- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
ayy inşallah öyle bir şey olmaz canım yaa.düğün zamanı çok zor olur.inşallah gelen müdür çok iyi birisidir ve sizi işinizden etmez.
inşallah cnm inşallah . pazartesi belli olucak işte. dua edin benm için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inşallah öyle bir şey olmaz canım yaa.düğün zamanı çok zor olur.inşallah gelen müdür çok iyi birisidir ve sizi işinizden etmez.
sendemi 8 - 5 çalışıosun tatlım . bende öyle. mesai saatleri çok iyi bizim dimi. heleki evli bi bayan için biçilmş bir kaftan :)
ama kızlar bana dua edin bizim yeni bi müdür atancak bizi başka yere sürebilir kendi elemanlarıyla gelebilir müdür. biz sağlıkçıyız ya ama ben sözleşmeli bilgi işlemciyim yani. memurda değilim şimdi işim sallantıda valla bide evlilik üstü iştende çıkarılırsak yandım vallahi
yok yok dua etme canım :) nişanlımda haftaiçi izin yapıo edersen onu da kat o zaman :) iş saatlerim iyi çok şükür 9.5-6 calışıyorum yazın 7 olacak tabi ama uzak evime bayaa 1.5 saate gidiyorum 3 vesait ile.kppsye hazırlanıyorum bu sene sen bana bursada yerleştirilmek üzere güzel bir puan için dua et olur mu
ama benim stickerim neden mini olduu nasıl büyük yapıcam onuuuu
ama kızlar bana dua edin bizim yeni bi müdür atancak bizi başka yere sürebilir kendi elemanlarıyla gelebilir müdür. biz sağlıkçıyız ya ama ben sözleşmeli bilgi işlemciyim yani. memurda değilim şimdi işim sallantıda valla bide evlilik üstü iştende çıkarılırsak yandım vallahi
evde bilgisayar yokmu akşam denersin artık yada burdan yardım edebileceğim bişey varsa söyle yapayım ben burdan linki mesaj atıyım sende profiline kopyala ama arka planını nasıl seçiceksin işte o problem :)
tamamdır :) yalnız süper açıklama yapmışsın canım
Ayy tatlım inş öyle birşey olmaz...Ederiz tabiki duamızı.
iyi bare süper oldu seninkide 6 ay 6 günü görünce yanlış mı yaptın benm ki öyleydi dedim sonra hatırladım kıs seninle aynı gün gelin oluoduk dimi
iyi bare süper oldu seninkide 6 ay 6 günü görünce yanlış mı yaptın benm ki öyleydi dedim sonra hatırladım kıs seninle aynı gün gelin oluoduk dimi
saol cnm teşekkür ederim allah razı olsun
sizden 1 hafta sonra da ben evlenicem işteee ne olmuş ne kıskandırıyosunuz alla alllaaaaa
canım hiçbişey olmucak üzme kendini tamammı ptesi yine burda muhabbet edicez. öyle pat diye kimse kimssyi işten çıkarmaz hem bak ben çok içten dua ettim bişey olmaz
canım hiçbişey olmucak üzme kendini tamammı ptesi yine burda muhabbet edicez. öyle pat diye kimse kimssyi işten çıkarmaz hem bak ben çok içten dua ettim bişey olmaz
senin kına ne zaman canım cuma mı perşembe mi?
ben perşembe olsun istedim arada bir gün olsun dinleniriz diye ama şehir dışından gelecekler çok fazla olduğu için mecburen cuma oldu düğünü de bu sebepten dolayı cumartesi yapıyoruz.
kesinlikle canım...Sıkma canını sakın.
Bu arada oldu benimde çizelgem :) yuppiiii
bizim de aynı tatlım. aynı şekilde onlar uzaktan geldiği için arada gün koyamadık. o yüzden cuma günü yapıyoruz. pestilimiz çıkıcak vallahi kına geceside bizim ailede kız evinde otururlar e düğünü günü de erken kalkmak gerek napcaz bilmiyorum valla allah yardım etsin bize :)
ayy aynen yaaa eylülü görüyim 3 gün 5 gün hiç önemli değil ayyy düşününce bile heyecanlanıyorum yaaaayyy tatlım kıyamammmm ben sanaaa biz balayındayken sen evlencennn belki biz gelmiş bile oluruz yani şaka bi yana bi haftanın lafı mı olur cnm bi eylülü görebilseydik
ayy cnm benm yaa çok teşekkür ederim. pat diye çıkarmaz lar diyorum ama devletede güven olmuyo işte daha bi ay önce 5 kişiyi pat diye çıkardılar insafsızlar düşünün yani. ama teşekkür ederim dualarınız için arkadaşlar. yüreğinize sağlık. bekliycem fazla kafama da takmak istemiyorum hafta sonum maf olmasın diye yaşayıp görcez artıkk