hemde ne dik,yalnız gülmekten öldüm bu lafına çünkü babam ona dik lakabını takmıştıbenim de çok bozuk kafam canım ama düşünmemeye çalışıyorum.oluruna bıraktım ders çalışamıyorum yoksa kafaya takınca.beim başımda bide kpss var
sağol canım iyi diyelim iyi olalım stres var tabi ama çk şüküroo eylül gelinciklerii...forumun en uzun başlığı bu sanırımm
sayfalar muhabbet almış başını gitmişş... ben takip edemiyorum düzenli forumu... hele iş yerinde imkansız..bi boşluk buldum da girdim bu ara...
herkesin keyfi yerindedir umarım...
sana bişey diyimmi ben daha çok değil 1 hafta önce nefes almakta çok zorlanıyodum ağlamak geliyodu içimden nişanlım çok korktu hatta ve ne kavga vardı aramızda ne bişey ama birikim işte. hemen bir lustral çaktım sabaha bişeyciğim kalmadıevet ciddi anlamda bozuldu psikolojim..haftaya psikiyatrıya gitmeyi düşünüyorum...içime ata ata dert sahibi olucam yoksa..bir yardım almam şart gibi geliyor artık..en azından belki rahatlarım
sağol canım iyi diyelim iyi olalım stres var tabi ama çk şükür
sana bişey diyimmi ben daha çok değil 1 hafta önce nefes almakta çok zorlanıyodum ağlamak geliyodu içimden nişanlım çok korktu hatta ve ne kavga vardı aramızda ne bişey ama birikim işte. hemen bir lustral çaktım sabaha bişeyciğim kalmadıarada helede bu stresli zamanlarda çok nadir olsada ilaç takviyesi almak gerekli. yoksa hayat sadee bize değil herkese zindan oluyo
benimde babam dedi dün...kayınvaliden kuyruğunu dik tutuyormu hala diye oradan aklıma geldi
inş başarılı olursun kuzum :26::26::26: düşünme bencede düşündükçe kendimizi dert sahibi yapıyoruz
Ayy kızlar ya iyiki varsınız :) sizle muhabbet edince kafam dağılıyor.sıkıntıdan iyice geğiğe sardım
günaydın canlarımmmmmmm
Sende iyiki varsın kuzucum
Günaydın güzelller
günaydın canım nasılsın?
çoook zor uyansamda iyiyim tatlım sen nasılsınn
günaydın canlarımmmmmmm
Şafak 134....biter mi dersiniz...Herkese günaydınnnnn
Sende iyiki varsın kuzucum
Günaydın güzelller
günaydın canım nasılsın?
günaydın kızlar
evlenmemize bir gün daha yaklaştık çok şükür, keyifler nasıl???
Şafak 134....biter mi dersiniz...Herkese günaydınnnnn
iyi yaparsın canım git bir konuş yardımcı olacağından eminimAynen yaaa bende çok zor uyandım bugün...hava bulanık olunca hiç kalkasım gelmiyor...tam uyunacak hava var dışardaama şükürki iyiyim...bugün müsait olursam psikiyatra gidicem öğle sonu
günaydın kızlar
evlenmemize bir gün daha yaklaştık çok şükür, keyifler nasıl???
herkese günaydın kızlaaaar
9 eylülden sonra kendi evimden koşturmacayla çıkıp otobüse yetişicem hayırlısıylaa.... annecim kahvaltıda hazırlamıcak bana o zaman
bu rahatlığı hep arıcakmışım gibi geliyo ilerdee...
kızlar gelinlik bakmaya ne zmn başlasam daha erken gibi geliyor sizler naptınız
kızlar gelinlik bakmaya ne zmn başlasam daha erken gibi geliyor sizler naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?