eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

haklısın isyan123 uzak ol biraz yakın olunca eskisinden de beter olabilir burda görüyorum öyle geliniyle altlı üstlü oturan cadı kaynanaları uzak ol kafa dinle evinde huzurlu ol

mmouse sen de bir alemsin senin kaynana pek cadı değil galiba değilse iyi olur kaynana çocuğa bakar gider orda yemek yersiniz bi de şöyle elinin altında dolaşan bi görümcen olursa daha iyi olurdu yemeğin arkasına çay pasta servisi falan yapardı

bencede en iyisi evlilik en az 2 sene çocuksuz olmalı ki zamanla otursun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
siz evi ne zaman tutucaksınız canım. eksik neler kaldı?

Mutfak masam, yatak örtüm, halılar, perdeler yok kuzum...bunların hepsini ev tutulunca alıcaz... başkada öle büyük bir eksiğim kalmadı. sende ne eksikler var?

bana alemsin diyosun ama sende az değilsin
canım benim kvalide hiçbirşeye ama HİÇBİRŞEYE karışmaz. yanına git canım cicim 5 sene arama bu kız ne yapıyo nasıl demez. e bende napıyım. oğlunun çocuğu sonuçta bakıcak tabi. aslında nereye sürüklersen onu yapıyyo. mesela nişanlım kakl mmousee lara oturmaya git diyo kalkıp geliyo hoş sohbet ama kendi akıl edip gelmez
ben alıştım böyle olmasına dedim ya en azından etinden sütünden faydalanıyım

waaaayyy çay servisi falan...keşke görümcem olsaydı yaaa..severdim ben onu büyük ihtimalle..beraber yapardık herşeyi..kızkardeşim yok, görümcemde yok

waaaayyy çay servisi falan...keşke görümcem olsaydı yaaa..severdim ben onu büyük ihtimalle..beraber yapardık herşeyi..kızkardeşim yok, görümcemde yok

canım kızkardeş çok güzel bişeyde her görümce iyi olmaz aynı kvalide çeşitleri gibi
ama ben iyi görümceyim yaa yengem beni sever sever herhalde ben öyle biliyorum

Mutfak masam, yatak örtüm, halılar, perdeler yok kuzum...bunların hepsini ev tutulunca alıcaz... başkada öle büyük bir eksiğim kalmadı. sende ne eksikler var?

hehe eksiklerimiz nerdeyse aynı canım evin ufak tefek şeyleri var. halı perde zaten daha zamanı değil. birde oturma grubunu eve göre alıcaz o bekliyo.
büyük bişey yok bende de yatak örtüm yok, çatal bıçak ve bardak takımım yok bide o kadarrr

evet evet görümce o açıdan iyi oluyo bazen iyisine düşersen. benim de kız kardeşim yok görümcem iyi ama şimdilik iyi anlaşıyoruz sonradan değişmezse. kaynana biraz cadı onu da görümce kapatıyo:) ama hepsinden de uzağa gidiyorum zaten evlenince iki ayda bir görürüm hepsini. açıkçası pek de değişik gelmiyo bana aman evimden ayrılıyorum gidiyorum diye dışarda okuyup gurbete alıştığım için:)

alınır gider kuzum yaaa...benim 48 tane çay bardağım olmuş... almışımda almışım...annem bir ton kızdı..napıcan bu kadar bardağı diye

alınır gider kuzum yaaa...benim 48 tane çay bardağım olmuş... almışımda almışım...annem bir ton kızdı..napıcan bu kadar bardağı diye

hehe onlar bize hep ev hediyesi gelmişti bendede 1 ton bardak borcam takımı var hep annem hepsini çeyizime koymuş o yüzden almadım. mutfak masamı annem alıcam evi tutunca ona göre alıcaz. geri kalanda alınmıcak bişeydeğil.
babam geçen 10000 kredi çekti bize biz ödücez tabi. işte onunla alıyoruz şimdi büyük eksikleri. mesela balayını ayarladık. gelinliğe kapora verdik. uçak biletlerini aldık.
o paraayla şimdi perde halı vs şeyleri de alabilicez bakalım hayırlısı sonra ödemesi var tabi

canın sıkıldıkça bardak kır canım strese çok faydalı ben yapıyorum arada sırada çok sinirlenince bi tane fırlatıyorum benim de bi ton bardağım olmuş ama iyi iyi fazla olsun

allah yuva kurana yardım eder canım ödersiniz el ele verip inşallah :) ben bugünlük kaçıyorum kızlar ders çalışmam lazım biraz benim gibi son bir ayda kpss çalışan bi allahın kulu da var mıdır bilmem yeni başladım daha:)

canın sıkıldıkça bardak kır canım strese çok faydalı ben yapıyorum arada sırada çok sinirlenince bi tane fırlatıyorum benim de bi ton bardağım olmuş ama iyi iyi fazla olsun

ayy evet bak...bir daha annem başıma kalkarsa aldıklarımı böle dicem..stres atıcam onları kırıp bir işe yararacaklar meram etme dicem
mmouse ne güzel baban çekmiş krediyi..bende babamla konuşcam bize biraz destek çıkması için.

hehe ben kıyamam onlara yaa kıramam valla hepsini inci gibi dizerim evimi tutunca
Allah zihin açıklığı versin canım çalışmaktan zarar gelmez biz burdayız nasılsa

evet canım desteksiz olmaz bu işler. ne varsa bizim ailelerde var ama nişanlımda görüyo bunu kimin ne yaptığını onunda aileme tutumu çok iyi ve sevecen. amannn huzurum yerinde öbürleri beni ilgilendirmiyo o yüzden. Allah utandrmadan ödemeyi nasip etsin kimseye de muhtaç etmesin ben hep öyle dua ediyorum.

Amin kuzummm :26::26:

özşen nerede acaba yaaa...naptıki nişanlısı ile...gündüzleri hiç görünmüyor :44::44::44:

özşen nerede acaba yaaa...naptıki nişanlısı ile...gündüzleri hiç görünmüyor :44::44::44:

canım o izmire ablasının yanına gidicekti 10 gün falan kalıcam dedi nişanlısıylada konuşmuş. biraz zaman vermişler nişanlısı kabul etmiş. düğün tarihini erteleyelim demiş ozsen ama nişanlısı kabul etmemiş. umarım herşey düzelmiş olarak döner

bundan haberim var kuzum ama ablasında net yokmuki yaa....destek olurduk...inş güzel haberlerle gelir aramıza

kızlar hani bu ayaklı kahvaltı tepsileri varya sözde yatakta kahvaltı diye geçiyor ondan alan varmı çeyizine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…