eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

merhaba kızlar inşallah hepimiz için hayırlı olur kuracağımız yuvalar:)) ben de 9 eylül de gelin oluyorum inş:))

Merhaba kızlar bende eylül geliniyim

30 eylül 2012 hayırlısıyla

kızlarrrr aramıza hoşgeldinizzz
ne güzel gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz. kızlar günler akıp gidiyo valla. ne güzel ne güzel
biran önce kavuşalım kocişlerimize artık bize tak etti evlenelimde kurtulalım diyoruz.
Ecan canım sen bitirmisin bişey kalmamış düğüne yakın iyi yatar dinlenirsin

kızlr bu arada evimister den alışveriş yapmayın. bir bornoz takımı aldım 20 gün oldu hala gelmedi. iptal ettim 1 hafta olucak para iadesi olmadı. ıyyy sinir oldummmm

merhaba kızlar inşallah hepimiz için hayırlı olur kuracağımız yuvalar:)) ben de 9 eylül de gelin oluyorum inş:))

kızlar hoşgeldiniz aramıza

aynen canım ürünleri ellerinde bulundurmuyolar sen sipariş verdikten sonra tedarik ediyolar oda ALlah bilir ne zaman gelir. para iademi bile daha yapmadılar

Aslında bu tarz eyşaları göz göre göre alıcaz...çeyizleri gözümle görücem...çizik falanda gelebiliyor...yada hatalı...annem kızıyor bana internetten alma diyor bencede haklı

Aslında bu tarz eyşaları göz göre göre alıcaz...çeyizleri gözümle görücem...çizik falanda gelebiliyor...yada hatalı...annem kızıyor bana internetten alma diyor bencede haklı

öylede canım bütün gün çalışıyorum tek tek dükkan dükkan gezmek zor böyle insana daha kolay geliyo ama işte arada böyle sorunda çıkabiliryor

kızlar balayı yerine karar verdik kuşadası olacak ama otele karar vermedik daha. balayıdan sonra da yol yorgunluğu çekmeden evime gidebilirim izmire gelin gidiyorum:) burayı seviyorum yaa böyle bakıyorum da hepimiz evleneceğimiz günü iple çekiyoruz demek ki nişanlılarımızı çok seviyoruz ne kadar güzel bişey bu nazar ... bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var sevmediği insanla evlenmek zorunda kalan çok insan var Allah korusun...

canım bende balayı ıcın nereye gıdebılırz dıye arastırmaya basladığımda kusadasında cok guzel bı otel bulmusdum sonra nısanlıma gosterdım cok beğendi sonra herkes bıze eylülde kuşadasının cok sıcak olmadığını söyledi eylül ayında hatta soğuk olduğunu söyleyenler bıle oldu vazgectık haberın olsun tatlım..

Anniim yerim izmirimizee hoşgeliyosuun o zaman :) ay bizde kuş adasına gidiyoruz HLC OTEL :) geçen yıl tatil kazanmıştık 1 hafta önce aradılar 29 eylül 6 ekim tamda düğün günü çekimizide gönderdiler bu kadar olur çok mu köfteyiz neyiz bedava kaptık .D

Kızlar ya moralim çok bozuk,düşünüyorumda herkes harıl harıl hazırlık yapıyor.Biz bir tek eşyaları sipariş ettik tık yok başka.düğün yerini tam 2 aydır,yok bu hafta şöyle oldu öbür hafta,böyle oldu öbür hafta...sürekli erteliyor nişanlım.eylüle 3 ay kaldı millet 1 yıl önceden tutuyor nerdeyse düğün yerini.balayına bakalım diyorum hallederiz hallederiz diyor ilgilenmiyor,düğün yeri tutulmamış olduğundan içimde huzursuzluk oluyor gelinlik felan bakmak istemiyorum,yaptırmayı düşünüyorum üstelik ona da zaman lazım,beraber ufak ufak bişeyler alalım desem en son alırız acelesi yok diyor...bu ne saçma bir iştir, haksızmıyım? çok bunaldım,çok gerginim ve çok huzursuzum

aaa sen izmirde misin benim kimsem yok orda kimseyi tanımıyorum insanları nasııl acaba... tatil şansın çok güzel olmuş canım maşallah

canım siz düğün eylülde olsun diye karar verdiniz mi nişanlınla?? karar verdiğiniz halde mi erteliyo yoksa?

gelinlik eşyalar fln bi şekilde halledilir de mekan sıkıntı olabilir bence ilk halledilmesi gereken o çünkü istediiniz yer istediiniz tarihte dolu olabilir ne zmn olcak ki sizin düğün?

kızlaaar bizim nikahımız kıyıldııı bugün kimliğimde yenilendi
yalnız herkes nikahımızı konuşurken nazar degdi heralde 1.5 yaşndaki komşumuzun oglu parmagını gözüme soktu yırtılmış şuan kapalı 1 hafta sonra görme bozuklugu varmı diye bakılcak
olsun ben yinede çok mutluyummmm

kızlaaar bizim nikahımız kıyıldııı bugün kimliğimde yenilendi
yalnız herkes nikahımızı konuşurken nazar degdi heralde 1.5 yaşndaki komşumuzun oglu parmagını gözüme soktu yırtılmış şuan kapalı 1 hafta sonra görme bozuklugu varmı diye bakılcak
olsun ben yinede çok mutluyummmm

canım siz düğün eylülde olsun diye karar verdiniz mi nişanlınla?? karar verdiğiniz halde mi erteliyo yoksa?

Evet canım vermiştik şu tarihteki birkaç gün içinde olcak diye anlaştık.Ama 2 aydır sürekli birşey çıkıyo mesela biz kavga etmden önce (bundan 3 hafta önce) ödemelerim gelmedi para yok şuan dedi ama evlerinde tv bozulmuştu gitti 1 buçuk bin tl ye tv aldı.bizim ödeyeceğimiz kapora 1.250 idi zaten şimdide üstüne gidince tartışmamızı bahane ediyor.çok fena sıkıldım.çok az sabrım kaldı.

gelinlik eşyalar fln bi şekilde halledilir de mekan sıkıntı olabilir bence ilk halledilmesi gereken o çünkü istediiniz yer istediiniz tarihte dolu olabilir ne zmn olcak ki sizin düğün?

eylülün ilk haftası dye karar vermiştik canım.ama 2 aydır bir türlü görüşüp kaporayı veremedik gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…