eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar selam. Chnhn cnm bu konuda sana katılıyorum. bende katılmak isterim. bu forum kadınlara yani bize özel. burada dertleşiyoruz, fikir alış verişi yapıyoruz. en mahrem konular hakkında konuşuyoruz. neden dışarıdan, konularımızla, bizimle ilgisi olmayan kişiler yazdıklarımızı, paylaştıklarımızı, fotoğraflarımızı görebiliyor ki? destek olabilmek için bu iletiyi kime,nereye iletmemiz gerekiyor, yardımcı olabilir misin?

kızlar günaydınnnn güzel bir hafta geçirmenizi diliyorummm
nasıl geçti bakalım hafta sonunuz

canım kazen e iletmen gerekiyor mesajı

kızlar günaydınnnn güzel bir hafta geçirmenizi diliyorummm
nasıl geçti bakalım hafta sonunuz

Günaydın şekerim
c.tesi akşama kadar yattım valla.. dünde nişanlımım bürosunu temizledik...tv'mizi aldık...çok yorgunum...elim kolum kalkmıyor...ama yinede çok eğlenceliydi beraber temizlik yapmak

Günaydın şekerim
c.tesi akşama kadar yattım valla.. dünde nişanlımım bürosunu temizledik...tv'mizi aldık...çok yorgunum...elim kolum kalkmıyor...ama yinede çok eğlenceliydi beraber temizlik yapmak

ayy ne güzel bak evlenincede birlikte temizlik yaparsınız

Eylül gelsin artık yaa yeterrr kocalarımızla plan yapalım artık birlikte vakit geçirelim yemek yapalım gezeliimm temizlik yapalımmm birbirimizi sewelimm :))şafakk 117 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…