• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

sendemi 8 - 5 çalışıosun tatlım . bende öyle. mesai saatleri çok iyi bizim dimi. heleki evli bi bayan için biçilmş bir kaftan :)

8:15 - 5:45 çalışıyorum canım. kesinlikle çok iyi mesai saatleri evlendiğim zaman 2 gün tatil çok iyi olucak. 1 gün temizlik 1 gün gezme yaparız :32:

ama kızlar bana dua edin bizim yeni bi müdür atancak bizi başka yere sürebilir kendi elemanlarıyla gelebilir müdür. biz sağlıkçıyız ya ama ben sözleşmeli bilgi işlemciyim yani. memurda değilim şimdi işim sallantıda valla bide evlilik üstü iştende çıkarılırsak yandım vallahi :43:

öyle pat diye işten çıkartmazlar herhalde canım. Ama yine de Allah yardımcın olsun hele de bu zamanda Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın aminnnnn :nazar:

yok yok dua etme canım :) nişanlımda haftaiçi izin yapıo edersen onu da kat o zaman :) iş saatlerim iyi çok şükür 9.5-6 calışıyorum yazın 7 olacak tabi ama uzak evime bayaa 1.5 saate gidiyorum 3 vesait ile.kppsye hazırlanıyorum bu sene sen bana bursada yerleştirilmek üzere güzel bir puan için dua et olur mu :29:

ooo mesafede çok uzunmuş o zaman nişanlınıda duama ekliyorum canım Allah size evliliğinize şartlarınıza uygun hayırlı işler nasip etsin aminnn :nazar:
ne dua ettim hee cuma cumaa :9:

ama kızlar bana dua edin bizim yeni bi müdür atancak bizi başka yere sürebilir kendi elemanlarıyla gelebilir müdür. biz sağlıkçıyız ya ama ben sözleşmeli bilgi işlemciyim yani. memurda değilim şimdi işim sallantıda valla bide evlilik üstü iştende çıkarılırsak yandım vallahi :43:

Ayy tatlım inş öyle birşey olmaz...Ederiz tabiki duamızı.

evde bilgisayar yokmu akşam denersin artık yada burdan yardım edebileceğim bişey varsa söyle yapayım ben burdan linki mesaj atıyım sende profiline kopyala ama arka planını nasıl seçiceksin işte o problem :)

Akşam denerim kuzum artık..Aman olmazsada kalsın böyle heheheh

iyi bare :1: süper oldu seninkide :1: 6 ay 6 günü görünce yanlış mı yaptın benm ki öyleydi dedim sonra hatırladım kıs seninle aynı gün gelin oluoduk dimi :1: :1: :1:

sizden 1 hafta sonra da ben evlenicem işteee ne olmuş ne kıskandırıyosunuz alla alllaaaaa :31::9:

iyi bare :1: süper oldu seninkide :1: 6 ay 6 günü görünce yanlış mı yaptın benm ki öyleydi dedim sonra hatırladım kıs seninle aynı gün gelin oluoduk dimi :1: :1: :1:

senin kına ne zaman canım cuma mı perşembe mi?
ben perşembe olsun istedim arada bir gün olsun dinleniriz diye ama şehir dışından gelecekler çok fazla olduğu için mecburen cuma oldu düğünü de bu sebepten dolayı cumartesi yapıyoruz.

sizden 1 hafta sonra da ben evlenicem işteee ne olmuş ne kıskandırıyosunuz alla alllaaaaa :31::9:

ayyy tatlım kıyamammmm ben sanaaa :1: biz balayındayken sen evlencennn :1: belki biz gelmiş bile oluruz yani :1: şaka bi yana bi haftanın lafı mı olur cnm bi eylülü görebilseydik :1:

canım hiçbişey olmucak üzme kendini tamammı ptesi yine burda muhabbet edicez. öyle pat diye kimse kimssyi işten çıkarmaz hem bak ben çok içten dua ettim bişey olmaz :ssz::34:

canım seni işten çıkarması için 15 gün önceden haber verip bu 15 gün boyunca da her gün 2 saat izin vermek zorunda iş araman için.mmouse'un dediği gibi öyle pat diye çıkaramazlar sen haklarını bil eğer öyle bir şey olursa karşılarına dikilirsin olmadı çalışma bakanlığına şikayet edersin.

