eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

anaaa o nasıl gelinlikmiş ölee 500 tl ye ben nişanlığımı almıştım sen bir iyyice bak canım onlara ucuzun vardır bir illeti demişler gelinlik bu temkinli olmakta fayda vaar

tatlım bakıcam işte :) bir sorun olacağını sanmıyorum gidicem beğenicem kiralıcam :) diktirmek daha tehlikeli aslında yok şurası oturmadı yok terzinin eli iyi değilmiş gibi.yani tam anlamıyla içime sinen bir gelinlik olursa kiralarım diye düşünüyorum.o gelinliği saklayıp napıcam sanki.gün gelicek koycak yer bulamıcam onu.gelinliğe o kadar para verilmesi içime oturuyor açıkçası.damatlığa verirsin onu daha sonra da giyer ama gelinlik öyle değildi.dolapta yer işgal etmekten başka bir işe yaramayacak :) çok mu gerçekçiyim neyim :)

valla ilerde saklarım hatırısı kalsın gibi bir düşüncen yoksa kiralayabilirsinde neden olmasın kim bilcek kira diye ama annemden bilirim ona kiralamışlar hala içinde kalmış

canım hiç öyle dertlerim yok çok şükür.belki annen değilde onlar kiralanmasını istediyse içinde kalmış olabilir ama bunu ben bizzat istiyorum o yüzden kalmaz diye düşünüyorum.dediğin gibi kimse de bilmedikten sonra yani''a gelinliği de kiralıkmış'' denmedikten sonra sıkıntı olmaz benim için :)

ben durdum valla...bişey almıyorum son zamanlarda
ayy bendede durdu işte kurtlandım bu sıra yine ama maaştan hiçbişey kalmadı yatmasını bekliyorum
dün birde mutfağa deterjan ve süngerli sabunluk aldım 3,5 tl siya beyaz
heheh bizde onları maaş yatınca alıcaz canım gidip ulus pazarından alıcaz. normal mağazalarda çok pahalılar.

bende aynı fikirdeyim canım gelinlik kirralık olsada bişey olmaz. sonuçta bir daha giyemiceksin. ve fiyat olarak bu kadar uygunsa evet yapılabilir. benim alacağım yerde fiyat farkı yok nerdeyse kiralıkla satılık arasında o yüzden alıcam. ama saklamakmı hayır ihtiyaacı olan biri buldummu veririm

haklısın canım bazı yerlerde gerçekten satın alma ile kiralama arasın 200 lira falan oynuyor öyle olduktan sonra alıp başkalarına da giydirirsin sevabı yeter zaten :)

Ay ben kızım olursa görsün isterim ya Tabi ilerde sinir gelip yollamassam birine şimdiki gençler senin giydiğini giyermi sanıyorsun gerçek ihtiyaç sahibi bulmak zor yoksa burun kıvırıyorlar ayrıca ben ilk evlilik yıldönümümde içine girersem bi kez daha giymek istiyorum

canım bu yatak örtüsü benlik heee. bende öyle süslü püslü sevmiyorum nerden aldın acaba bunu

markafoni canım buldum. param olsa alırdım valla fiyatıda iyiymiş ama ay başına kadar bişey alamam

canım yazdığını çok geç gördüm kusuruma bakma, ama çok güzel değilmi ne çok sade ve çok ağır
bayıldım resmen

çek kolundan götür kuzum

bence deee tut götür.. bazı insanların harekete geçmesi için arkasından ittirmek lazım biraz yoksa harekete gececği yok bunun. bizde de biraz tersi bi durum var nişanlım hatırlatıyo sürekli aman salon tutulacak aman günü kaçmasın aman nikah günü alınsın hemen gelince yer olmaz da kalırız kendi kendine mobilya araştırmalar ev bakmalar baktım o öyle olunca ben umursamaz olmaya başladım nasıl olsa her şeyi düşünüyo benim yerime kız gibi de bilmiş bi de annem de benim umursamazlığıma çok sinirleniyo ne bilim belki de biraz böyle bi yapısı vardır o yüzden diyorum kolundan tut götür diye. gidince senle beraber bişeyler yaptıkça hoşuna gider heveslenir belli olmaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…