eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

benimde babam dedi dün...kayınvaliden kuyruğunu dik tutuyormu hala diye oradan aklıma geldi
inş başarılı olursun kuzum :26::26::26: düşünme bencede düşündükçe kendimizi dert sahibi yapıyoruz

sağol canım iyi diyelim iyi olalım stres var tabi ama çk şükür
evet ciddi anlamda bozuldu psikolojim..haftaya psikiyatrıya gitmeyi düşünüyorum...içime ata ata dert sahibi olucam yoksa..bir yardım almam şart gibi geliyor artık..en azından belki rahatlarım
sana bişey diyimmi ben daha çok değil 1 hafta önce nefes almakta çok zorlanıyodum ağlamak geliyodu içimden nişanlım çok korktu hatta ve ne kavga vardı aramızda ne bişey ama birikim işte. hemen bir lustral çaktım sabaha bişeyciğim kalmadı arada helede bu stresli zamanlarda çok nadir olsada ilaç takviyesi almak gerekli. yoksa hayat sadee bize değil herkese zindan oluyo

lustral benim gözdem canım tam 1,buçuk yıldır müdavimiyim

benimde babam dedi dün...kayınvaliden kuyruğunu dik tutuyormu hala diye oradan aklıma geldi
inş başarılı olursun kuzum :26::26::26: düşünme bencede düşündükçe kendimizi dert sahibi yapıyoruz

Ozman senin kaynananla benim nişanlımın lakabı dik olsun :90: dikler ikilisi :90::90::90:

Ayy kızlar ya iyiki varsınız :) sizle muhabbet edince kafam dağılıyor.sıkıntıdan iyice geğiğe sardım

Şafak 134....biter mi dersiniz...Herkese günaydınnnnn
günaydın canım biter biter tadını çıkar bu günlerin
Aynen yaaa bende çok zor uyandım bugün...hava bulanık olunca hiç kalkasım gelmiyor...tam uyunacak hava var dışarda ama şükürki iyiyim...bugün müsait olursam psikiyatra gidicem öğle sonu
iyi yaparsın canım git bir konuş yardımcı olacağından eminim
günaydın kızlar

evlenmemize bir gün daha yaklaştık çok şükür, keyifler nasıl???

hehe çok şükür 1 gün daha bitti biz iyyiz canım sen nasılsın

herkese günaydın kızlaaaar

9 eylülden sonra kendi evimden koşturmacayla çıkıp otobüse yetişicem hayırlısıylaa.... annecim kahvaltıda hazırlamıcak bana o zaman

bu rahatlığı hep arıcakmışım gibi geliyo ilerdee...

günaydın cnmmmmm bu rahatlığı arayacağımız kesinnnnn benm sultanlığımda 30 eylül e kadar

kızlar gelinlik bakmaya ne zmn başlasam daha erken gibi geliyor sizler naptınız

günyadıınnn kızlarrr. bende bu sabah sürünerek çıktım yataktan. yarın uyuyacağım hayaliyle.

zuzucum ben uzun zmndır ara ara bakıyordum denediğim modeller var. bu h. sonuda bakıcaz 1-2 yere. yavaş yavaş mağazalarda denyebilirsin. dikim mi istiyorsun, hazır mı alıcaksın. ben hazır alıcağım gerçi ama kafamda ki mağazaları gezmek istiyorum, içimde kalmasın :)))

eylül için artık gelinlik bakma zamanıı... çünkü gelinlikçilerr çook yoğun... provaları bile sıraya alıyolar...bence hazirana kadar gelinlikçimizi belirleyip siparişleri vermek gerek artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…