canım hiçbişey olmucak üzme kendini tamammı ptesi yine burda muhabbet edicez. öyle pat diye kimse kimssyi işten çıkarmaz hem bak ben çok içten dua ettim bişey olmaz :ssz::34:

kesinlikle canım...Sıkma canını sakın.
Bu arada oldu benimde çizelgem :) yuppiiii

Son düzenleme:
senin kına ne zaman canım cuma mı perşembe mi?
ben perşembe olsun istedim arada bir gün olsun dinleniriz diye ama şehir dışından gelecekler çok fazla olduğu için mecburen cuma oldu düğünü de bu sebepten dolayı cumartesi yapıyoruz.

bizim de aynı tatlım. aynı şekilde onlar uzaktan geldiği için arada gün koyamadık. o yüzden cuma günü yapıyoruz. pestilimiz çıkıcak vallahi kına geceside bizim ailede kız evinde otururlar e düğünü günü de erken kalkmak gerek napcaz bilmiyorum valla allah yardım etsin bize :)

ayy cnm benm yaa çok teşekkür ederim. pat diye çıkarmaz lar diyorum ama devletede güven olmuyo işte daha bi ay önce 5 kişiyi pat diye çıkardılar insafsızlar düşünün yani. ama teşekkür ederim dualarınız için arkadaşlar. yüreğinize sağlık. bekliycem fazla kafama da takmak istemiyorum hafta sonum maf olmasın diye yaşayıp görcez artıkk :1: :1: :1:

bizim de aynı tatlım. aynı şekilde onlar uzaktan geldiği için arada gün koyamadık. o yüzden cuma günü yapıyoruz. pestilimiz çıkıcak vallahi kına geceside bizim ailede kız evinde otururlar e düğünü günü de erken kalkmak gerek napcaz bilmiyorum valla allah yardım etsin bize :)

bizde de öyle canım kınadan sonra erkek evine tavuk almaya gidilir darbukayla sonra erkek tarafı kız evine gelir baklava almaya :) sonra gelinin arkadasları kız evinde kalır sabahlarlar.
nişanda 5 dakika bile yerimde oturmamıştım ertesi gün ayaklarım tutmuyordu bu yüzden kına da hani şu taşlı parmak arası sandaletler oluo ya onlardan giycem elbisenin altında pek gözükmicek zaten gözükse de şık bir şey olacak.hem rahat edicem ohhhh

ayyy tatlım kıyamammmm ben sanaaa :1: biz balayındayken sen evlencennn :1: belki biz gelmiş bile oluruz yani :1: şaka bi yana bi haftanın lafı mı olur cnm bi eylülü görebilseydik :1:
ayy aynen yaaa eylülü görüyim 3 gün 5 gün hiç önemli değil ayyy düşününce bile heyecanlanıyorum yaaa :16:

ayy cnm benm yaa çok teşekkür ederim. pat diye çıkarmaz lar diyorum ama devletede güven olmuyo işte daha bi ay önce 5 kişiyi pat diye çıkardılar insafsızlar düşünün yani. ama teşekkür ederim dualarınız için arkadaşlar. yüreğinize sağlık. bekliycem fazla kafama da takmak istemiyorum hafta sonum maf olmasın diye yaşayıp görcez artıkk :1: :1: :1:

aynen zaten kendini üzsende paralasanda yada takmasanda olacağı değiştiremiceksin oyüzden hafta sonu hava güzel olucakmış bak tadını çıkarın :34:

Back