ekledim canımmm30 EYLÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLŞAFAK 124
Evet bu kadarmıs 3.5 ay kadar zaman kaldı düğüne ve çalıstığım yerde bana 10 günde 1 izin veriyolardı.çeyiz eşyalarımımı alıyım o 1 gun izinde nişanlımlamı evlemi vakit geçiriyim anlamamısdım o yüzden işi bırakıyorum yarın son günüm babamın yanında calısmaya baslıcam çok fazla giremıycem ama gec saatlerde buralarda olabılırm:)ailem bna süpriz yapmış saolsunlar haziranın 16 snda fetiheye gıdıyorum onlarla son tatilim(bekar bırı olrak) 23 ünde burdayım sonra tüm hızıyla ev bakmalar mobilya aramalar başlıycak :)
ayy inanmıyorumablam memur olarak ilk oraya atanmıştı 1,buçuk yıl kaldı orda bende 2-3 ay kalmıştım orda.harika biryer çok şanslın esrakadir. doğal yaşam var orda resmen.
Evet organik pazarı falan var salı günlerii bencede şanslıyım ben cok sevdimm
Karıştırdım galiba alıntıları esrakadir mi semiks mi :44:
ekledim canımmm
canım biz hep burdayız istediğin zaman gir hatta sık sık gir muhabbetten kopmayalım
Evet bu kadarmıs 3.5 ay kadar zaman kaldı düğüne ve çalıstığım yerde bana 10 günde 1 izin veriyolardı.çeyiz eşyalarımımı alıyım o 1 gun izinde nişanlımlamı evlemi vakit geçiriyim anlamamısdım o yüzden işi bırakıyorum yarın son günüm babamın yanında calısmaya baslıcam çok fazla giremıycem ama gec saatlerde buralarda olabılırm:)ailem bna süpriz yapmış saolsunlar haziranın 16 snda fetiheye gıdıyorum onlarla son tatilim(bekar bırı olrak) 23 ünde burdayım sonra tüm hızıyla ev bakmalar mobilya aramalar başlıycak :)
Bu arada şafak 109:))
Kızlar evlendikden sonra kimimiz çalısıcak kimimiz evde olucak ama herne olursa olsun evimize ,çok fazla zaman ayıracağımız kesin temizlik,yemek,v.s bi sürü yük omzumuzda olucak demin (evde tasarruf için yaptıklarımız) adlı topikde yazılanları okudum ve hıcbı sekilde evimde tasarruf yapılmadığını anladım hepsini tek tek okudum sımdıden uygulamaya baslıcam en önemlisi evlendikden sonra buna alısmıs olmak istiyorum sizlerinde okumasını istiyorum uygular ve alıskanlık halıne getırsenız faydasının olucagına eminimm..
kızlarrr kınaya 107 dugune 108 gun kaldı. daha cok var gıbı gozukmesıne ragmen 3.5 ay kaldı benımde :))) heyecanlıyım streslıyım. yemek yapmasını bılmıyorum aklıma bısey geldı benım annem yemek ustası. ünlüler bile gelip alıyordu annemden. istanbul gibi bir yerde üc dört subemiz vardı ve catering firmalarına yemek hazırlanıyordu . kokteyl düğün hersey. yurt dısından gelenler bile vardı. ve ben böyle birşeyi değerlendirmedim bu hazineyi. herkes derdi oysaki elinin altında hazine var niye değerlendirmiyorsun diye.ben daha cok pasta börek kek yapmasını severdim. aklıma gelen fikir ise bir iki ajanda alacağım ve birine yemek tariflerini meze tariflerini diğeri pasta börek kek tariflerini yazacagım anneme sorarak. bence yemek yapmayı bilmeyenlerde böyle yapsınlar nasıl fikir ama :)))
tasarruf konusuna gelince ben o yönden sanslıyım gibime geliyor :)) tasarrufluyumdur.
