eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

30 EYLÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ŞAFAK 124
ekledim canımmm

canım biz hep burdayız istediğin zaman gir hatta sık sık gir muhabbetten kopmayalım

ekledim canımmm

canım biz hep burdayız istediğin zaman gir hatta sık sık gir muhabbetten kopmayalım

yoo asla bırakmam herzaman takıp edıcem burayı şimdide allah ızın verırse evlendıkden sonrada sadece saat 8den sonra takılıcam arada sabahlarıda girerim gün içersinde o kadar:))

Bu arada şafak 109:))

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
bende düğüne 1 ay kala falan bırakmayı düşünüyorum işi. hepimizn hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

önerini dikkate aldım. müsait bir zamanımda okuyacağım canım, teşekkürleer

duygularını çok güzel ifade etmişsin

yemek konusunda zamanla öğrenirsin sıkma canını ,kim biliyorki doğru dürüst yemek yapmayı annelerimiz bile evlenince öğrenmiş

fazla çaktırmaya çalışıyorum ama bende arada aileme gidiyorum dercersine gözlerle baktığım oluyor çok özlicem baba ocağını ama napalım bizde bir aile kurup evlatlar yetiştircez doğanın kanunu bu

Son düzenleme:

evet cok güzel dedin gerçekten. doğanın kanunu bu. ama sevdiğim adamla beraber olacağım bunu düşündükçede Rabbime binlerce kez sükürler olsun diyorum :==))

evet cok güzel dedin gerçekten. doğanın kanunu bu. ama sevdiğim adamla beraber olacağım bunu düşündükçede Rabbime binlerce kez sükürler olsun diyorum :==))

aynen canım şükürler olsun. tatlı heyecanlar bunlar ama buruk. emin olun zamanla o düzene alışıp baba evini yadırgamaya başlıcaksınız. ablam geldiği zaman evine gitmek isterdi evimi özledim derdi düşünün yani bizde zamanla öyle olucaz

Allahım sana şükür olsun gerçekten, sevdiğimiz insanlarla beraberiz, iyi kötü evleniyoruz bu yola girdik

zamanla baba ocağını yadırgıyormuşsun zaten .
gerçekten bizim yuvamız olacak ve temelinde ne kadar erkek olsada dümeninde biz varız kızlar

hehe aynen öyle. bizde görevler belli evin patronu nişanlım müdürü benim

bu arada sonunda yarın 3 rakamını görücem çizelgemde çoook mutluyum

ehehe d ben anneme desem ben gideyim bari evimi özledim diye arkamdan kırk tane laf eder sanırım amma meraklıymıssın die saka bi yana aksine kendinin hadi kalkta evine git yemek yap yapmıcaksan ben yapayım vereyim olmadı bende yiyinde gidin diyeceğine eminim :))

Allahım hepimizi nazarlardan korusun o güzel günleri görmeyi nasip etsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…