eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

eylülün ilk haftası dye karar vermiştik canım.ama 2 aydır bir türlü görüşüp kaporayı veremedik gitti.

nikah oldumu o da düğünde mi olcak?bi de hangi şehirdesin?eylülün ilk haftası olsun diyosanız brz mekan için acele edin derim ben

nikah oldumu o da düğünde mi olcak?bi de hangi şehirdesin?eylülün ilk haftası olsun diyosanız brz mekan için acele edin derim ben

Yok canım nikah düğünde olacaktı.yer tutulmayınca başvuru felanda yok tabi.Ankara dayım.bende acele ediyorum iyice strese girdim ama karşımdaki benim gibi düşünmüyor sanırım.bende bundan şikayet ediyorum.

hayırlısı olsun cnm..bnm de eylülün basında biz de sadece yeri ve organizasyon şirketini ayarladık ha bi de damatlık aldık :) sıkma canını eger h.içi falan da yaparım diosan yer çok da sıkıntı olmaz ama h.sonu istiosan brz zorlanırsın belki..

Hafta içi yapıcaz canım ama kına hafta sonu bunun sadece düğünü yokki.yakınlarım soruyo ne yaptınız ne ettiniz diye utanıyorum artık .benim sıkıntım o değil sadece nişanlıma güvenmiyorum.sorunlarımız var bilerek uzatıyo gibi geliyor sıkıntı yapıyorum.

tabi detayları bilmiorm bişi diemicem ama bu sorunlarını nişanlın bilio mu ? farkında mı yani ona güvenmediinin ?

canım nişanlını zorla al götür düğün salonlarına...zaten yer bulamayınca çıldırıp o da panik olacak...biraz ağırlığını koy erkekler böyle konularda hep pasiflerdir..anlamazlar...onları yönlendirecek olan bizleriz...kuzum bence biraz acele edin Eylül ayına ne kaldı...salon sıkıntısı çekersiniz sonra

waaaaayyyyyyyy kız fenerbahçelimisin sennnn....yaşşşaaaaaaaa takımdaşım benimmmm

:128::128::128::128::128: hemde sonuna kadar fenerbahçeli:128::128::128:

canım karışmış galiba eklentiler :) benim kasımda olmayacak eylülde inş.
canım karışmış galiba evet. ben başka arkadaşa yazdım öyle çıkmış ama kime yazdığımı unuttum şimdi

Son düzenleme:
canım bence nişanlınla konuş durumu rahatsızlığını anlat. belki onunda kendince haklı sebepleri vardır. birde çok üsteleme derim ben biraz çek kendini mesela sadece şu cümleyi kurabilirsin " yer bulduk bulduk bulmadık seneye eylüle kalır o zamanda ben kalırmıyım bilemem çocuk oyuncağı değil bu insanlar soruyor " böyle diyebilirsin. ama oda erteleme taraftarıyla pek sağlıklı olmaz gibi. ama herşeyden önce knuş derim ben
ayy darısı başımıza canım yaaa çok mutlu olun inşşşşş nazar değmiş sana nazar üzme kendini
Eylül gelinleri günaydınnnn
neredeseniz yahuuuu

günaydın canımmmmm

ya kızlar şu 4 aydan kurtulamadım gitti bir 3 aya düşsemde heyecan başlasa

canım erkekler ilk başlarda öyle fazla önemsemiyorlar sen her koşulda ikna etmeye çalış, olmadı sen bak , insanların zaman az kaldığı söyledikleri falan söyle.
sen nişanlını çok bekleme sen araştır yavaş yavaş

günaydın gelincikler herkese.

dün yine profilo avm beyaz caddeye gittim gelinlik bakmaya benim çok yakın bir arkadaşımda evlenecek onunla birlikte. çok güzel gelinlikler var mağazalara girdikçe inceledikçe bayıldık hepisne.

fiyatlar aldık 2000-3500 arasında değişen fiyatlar var, ama pazarlı payı yapıyorlar.
1500 a ineriz diyenler bile oldu. hatta çoğu istediğiniz gelinliği dikeriz dediler
ben daha çok gidip bakıcam oraya.

Merak etme kuzum haftaya 3 ay olucaksın

düşer kuzum düşer
ayyy nişanlımında benimde sabrımız kalmadı artık. salon tutmak için geç kaldık yoksa haziranda yapalım istyioduk. herşeyde hayır vardır diyorum ama ben artık onunla yaşamak istiyorummmm

canım 2000-3500 fiyat çok geldi bana. gerçi ben izmitteyim o yüzden bakma şansım az. nişanlıma ist bakalım dedim boşu boşuna rezillik çekicez burda istediğin her yere bakalım dedi. bide gittikmi en az 200 300 harcanıcak. izmitte aysirada beğenmiştim zaten ben sanırım onu alıcam

bende en fazla 2000 bütçe ayırdım zaten gelinliğe
ama alımlarda baya indirim yapıyorlar. 1.500 yaparız dedi bir yer o uygun geldi bana
senn uzak tabi gelip gitmen zor olur canım ama istanbula yolun düşerse beyaz caddeye bakmanı şiddetle tavsiye ederim.ortamı süper

ist la muhakkak yolum düşüyo canım ablam karşıda oturuyor. ama gelinlik için mecburi gidiş geliş zor olur gibime geldi. ben sadece kına için malzemeleri ordan alırım diyorum eminönünde çok ucuz oluyomus ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…