• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın kızlar ;
dün bizde nişanlımla nikah işlemlerini yaptık ama henüz tarihi almadık başka bir şehirde olduğu için ordan tarihi aldırıcaz imza atarken bile ordaki deftere heycanlandım süper bişi yaaa:32::32:
ayrıca dün bu ankastre setinide aldık :16::16:
$adsız.jpg $adsız11.jpg $adsız1111.jpg

günaydın kızlar ;
dün bizde nişanlımla nikah işlemlerini yaptık ama henüz tarihi almadık başka bir şehirde olduğu için ordan tarihi aldırıcaz imza atarken bile ordaki deftere heycanlandım süper bişi yaaa:32::32:
Eki Görüntüle 425517 Eki Görüntüle 425518 Eki Görüntüle 425519

Güzel günlerde gülel güle kullan canım....Hadi hayırlısı olsun bizde salonu filan tuttuk nikah işlemleri kaldıı :32: :32: :32: :32:

günaydın kızlar ;

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah çok mutlu olursunuz.
Bizimde tarih belli, düğün yeri ayarlandı ama daha nikah dairesinden tarihi alamadık.
Haziran'da alabileceğiz ancak, ama ufaktan bizim de sağlık raporu vs. hazırlıklara başlamamız gerekecek....
Ne kadar heyecanlı yaaa... :16::16:

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah çok mutlu olursunuz.
Bizimde tarih belli, düğün yeri ayarlandı ama daha nikah dairesinden tarihi alamadık.
Haziran'da alabileceğiz ancak, ama ufaktan bizim de sağlık raporu vs. hazırlıklara başlamamız gerekecek....
Ne kadar heyecanlı yaaa... :16::16:

ay sorma canım dün tüm aksilik koşturmalara rağmen hep ağzımız kulaklarımızdaydı çok eğlendik yaa allahım herkesi sevdiğine kavuştursun valla o deftere imza atınca bile insana güven ve sevinç geliyor acaaba nikahta nasıl olucak:16::16: canım biran önce başlayın bence ben kanı cuma verdim 2 gün sonra çıkıyor bütün testleri yapmışlar zaten prosüdür gerisi allah kolaylık versin

ay sorma canım dün tüm aksilik koşturmalara rağmen hep ağzımız kulaklarımızdaydı çok eğlendik yaa allahım herkesi sevdiğine kavuştursun valla o deftere imza atınca bile insana güven ve sevinç geliyor acaaba nikahta nasıl olucak:16::16: canım biran önce başlayın bence ben kanı cuma verdim 2 gün sonra çıkıyor bütün testleri yapmışlar zaten prosüdür gerisi allah kolaylık versin

Ne mutlu canım size...
Evet kesinlikle öyledir eminim, nikahta diyorum Allah verede heyecandan başıma bir iş gelmeye :1::1:
İnsanin kalbi duracak gibi olur ya... Hayırlısı inşallah.... :16:

Evet dediğin gibi 2 günde çıkıyormuş tahlil sonuçları, fakat arkadaşım 3 Haziran'da evleniyor, özel hastanelerde hemen alınabiliyormuş sonuçlar.
Aslında bu hafta gitseydik iyi olacaktı da, nasip bakalım...

Ne mutlu canım size...
Evet kesinlikle öyledir eminim, nikahta diyorum Allah verede heyecandan başıma bir iş gelmeye :1::1:
İnsanin kalbi duracak gibi olur ya... Hayırlısı inşallah.... :16:

Evet dediğin gibi 2 günde çıkıyormuş tahlil sonuçları, fakat arkadaşım 3 Haziran'da evleniyor, özel hastanelerde hemen alınabiliyormuş sonuçlar.
Aslında bu hafta gitseydik iyi olacaktı da, nasip bakalım...

