kimse yokmu cumartesı günü sadece benmi çalısıyorumm
sayın kk yöneticisi
kk'nın devamlı üyeleri olarak yazdıklarımızın sadece kk'da gizli kalması ve paylaştığımız bilgilerimizin üye olmayanlar tarafından çalınmaması adına sürekli nick değiştirmek istemediğimizden, kk'daki konuların dışarıdan ziyaretçilere kapatılmasını istiyoruz.
Bu kadınlar kulübünün kalitesini de etkileyecektir.
Saygılarımızla;
kızlar 2012 gelinleri olarak biz çoğumuz yöneticiye mesaj attık sizde katılıyorsanız ,, mesaj atın
kızlar selam. Chnhn cnm bu konuda sana katılıyorum. bende katılmak isterim. bu forum kadınlara yani bize özel. burada dertleşiyoruz, fikir alış verişi yapıyoruz. en mahrem konular hakkında konuşuyoruz. neden dışarıdan, konularımızla, bizimle ilgisi olmayan kişiler yazdıklarımızı, paylaştıklarımızı, fotoğraflarımızı görebiliyor ki? destek olabilmek için bu iletiyi kime,nereye iletmemiz gerekiyor, yardımcı olabilir misin?
kızlar günaydınnnn güzel bir hafta geçirmenizi diliyorummm
nasıl geçti bakalım hafta sonunuz
Günaydın şekerim
c.tesi akşama kadar yattım valla.. dünde nişanlımım bürosunu temizledik...tv'mizi aldık...çok yorgunum...elim kolum kalkmıyor...ama yinede çok eğlenceliydi beraber temizlik yapmak
günaydın güzellerrrrrrrrr miss gibi bi hafta olsun inş.
İnş kuzum....tek temennim şu mayıs ayı bir geçsin artık....bana çok uğursuz geldi
kızlar günaydınnnn güzel bir hafta geçirmenizi diliyorummm
nasıl geçti bakalım hafta sonunuz
günaydın kızlar
günaydın kızlar:)
günaydın gelincikler nasılsınız?
Eylül gelsin artık yaa yeterrr kocalarımızla plan yapalım artık birlikte vakit geçirelim yemek yapalım gezeliimm temizlik yapalımmm birbirimizi sewelimm :))şafakk 117 :)
kızlar dün profilo avm de beyaz caddeye gittim, istanbulda olanlar gitmenizi şiddetle tavsiye ederim
diğer konuda paylaşım yaptım sizinlede paylaşmak istedim.
selam Chnhn, bende h.sonu gitmeyi çok istedim. başka bir plan çıktı. çok merak ediyorum. fiyatlar nasıl, kiralık veriyorlar mıdır, modeller nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?