ya yeni bir hayat yeni bir ev üzülüyorum bir yandan evimi odamı bırakacağım için. şimdiden bana evde misafir gözüyle bakmaya basladılar
her gelen misafir akraba sende gidiyorsun demek miaselinam diyor(
sanki cok uzağa gidiyorum aramızda otobüsle otuz dakikalık mesafe var arabayla 15 dkl ık.ayrıca calıstığım yerde aynı semtte :))
içim bir garip oluyor su sıralar gideceğimi evleneceğimi anlamıyorum ama bir aya hazırlıklar hızlanacak o zaman daha kötü olacağım kesin
daha geçen gün balkonda duran anneme bakıyordum içeriden. bu kıs umarım cok yağmaz işe nasıl gidip gelcem diyordum. sonra durdum. bu kıs burada olmayacağım ben dedim. anneme baktım. annem fırtınadan simsekten cok korkar. o ne yapaacak ya dedim. hastalansa ben bakardım ona. atesini düşürene kadar neler cekerdim istediği börek olsun yapardım. peki şimdi atesi cıksa ıhlamur kim kaynatacak. babam nasıl ona benim baktığım gibi bakacak((
bunları düşündkçe dayanamıyorum(
duygularını çok güzel ifade etmişsin
yemek konusunda zamanla öğrenirsin sıkma canını ,kim biliyorki doğru dürüst yemek yapmayı annelerimiz bile evlenince öğrenmiş
fazla çaktırmaya çalışıyorum ama bende arada aileme gidiyorum dercersine gözlerle baktığım oluyor çok özlicem baba ocağını ama napalım bizde bir aile kurup evlatlar yetiştircez doğanın kanunu bu
evet cok güzel dedin gerçekten. doğanın kanunu bu. ama sevdiğim adamla beraber olacağım bunu düşündükçede Rabbime binlerce kez sükürler olsun diyorum :==))
Evet organik pazarı falan var salı günlerii bencede şanslıyım ben cok sevdimm
Ayyyyy o pazara bayılırdım benablamla saatlerce gezerdik o pazarda dayanamazdık 2 kişiye dünyanın sebze meyvesini alırdık.şimdi bahar bide neler vardır...özledim ya bende 2 gün sonra izmire gidicem eğer gidebilirsem gidicem günü birlik tire yede. dağ adaçayı vardır orda mis gibi kokar çayı.zeytinleri,meyveleri orda şişmanlamıştım baya insanlarıda çok iyidir yardım sever,insalcıldır.toptepe var cennet gibi yeşilliğin içinde dağda restorantlar offf özledim ya
evet cok güzel dedin gerçekten. doğanın kanunu bu. ama sevdiğim adamla beraber olacağım bunu düşündükçede Rabbime binlerce kez sükürler olsun diyorum :==))
aynen canım şükürler olsun. tatlı heyecanlar bunlar ama buruk. emin olun zamanla o düzene alışıp baba evini yadırgamaya başlıcaksınız. ablam geldiği zaman evine gitmek isterdi evimi özledim derdi düşünün yani bizde zamanla öyle olucaz
Allahım sana şükür olsun gerçekten, sevdiğimiz insanlarla beraberiz, iyi kötü evleniyoruz bu yola girdik
zamanla baba ocağını yadırgıyormuşsun zaten .
gerçekten bizim yuvamız olacak ve temelinde ne kadar erkek olsada dümeninde biz varız kızlar
hehe aynen öyle. bizde görevler belli evin patronu nişanlım müdürü benim
benimkide öyle diyor, patronu benim müdürü sensin diyor
bu arada sonunda yarın 3 rakamını görücem çizelgemde çoook mutluyum
Allahım sana şükür olsun gerçekten, sevdiğimiz insanlarla beraberiz, iyi kötü evleniyoruz bu yola girdik
zamanla baba ocağını yadırgıyormuşsun zaten .
gerçekten bizim yuvamız olacak ve temelinde ne kadar erkek olsada dümeninde biz varız kızlar
Ayyyyy o pazara bayılırdım benablamla saatlerce gezerdik o pazarda dayanamazdık 2 kişiye dünyanın sebze meyvesini alırdık.şimdi bahar bide neler vardır...özledim ya bende 2 gün sonra izmire gidicem eğer gidebilirsem gidicem günü birlik tire yede. dağ adaçayı vardır orda mis gibi kokar çayı.zeytinleri,meyveleri orda şişmanlamıştım baya insanlarıda çok iyidir yardım sever,insalcıldır.toptepe var cennet gibi yeşilliğin içinde dağda restorantlar offf özledim ya
ağzından bal damlıyor yahu daha çok sevdim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?