• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ooooooohhh ne güzel kızlar şafak saymaya devam heee :1:
bende kısa dönem asker bekledim o günler geçermi diyoduk ama askerden geleli 1 seneden fazla oldu. bu günlerde geçer elbet :32:
bugün eğitim veriyorum kızlar giremem bir daha o yüzden çooookkk öptüm sizleri :34::54:

geçecek canım inşallah :)
kendine iyi bak:3::3::3:

Nikah düğünde olursa nikah şekeri dağıtılmalı diyenler var kızlar ya :44: aranızda düğününde nikah şekeride dağıtıcak var mı? bi firma var Samsun da orda çok güzel nikah şekerleri var 3 tane beğendim.sizce hangisi ? (tabi daha kesn karar vermişte değilim nikah şekeri dağıtmaya) Eki Görüntüle 423769 Eki Görüntüle 423770 Eki Görüntüle 423771

canım benimde düğünde olacak nikah ve nikah şekeri dağıtacağız ama bakalım nasıl yapıcaz:31::31:
ben 3. cüyü beğendim, ne kadar canım bunların fiyatı düğn içinde dağıtılacaksa çok pahalıya malolur bence bunlar

Son düzenleme:
kına gecesini ne yapmayı düşünüyorsunuz böle kalabalık :26:mı yoksa az kişi mi olacak bindallı gibi kıyafet giyecek misiniz?

canım ben salon tuttum kına gecem için. benim tarafımdan çoğu kişi kınaya gelecek çünkü düğün uzakta olacağı için . baya kalabalık olacak kınam:34::34:
o yüzden bindallı ve abiye giymeyi planlıyorum.

iyidir canım ne olsun diklerle uğraşıyoruz işte :9: sen nasılsın iyimisin biraz daha düzeldimi durumlar.bundan önce yazmışsın mayıs ayı bana da çok uğursuz geldi,yavaş yavaş düzeliyor ama bir an önce bitsin mayıs.

Bizimde öle canım yavaş yavaş düzeliyor ve inş daha iyi olacak herşey..benced e bitsin mayıs artık biran önce :)

geçecek canım inşallah :)
kendine iyi bak:3::3::3:

canım benimde düğünde olacak nikah ve nikah şekeri dağıtacağız ama bakalım nasıl yapıcaz:31::31:
ben 3. cüyü beğendim, ne kadar canım bunların fiyatı düğn içinde dağıtılacaksa çok pahalıya malolur bence bunlar

benim nikahım da düğünde olacak ve düğün baya kalabalık olacak bunlardan yaparsak batarız herhalde. nikah salonunda olsa bunlardan düşünebilirdim ama düğünde tanıdık tanımadık uzaktan akraba bir sürü insan var o kadar paraya yazık diye düşündüm.ben biraz daha basit uygun bişeyler bulabilirsem daha iyi olur.

benim nikahım da düğünde olacak ve düğün baya kalabalık olacak bunlardan yaparsak batarız herhalde. nikah salonunda olsa bunlardan düşünebilirdim ama düğünde tanıdık tanımadık uzaktan akraba bir sürü insan var o kadar paraya yazık diye düşündüm.ben biraz daha basit uygun bişeyler bulabilirsem daha iyi olur.

canım haklısın bende o açıdan düşünüyorum dağıtsammı diye.ama bizimki 250 kişilik felan olacak.herkesede tek tek verilmiyo bunlar zaten her aileye 1 adet gibi.yani bir karı koca oturuyosa sadece bayana veriliyor.ben 120 adet yaptırcam (150 tl civarı tutuyor.) tabi kalabalık olursa çok pahalıya mal olur.

canım 1 tl ile 3 tl arasında modeller var.özel mesaj atacaktım ama gönderilemiyor sana. Nejdet Nikah Şekerleri | Nişan - Nikah Şekeri, Bebek Şekeri, Sünnet, Kına İmalatı | Samsun dan bakabilirsin.
bizim 250 kişilik olcak canım 120 adet kadar yaptırcam.kalabalık bir düğün olsa bende yaptırmazdım ki hala kesin karar vermiş değilim.bakalım :26:

oyle diye konuşuyoruz nişanlıyım bnde nişanlım en kısa zamanda olsun diyor eylül uygun güzel bir zaman bnce ama bir çok tanıdıgmz eylülde evlenecekkk:)[/QUO

Canım evet eylül gelini çok bu sene ağutosun büyük kızmı Ramanzan oluca öncesinede yetiştiremeyecekler havalar soğumadan evleniyor.geç olsunda güç olmasın canım :10:

bnde eylülde yapacaktım düğünümü ama kasım 11 de anlaştık başkasıyla tarihimiz denk geldiği için:):):):) nese hayrlı bir zamanda olması önmli bakalım zaman ne gösterecek

canım haklısın bende o açıdan düşünüyorum dağıtsammı diye.ama bizimki 250 kişilik felan olacak.herkesede tek tek verilmiyo bunlar zaten her aileye 1 adet gibi.yani bir karı koca oturuyosa sadece bayana veriliyor.ben 120 adet yaptırcam (150 tl civarı tutuyor.) tabi kalabalık olursa çok pahalıya mal olur.

canım 1 tl ile 3 tl arasında modeller var.özel mesaj atacaktım ama gönderilemiyor sana. Nejdet Nikah Şekerleri | Nişan - Nikah Şekeri, Bebek Şekeri, Sünnet, Kına İmalatı | Samsun dan bakabilirsin.
bizim 250 kişilik olcak canım 120 adet kadar yaptırcam.kalabalık bir düğün olsa bende yaptırmazdım ki hala kesin karar vermiş değilim.bakalım :26:

ozsen teşekkür ederim canım.:34:

kalabalık düğünlerde baya bir masraf olur bu nikah şekerleri daha uygun bir şeyler bakmak lazım :31::31:
bizim düğün salonu 1000 kişilik ve kayınpederim çevrem çok diyor düşünsenize kalabalığı. nikah şekeri yetişmez bile:1::1::1:

ozsen teşekkür ederim canım.:34:

kalabalık düğünlerde baya bir masraf olur bu nikah şekerleri daha uygun bir şeyler bakmak lazım :31::31:
bizim düğün salonu 1000 kişilik ve kayınpederim çevrem çok diyor düşünsenize kalabalığı. nikah şekeri yetişmez bile:1::1::1:

tatlım benim kuzeniminde düğününde nikah şekeri dağıtılmıştı. onlarında misafir çok olacağı için ucuz ama insanlarda hatıra olacak birşey dağıttılar...ucuz ama güzel oldu...hepimiz sakladık...bulabilirsem eklerim foto senin için...

$233_buyuk_zoom.jpg çiçekli olan modele benziyordu canım :34::34:

Son düzenleme:
Back