eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers tatlım bu siteden önce çizelgeni hazırlıosun. bu evlilik için wedding yazan genelde oluyo onu söyliyim. onu seçtikten sonra iki kutu çıkıo biri mini ticker biri full ticker full olan daha güzel oluyo ben onu seçtim. prewiev yazan yer senin seçtiklerinin nasıl durduğunu gösteriyo.arka planını seçmek için sayfa sayfa var orda sayfaları gez beğendiğin arka planını seçtikten sonra sağ daki kutunun altındaki next kutusuna bas. sonra kişileri küçük insanlar şekiller çıkıo ordanda şeklini seç. sonra bi daha next de. Event date yazan yere tarihini belirle.
Optional text to display above the ticker: YAZIYO BURDA AÇIKLAMASI İsteğe bağlı metin ticker yukarıda görüntülemek için: YAZIYO. TİCKERİN ÜSTÜNDE YAZMASINI İSTEDİĞİN YAZIYI YAZIOSUN. EVLENİYORUZ FELAN GİBİ.
Information below the ticker ANLAMI: TİCKER ALTINDA BİLGİ YAZIYO BURDA BURAYI HİÇ ELLEME AYNI ŞEKİLDE DURSUN.
Personal picture on the left hand side ANLAMI : Sol tarafta kişisel resim YAZIYO BURDADA GÖZAT TAN NORMAL NE İSTİOSAN Bİ RESİM SEÇ TİCKERİN YANINDA GÖRÜNTÜLENİYO.
Select a background color ANLAMI : Arka plan rengi seçin YAZIYO ORDAN DA ARKA PLANINI SEÇ SONRA
RENGİDE SEÇTİKTEN SONRA TEKRAR NEXT DİYİN ..
ÇIKAN SAYFADA ALT ALTA BİŞEYLER ÇIKCAK ORDA For Websites: YAZANIN YANINDAKİ IMAGE URL yazan yere bas. daha sonra
Code snippet: Image URL yazan kutunun içindeki
The ticker URL: altındaki linke tıplayıp kopyala. daha sonra kadınlar kulübü sitesine gel
kontrol paneline bas. ordan in aşağı doğru sol da profilimi düzenleye bas. ordan da. kan bağışlarının altında çizelye geri var oraya kopyala sonra in en aşağıya değişiklşkleri kaydet de. bu kadar oldu bitti inşallah açıklamalı anlatabilmişimdir. dene bakalım olcak mı

Çalışanlarda var tatlım..Bende eskiden özel şirkette çalışırken c.tesi gidiyordum.Çok siniz bozucu bir durum ya.

kesinlikle canım bende ctesi çalışmanın nasıl olduğunu iyi bilirim valla. ama şu anda şükür iyiyim. zaten evli bayanlar için ctesi çalışmamak büyük nimet. nişanlımda ctesi calışmıyo ohh hafta sonları mis gibi keyif yaparızzz

evet büyük nimet gerçekten cumartesi çalışmamak

canım yaa çok teşekkür ederim o kadar uğraştırdım seni ama oldu vallla
çok güzel açıklamalı yapmışsın. bide bizim iş yerinde genelde böyle siteler block lu oluyo ama busite değilmiş şansıma yaşasınnnn

süper olmuş tatlım valla işine yarasında uğraşırım bişey olmaz

Off yapamadım ben yaaa İş yerinde engelliyor site..offf ya off

Son düzenleme:
ooo pazardamı çalışıyosun. ne iş yapıyosun canım

inşaat şirketinde çalışıyorum tatlım 16 blokluk bi konut projesinde pazarlama sorumlusuyum.bizim işimiz cumartesi pazar yoğun oluyor insanlar izin günlerinde ancak ev bakmaya gelebiliyorlar bizde bu sebepten dolayı hafta içi izin yapıyoruz.

Son düzenleme:

hmm doğru hafta sonu çalışmak kötü ama iş bu yapıcak bişey yok tabi. bende önceki iş yerlerimde 11 lere kadar çalışıyodum grafikerim bende. bizim iş esnek çalışma saatli olur. ama çok şükür artık öyyle sorun kalmadı. işinden memnunmusun bilemem ama ben yine de dua edicem. Allah sana da ctesi pazarı tatil olan 8-5 çalıştıran bi iş nasip etsin

Tatlım tüm bilgisayarlar bilgi işlem üzerinden yönetiliyor. Girmiyor ne yazıkki

evde bilgisayar yokmu akşam denersin artık yada burdan yardım edebileceğim bişey varsa söyle yapayım ben burdan linki mesaj atıyım sende profiline kopyala ama arka planını nasıl seçiceksin işte o problem :)

sendemi 8 - 5 çalışıosun tatlım . bende öyle. mesai saatleri çok iyi bizim dimi. heleki evli bi bayan için biçilmş bir kaftan :)

ama kızlar bana dua edin bizim yeni bi müdür atancak bizi başka yere sürebilir kendi elemanlarıyla gelebilir müdür. biz sağlıkçıyız ya ama ben sözleşmeli bilgi işlemciyim yani. memurda değilim şimdi işim sallantıda valla bide evlilik üstü iştende çıkarılırsak yandım vallahi

yok yok dua etme canım :) nişanlımda haftaiçi izin yapıo edersen onu da kat o zaman :) iş saatlerim iyi çok şükür 9.5-6 calışıyorum yazın 7 olacak tabi ama uzak evime bayaa 1.5 saate gidiyorum 3 vesait ile.kppsye hazırlanıyorum bu sene sen bana bursada yerleştirilmek üzere güzel bir puan için dua et olur mu

ayy inşallah öyle bir şey olmaz canım yaa.düğün zamanı çok zor olur.inşallah gelen müdür çok iyi birisidir ve sizi işinizden etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…