hayırlısı canım özelden nasıl oluyor bilmiyorum biz tel açtığımızda aile hekimine kan verin dediler verdik sonuçlar için bir hastaneye gönderdiler ordaada kapıda zaten ilan yapıştırmışlar kasım ayından itibaren önce aile hekimine kan verin diye onu bir araştırmanı öneririm

ev kendinizinmi kuzum?
mobilyalarda alınır şekerim..internetten bak fikir edin...daha kolay oluyor o şekilde seçmesi kuzum :34::34::34:

yok be kuzum ev kira tuttuk ama geçen bi mobilya koymuştum aklım onda ama renk olarak beyaz istiyorum ama bakıyorum mobilyalara bazı beyeazlar çok sırıtıyor bu renk nasıl?tabi yatak odama sığarsa çünkü çok küçük normalde 2 komidin koyamıyorsun daha önce doğtaştan beğenmiştim ama uymadı :(
$violatv.jpg $viy2.jpg $viyana.jpg $adsız.jpg

Son düzenleme:
yok be kuzum ev kira tuttuk ama geçen bi mobilya koymuştum aklım onda ama renk olarak beyaz istiyorum ama bakıyorum mobilyalara bazı beyeazlar çok sırıtıyor bu renk nasıl?Eki Görüntüle 425561 Eki Görüntüle 425562 Eki Görüntüle 425563 Eki Görüntüle 425564

Kuzum ben çok seviyorum bu rengi... ama şöle düşünürevek bu rengi almadım..kirada oturacağım için her evde odalar aynı olmayacak...küçük odalarda bu renk boğabilir gibime geldi...ama kendi evim olursa inş kesin bir odam bu tarz olacak kesin :34::34::34:

Kuzum ben çok seviyorum bu rengi... ama şöle düşünürevek bu rengi almadım..kirada oturacağım için her evde odalar aynı olmayacak...küçük odalarda bu renk boğabilir gibime geldi...ama kendi evim olursa inş kesin bir odam bu tarz olacak kesin :34::34::34:

nişanlımda aynı şeyi söylüyor hem bu mobilyanın bazalısıda var ama normal bazalarda alçak oda ille yüksek baza olsun diyor birde bu mobilya var ablamda bunu beğendi bu nasıl ? $adsız.jpg

bu beyaz cadde nerede cnm :34:
istanbul daymış canım :34:
günaydın kızlar ;
iyi günlerde kullanın canımmm çok güzell :16:
yok be kuzum ev kira tuttuk ama geçen bi mobilya koymuştum aklım onda ama renk olarak beyaz istiyorum ama bakıyorum mobilyalara bazı beyeazlar çok sırıtıyor bu renk nasıl?tabi yatak odama sığarsa çünkü çok küçük normalde 2 komidin koyamıyorsun daha önce doğtaştan beğenmiştim ama uymadı :(
Eki Görüntüle 425561 Eki Görüntüle 425562 Eki Görüntüle 425563 Eki Görüntüle 425564

canım kirada oturucaksanız zaten bu çk geniş model. daha çok her eve sığabilecek tarzda alırsan daha iyi olur. :34:

canım benim sağol aslında bu beyazda bitişik çekmecelerle (ismi aklıma gelmedi :9:)bencede beyaz çk asil ama beğenemiyorum yaa napcam ben:50:

ya beyaz mobilyayada zamanla sararıyo falan dediler bilemiyorum. benimde yatak odam beyaz ama boşverrrr :65:

ya beyaz mobilyayada zamanla sararıyo falan dediler bilemiyorum. benimde yatak odam beyaz ama boşverrrr :65:

ya mobilya ve evi dekore etmek çok zor ee bizde hep iyisi olsun isityoruz o yüzdende kara kara düşünüyorum ama şu varki eğer beyazı seçersem diyorumki açık gri tonlarındamı boyatsam evi ne dersin?

nişanlımda aynı şeyi söylüyor hem bu mobilyanın bazalısıda var ama normal bazalarda alçak oda ille yüksek baza olsun diyor birde bu mobilya var ablamda bunu beğendi bu nasıl ?Eki Görüntüle 425568

Güzelmiş tatlım bu üstelik her eve uyabilecek tarzda...bi hep o tarzlara baktık...bazıları çok büyük... onlarıda inş kendi evimiz olıunca alırız :34::34::34:

Back