- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
anaaa o nasıl gelinlikmiş ölee 500 tl ye ben nişanlığımı almıştımsen bir iyyice bak canım onlara ucuzun vardır bir illeti demişler gelinlik bu temkinli olmakta fayda vaar
valla ilerde saklarım hatırısı kalsın gibi bir düşüncen yoksa kiralayabilirsinde neden olmasın kim bilcek kira diye ama annemden bilirim ona kiralamışlar hala içinde kalmış
ayy bendede durdu işte kurtlandım bu sıra yine ama maaştan hiçbişey kalmadı yatmasını bekliyorumben durdum valla...bişey almıyorum son zamanlarda
heheh bizde onları maaş yatınca alıcaz canım gidip ulus pazarından alıcaz. normal mağazalarda çok pahalılar.dün birde mutfağa deterjan ve süngerli sabunluk aldım 3,5 tl siya beyaz
tatlım bakıcam işte :) bir sorun olacağını sanmıyorum gidicem beğenicem kiralıcam :) diktirmek daha tehlikeli aslında yok şurası oturmadı yok terzinin eli iyi değilmiş gibi.yani tam anlamıyla içime sinen bir gelinlik olursa kiralarım diye düşünüyorum.o gelinliği saklayıp napıcam sanki.gün gelicek koycak yer bulamıcam onu.gelinliğe o kadar para verilmesi içime oturuyor açıkçası.damatlığa verirsin onu daha sonra da giyer ama gelinlik öyle değildi.dolapta yer işgal etmekten başka bir işe yaramayacak :) çok mu gerçekçiyim neyim :)
eee kızlar alımları durdurdukmu hani çeyizler haniii
haklısın canım bazı yerlerde gerçekten satın alma ile kiralama arasın 200 lira falan oynuyor öyle olduktan sonra alıp başkalarına da giydirirsin sevabı yeter zaten :)
dün bunu aldım en son.
Eki Görüntüle 425648 Eki Görüntüle 425649
daha da bitti alcaklar artık gelinlik alcam ben ya çeyiz çeyiz nereye kadar
canım bu yatak örtüsü benlik heee. bende öyle süslü püslü sevmiyorum nerden aldın acaba bunu
canım bu yatak örtüsü benlik heee. bende öyle süslü püslü sevmiyorum nerden aldın acaba bunu
aaa sen izmirde misinbenim kimsem yok orda kimseyi tanımıyorum insanları nasııl acaba... tatil şansın çok güzel olmuş canım maşallah
markafoni canım buldum. param olsa alırdım valla fiyatıda iyiymiş ama ay başına kadar bişey alamam
soğan ve limon kapları çok orjinalmiş.
güle güle kullan canım aldıklaırnızı
canım erkekler ilk başlarda öyle fazla önemsemiyorlar sen her koşulda ikna etmeye çalış, olmadı sen bak , insanların zaman az kaldığı söyledikleri falan söyle.
sen nişanlını çok bekleme sen araştır yavaş yavaş
Canım tutacağımız yer belli ki zaten.Ve evimize 5 dk lık yer.
Canım tutacağımız yer belli ki zaten.Ve evimize 5 dk lık yer.
Eki Görüntüle 425711 Eki Görüntüle 425712 Eki Görüntüle 425713 Eki Görüntüle 425714 bunları aldık son zamanlarda kızlar soğan saklama kabıyla limon saklama kaplarını 1 tl ye aldım :d :d
çek kolundan götür kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?