• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bu tarçın işe yararsa var ya çooook dua edicem sana özel olarak.çok teşekkür ederim canım bu faydalı bilgi için hemen bu akşam başlıyorum.diyetsiz olması da ayrı bir hoşmuş :52: benim bu aralar iştahımın maşallahı var çünkü :) tekrar tekrar teşekkürlerrrrr:13:

ama banada söyleyin olup olmadığına tatlım merak ederim sonra :) bide ilk üç gün bişey hissetmiyosunuz ama 3. günden sonra iştahınızda ve tatlı yeme isteğinizde azalma olduğunu farkediceksiniz o zaman anlıycaksınız tatlım :1:

vay anasını hiç üşenmedim hepsini okudum meğğr ne güzel bişeymişte biz bilmiyomusuz yaaa :9:
uygulamasıda kolay bişey de kaybettirmez (kilo haricinde :1:) ben hemen yarın sabah denemeye başlıyorum :32:

başla cnm başla işe yarıyo valla :1: banada haber verin kilo kaybınızda

ama banada söyleyin olup olmadığına tatlım merak ederim sonra :) bide ilk üç gün bişey hissetmiyosunuz ama 3. günden sonra iştahınızda ve tatlı yeme isteğinizde azalma olduğunu farkediceksiniz o zaman anlıycaksınız tatlım :1:

söylemem mi canım yaa :) allah razı olsun.çok heveslendim.zaten başarmanın yolu inanmaktan geçio.vericem vericem fazlaları :)

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim. Leyla111 yerine liberte11 oldu. Nişanlık ismimi kulanmama kızdı. Bundan sonra liberte11 olcak. :33::33::32:

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim. Leyla111 yerine liberte11 oldu. Nişanlım ismimi kulanmama kızdı. Bundan sonra liberte11 olcak. :33::33::32:

kızlar bu arada hangi şehirlerdensiniz?
canım sıkıldı napsak ki acaba tuttuğumuz düğün salonlarının fotoğraflarını mı paylaşsak?
diğer kişilerde fikir edinmiş olur.

ilk ben koyayım kızlar $foto_2.jpg $foto_3.jpg $foto_4.jpg $foto_6.jpg

salon güzelmiş canım sorması ayıp kaça tuttunuz :32: bu arada ben kocaelindeyim canım. iş yerim biraz sıkı denetim olduğu için mac kullandığım için siteye foto yükleyemiyorum maalesef ama link vermekte yasak :27: ben koyamıcam maalesef. sen hangi şehirdesin bu arada :ssz:

canım 4900dü biz 3750ye tuttuk.bursa merkezdeki en dandik salonlar 5000 liradan başlıyor bizimki merkezde değil ama önünde metro var ulaşımı çok kolay.ben de çok beğendim çok içime sindi :)
sen bana özelden link at senin yerine eklerim fotoları :)

canım 4900dü biz 3750ye tuttuk.bursa merkezdeki en dandik salonlar 5000 liradan başlıyor bizimki merkezde değil ama önünde metro var ulaşımı çok kolay.ben de çok beğendim çok içime sindi :)
sen bana özelden link at senin yerine eklerim fotoları :)

canım msj attım sana. teşekkür ederim yardım ettiğin için :34: bizde 4000 e tuttuk izmit fuar içinde. burdaki salonlara göre biraz pahalı ama en düzgün 2 salondan 1 tanesi diyebilirim. aman ağız tadıyla geçsinde günümüz gerisi önemli değil :32:

Back