınız keselerin gençlere verilecek olanlar kırmızı olur mesela geri kalanlar karışık renkli olur. evde uğraşılırmı ki bilmiyorum. işte eminönünde çok uygunmuş bunlar o yüzden de gitmek istiyorum ya. havalar güzelleşsin bi gidecem
hoşgeldin canım aramıza senide ekleyelim hemen
canım renklerini ayrı tutarsınız keselerin gençlere verilecek olanlar kırmızı olur mesela geri kalanlar karışık renkli olur. evde uğraşılırmı ki bilmiyorum. işte eminönünde çok uygunmuş bunlar o yüzden de gitmek istiyorum ya. havalar güzelleşsin bi gidecem
zamanımız bol nasıl olsa çok fazla yapabiliriz.o zaman ayırt etmicez herkese vericez
ben cımbız konusunda kararlıyım cımbız dağıtıcam gençlere
evet tatlım yaptıklarımızıda buraya koyarız tamammı bana haber ver he yapmaya başlayıncao bileklik aparatlarını nerden bulabilirim ama onlar için tam olarak ne malzemesi gerek acaba
canım o bilekliklerde kullanılan ip mumlu ip diye geçiyor bu boncukçularda var orda oralarda klipste satılıyor.boncuğun rengine göre klipsi de gümüş yada altın renk kullanırsın.
izin günümde birkaç tane yapayım bakalım nasıl olcak.çeker fotosunu koyarım tabiki canım :)
tamam tatlım şimdi eve giderken alıcam bende deniycem bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?