Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yardımmmm
şimdi oturma odam bu...ama sarı olan yerlerde turuncu olacak bende...2 üçlü 2 tekli...ben şimdi buna nasıl bir halı perde bulacağım yahuuunişanlım çok beğendi bunu kıramadım aldık ama halı perde nasıl bişey olabilir bu takıma
Eki Görüntüle 425584
Eki Görüntüle 425579 Eki Görüntüle 425580
buda yemek odası ve tv ünitesi şimdi diyorum ki ben zaten vitrin almıcam konsoluda girişe kapının arkasına antreye koyucam ama tv ünitesinin bu arkasındaki plağı istemiyorum çünkü duvar kağıdı yaptırmak istiyorum nişanlım tam beyaz koltuklara kirlenicek diye karşı acaba koltıkların kumaşını siyah tonlarımı yapsam füme gibi koyu grili bana fikir verin kızlar nasıl olur ve evin boyası nasıl olmalı
aa şimdi büyük haliyle açabildim ve çok cici mobilyan güle güle kullan kuzum kesinlikle resimdeki gibi beyeaz bi halı olmaz ben netten bakıp sana halı ve perde örneği bulursam koyucam
canım bu halılar çok güzel yakışır ayrıca perdeyide bir kahve bir tuturncu yukardaki gibi stor yaptırabilirsin
evet canım olabilir uçuk gri renklerde boyayabilrisn. duvarın bir tarafına da duvar kağıdı yaptırırsınızya mobilya ve evi dekore etmek çok zor ee bizde hep iyisi olsun isityoruz o yüzdende kara kara düşünüyorum ama şu varki eğer beyazı seçersem diyorumki açık gri tonlarındamı boyatsam evi ne dersin?
Kızlar yardımmmm
şimdi oturma odam bu...ama sarı olan yerlerde turuncu olacak bende...2 üçlü 2 tekli...ben şimdi buna nasıl bir halı perde bulacağım yahuuunişanlım çok beğendi bunu kıramadım aldık ama halı perde nasıl bişey olabilir bu takıma
Eki Görüntüle 425584
Eki Görüntüle 425586
canım yukarıda yazdığım aynen geçerliEki Görüntüle 425579 Eki Görüntüle 425580
buda yemek odası ve tv ünitesi şimdi diyorum ki ben zaten vitrin almıcam konsoluda girişe kapının arkasına antreye koyucam ama tv ünitesinin bu arkasındaki plağı istemiyorum çünkü duvar kağıdı yaptırmak istiyorum nişanlım tam beyaz koltuklara kirlenicek diye karşı acaba koltıkların kumaşını siyah tonlarımı yapsam füme gibi koyu grili bana fikir verin kızlar nasıl olur ve evin boyası nasıl olmalı
evet canım olabilir uçuk gri renklerde boyayabilrisn. duvarın bir tarafına da duvar kağıdı yaptırırsınız
sağol kuzum:)
puanlı perde çok cici bak böyle bişi düşünebilirsin![]()
evet canım olabilir uçuk gri renklerde boyayabilrisn. duvarın bir tarafına da duvar kağıdı yaptırırsınız
Eki Görüntüle 425610 Eki Görüntüle 425611 Eki Görüntüle 425612 Eki Görüntüle 425613
sana birkaç örnek canım. bulursun seçenek çok merak etme
canım yukarıda yazdığım aynen geçerli![]()
Kızlar yardımmmm
Eki Görüntüle 425584
Eki Görüntüle 425586
kızlar bu arada dün şeytan dürttü ve kiralama da yapan bi gelinlikçiye girdim.fiyat sordum 250-500 arası dedi dibim düştü.peki bu gelinlikler yeni modeller mi adam hepsi 2012 model yeni diktirdik en ağırı taşlısı 500 lira dedi.acelem vardı modellere bakamadım ama kafama girdi acaba kiralasam mı diye?
kızlar bu arada dün şeytan dürttü ve kiralama da yapan bi gelinlikçiye girdim.fiyat sordum 250-500 arası dedi dibim düştü.peki bu gelinlikler yeni modeller mi adam hepsi 2012 model yeni diktirdik en ağırı taşlısı 500 lira dedi.acelem vardı modellere bakamadım ama kafama girdi acaba kiralasam mı diye?
bu beyaz cadde nerede cnm![]()
günaydın kızlar ;
dün bizde nişanlımla nikah işlemlerini yaptık ama henüz tarihi almadık başka bir şehirde olduğu için ordan tarihi aldırıcaz imza atarken bile ordaki deftere heycanlandım süper bişi yaaa
ayrıca dün bu ankastre setinide aldık
Eki Görüntüle 425517 Eki Görüntüle 425518 Eki Görüntüle 425519
yok be kuzum ev kira tuttuk ama geçen bi mobilya koymuştum aklım onda ama renk olarak beyaz istiyorum ama bakıyorum mobilyalara bazı beyeazlar çok sırıtıyor bu renk nasıl?tabi yatak odama sığarsa çünkü çok küçük normalde 2 komidin koyamıyorsun daha önce doğtaştan beğenmiştim ama uymadı
Eki Görüntüle 425561 Eki Görüntüle 425562 Eki Görüntüle 425563 Eki Görüntüle 425564
Kızlar yardımmmm
Eki Görüntüle 425584
Eki Görüntüle 425586
eee kızlar alımları durdurdukmu hani çeyizler haniii![]()
canım mecidiyeköy profilo avm içersinde
canım hayırlı olsun işlemleri yapmışsınız
ankastrende hayırlı olsun güle güle kullanın canım çok beğendim
bu kahverengi mobilyalar süper, tam benlik, bayılıyorum bunlara
canım bir kaç tane buldum sana
Eki Görüntüle 425627 Eki Görüntüle 425628 Eki Görüntüle 425629 Eki Görüntüle 425630
ben durdum valla...bişey almıyorum son zamanlarda![]()