bencede en iyisi evlilik en az 2 sene çocuksuz olmalı ki zamanla otursun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
siz evi ne zaman tutucaksınız canım. eksik neler kaldı?
haklısın isyan123 uzak ol biraz yakın olunca eskisinden de beter olabilir burda görüyorum öyle geliniyle altlı üstlü oturan cadı kaynanaları uzak ol kafa dinle evinde huzurlu ol
mmouse sen de bir alemsinsenin kaynana pek cadı değil galiba değilse iyi olur kaynana çocuğa bakar gider orda yemek yersiniz bi de şöyle elinin altında dolaşan bi görümcen olursa daha iyi olurdu yemeğin arkasına çay pasta servisi falan yapardı
haklısın isyan123 uzak ol biraz yakın olunca eskisinden de beter olabilir burda görüyorum öyle geliniyle altlı üstlü oturan cadı kaynanaları uzak ol kafa dinle evinde huzurlu ol
mmouse sen de bir alemsinsenin kaynana pek cadı değil galiba değilse iyi olur kaynana çocuğa bakar gider orda yemek yersiniz bi de şöyle elinin altında dolaşan bi görümcen olursa daha iyi olurdu yemeğin arkasına çay pasta servisi falan yapardı
waaaayyy çay servisi falan...keşke görümcem olsaydı yaaa..severdim ben onu büyük ihtimalle..beraber yapardık herşeyi..kızkardeşim yok, görümcemde yok
Mutfak masam, yatak örtüm, halılar, perdeler yok kuzum...bunların hepsini ev tutulunca alıcaz... başkada öle büyük bir eksiğim kalmadı. sende ne eksikler var?
hehe eksiklerimiz nerdeyse aynı canım evin ufak tefek şeyleri var. halı perde zaten daha zamanı değil. birde oturma grubunu eve göre alıcaz o bekliyo.
büyük bişey yok bende de yatak örtüm yok, çatal bıçak ve bardak takımım yok bide o kadarrr
alınır gider kuzum yaaa...benim 48 tane çay bardağım olmuş...almışımda almışım...annem bir ton kızdı..napıcan bu kadar bardağı diye
alınır gider kuzum yaaa...benim 48 tane çay bardağım olmuş...almışımda almışım...annem bir ton kızdı..napıcan bu kadar bardağı diye
hehe onlar bize hep ev hediyesi gelmişti bendede 1 ton bardak borcam takımı var hep annem hepsini çeyizime koymuş o yüzden almadım. mutfak masamı annem alıcam evi tutunca ona göre alıcaz. geri kalanda alınmıcak bişeydeğil.
babam geçen 10000 kredi çekti bize biz ödücez tabi. işte onunla alıyoruz şimdi büyük eksikleri. mesela balayını ayarladık. gelinliğe kapora verdik. uçak biletlerini aldık.
o paraayla şimdi perde halı vs şeyleri de alabilicez bakalım hayırlısı sonra ödemesi var tabi
canın sıkıldıkça bardak kır canım strese çok faydalı ben yapıyorum arada sırada çok sinirlenince bi tane fırlatıyorumbenim de bi ton bardağım olmuş ama iyi iyi fazla olsun
hehe ben kıyamam onlara yaa kıramam valla hepsini inci gibi dizerim evimi tutuncacanın sıkıldıkça bardak kır canım strese çok faydalı ben yapıyorum arada sırada çok sinirlenince bi tane fırlatıyorumbenim de bi ton bardağım olmuş ama iyi iyi fazla olsun
Allah zihin açıklığı versin canım çalışmaktan zarar gelmez biz burdayız nasılsaallah yuva kurana yardım eder canım ödersiniz el ele verip inşallah :) ben bugünlük kaçıyorum kızlar ders çalışmam lazım biraz benim gibi son bir ayda kpss çalışan bi allahın kulu da var mıdır bilmem yeni başladım daha:)
ayy evet bak...bir daha annem başıma kalkarsa aldıklarımı böle dicem..stres atıcam onları kırıp bir işe yararacaklar meram etme dicem
mmouse ne güzel baban çekmiş krediyi..bende babamla konuşcam bize biraz destek çıkması için.
hehe ben kıyamam onlara yaa kıramam valla hepsini inci gibi dizerim evimi tutunca
Allah zihin açıklığı versin canım çalışmaktan zarar gelmez biz burdayız nasılsa
evet canım desteksiz olmaz bu işler. ne varsa bizim ailelerde var ama nişanlımda görüyo bunu kimin ne yaptığını onunda aileme tutumu çok iyi ve sevecen. amannn huzurum yerinde öbürleri beni ilgilendirmiyo o yüzden. Allah utandrmadan ödemeyi nasip etsin kimseye de muhtaç etmesin ben hep öyle dua ediyorum.
hmm buda güzelmiş canım yaaa
özşen nerede acaba yaaa...naptıki nişanlısı ile...gündüzleri hiç görünmüyor :44::44::44:
canım o izmire ablasının yanına gidicekti 10 gün falan kalıcam dedi nişanlısıylada konuşmuş. biraz zaman vermişler nişanlısı kabul etmiş. düğün tarihini erteleyelim demiş ozsen ama nişanlısı kabul etmemiş. umarım herşey düzelmiş olarak döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?