Haksız olduğunu oda biliyor... Ne olursa olsun o şekilde telefon kapatılmaz...
kızlar aradı nişanlım naber canım nasılsın felan iyiyim dedim tipik bi ses tonuyla sen nasılsın iyiyim yemeğe geldim gel birlikte olsun dedı afiyet olsun sana dedım durdum ses vermedım noldu dedı düşünüyrm öyle dedım hayırdır dedı olmuyo ahmet ben böyle yapamıyorum dedım senle artık uzlasamıyoruz hıcbıseyde dedım sustu dewam ettım ben yapamıycam sanırım böyle dedim sıkıldımm yeterınce dedım esra ben kapatıyım sımdı dedı ıyı görusurz dedım kapattık tartısıcagımızı bıldıgı ıcın kapattı bnce bız hıc ılıskımızde ayrılık lafları eden bı cıft degılız ayrılık konusu acılırsada cıddı cıddı acılır o yuzden sasırdı oda püffff kızlar öyle kolay olmuyo politik olmak insanın bazen savru kalmıo bencede ozlurr tlfnu yüzüne kapattıysa açma sende bi süre..
Tatlım sıkma canını...sinirle ne yaptıklarını bazen bilmiyorlar ama sonra pişman oluyorlar...
iki saattir arıyor acmadım hem iş yerini hem cebimi açmıcam.. Hiçbir suçum yok çünkü haksız olsam susar yada özür dilerim....
Evet haklısın canım ama kırıldığımızla kalıyoruz....
sağol canım inş güzel olur ama 70tl falan maliyeti olucak yaptığıma değer inş.Canım bence gayet hoş duruyor.biliyorum bu yapışkanlı kaplamaları.yapması kolay,bozulmuyorda,yapışkan kaplama gibide durmuyor orjinal duruyor.bi arkadaşım yapmıştı mutfak dolaparına gayet güzel olmuştu
Bence böyle güzel bir atmosfer yakalayabılırsın canım, hoşuma gitti benım. Eğer ev sahibi arıza çıkarmıyorsa yapın tabi, hoş duruyor.
kızlar aradı nişanlım naber canım nasılsın felan iyiyim dedim tipik bi ses tonuyla sen nasılsın iyiyim yemeğe geldim gel birlikte olsun dedı afiyet olsun sana dedım durdum ses vermedım noldu dedı düşünüyrm öyle dedım hayırdır dedı olmuyo ahmet ben böyle yapamıyorum dedım senle artık uzlasamıyoruz hıcbıseyde dedım sustu dewam ettım ben yapamıycam sanırım böyle dedim sıkıldımm yeterınce dedım esra ben kapatıyım sımdı dedı ıyı görusurz dedım kapattık tartısıcagımızı bıldıgı ıcın kapattı bnce bız hıc ılıskımızde ayrılık lafları eden bı cıft degılız ayrılık konusu acılırsada cıddı cıddı acılır o yuzden sasırdı oda püffff kızlar öyle kolay olmuyo politik olmak insanın bazen savru kalmıo bencede ozlurr tlfnu yüzüne kapattıysa açma sende bi süre..
Şimdi düşüp bayılabilirmmmmm....
(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥ 30/09/2012 gelin oluyorummmmmmm
Salon az önce tutulmuş babam aradı hem kalbim deli gibi atıyor hemde bi burukluk babam hayırlı olsun kızım filan dedi ayyyy ayyyyyy ağlamıcam yaaaaaaaaa
Bende hiç iyi değilimtüm hevesim içimde akıp gitti.geçen haftaki kavgadan sonra barışmıştık anlatmıştım.ama bu hafta çoook soğuk davrandı hep bgn msnde görünce konuştuk felan konu konuyu açtı bana diyoki, nasıl olmamı bekliyosun,o yaptığınla içimdeki şeyler aktı gitti,hevesim yok,yüzüğümüde takmıyorum niye takıyım ki? şuan görmek istemiyorum aramak sormak içimden gelmiyo,soğudum senden,sevgi hissetmiyorum.şuan hissettiklerim böyle sonra ne olur bilmem. bunlar nasıl sözler kızlar ya şok oldum.bişey diyemedim kaldım öyle, bitsin ozman niye uzuyo dicektim ama fevri davranmak istemedim.
desene bugun çoğumuzun canı sıkkın nişanlın çok ağır konusmus yüzük her ne olursa olsun çıkmamalı bunu sende ona söylemelısın canım ewet yapmaman gerekn seyler yaptın daha önceden takip etmiştim yazdıklarını ama sewgını bitiricek kadar değil yaptıkların ve sen tepkısız kalma yaptıklarına hatalı oldugunu anladın onunda artık üstüne gitmemesi gerek sonra ne olur bılemem nedemek yaa..fevrı bencede davranma ama bu kadar rahat konusmasınada izin verme derım tatlım ben..
Çok abarttı, çok uzattı.niyeti belli onun.birşey ummuyorum artık bu sözlerinden sonra.benimde içimden birşeyler akıp gitti.hiiç hevesim kalmadı evliliğe felan.tepki versem ne olacak canım daha kötüye gidecek.bilemiyorum, bu durumda nasıl davranılır? Normalde bu laflarından sonra 1 sn yürütecek biri değilim.ama acele karar vermek istemiyorum çünkü biterse aileme yansırsa pişman olsa bile bidaha asla dönüşü olmaz.belki toplar kendini diye sessiz kalmak en iyisi sanki.
sana bısy söyliyimmi canım en çok değer verdiğimiz en çok sevdiğimiz insan tarafından kırıldığımız zaman daha çok can yakıyo ve bu tekrarlandıkcada gercekten soğukluk giriyo araya yasadım bunu ne aramak geldı aklıma aradığında acmıodum bıle sıkılmısdım onla ılgılı herseyden ve sonradan cok korktum nısanlımlada paylasdım kırmayalım kötü bısy yasarsakda cok uzatmayalım soğukluk gırıyo diye nişanlının huyunu sen dha ıyı bılırsın dediğin gibi bıraz daha köşene çekil bekle bakalım ama gerektiği yerde sinyalde verailene kolay berı yansıtma onlar olanları sineye çekmez kolay beri ..
Aynen öyle.İçim soğudu resmen hele yüzüğü takmıyorum niye takıyımki demesi ... Ben bitiriyim diye uğraşıyor sanırım.aklıma tek bu geliyor.
burnunu sürtmek ıstese dıycem saten çektırdı yeterınce kimbilir neler var kafasında sen yinede bu kdar olumsuz düşünme acaba farklı bı sıkıntısı olabılırmı?yaptıklarını pişman olucak normal davranmıyo bu kdar kolaymı bıtırmek istemesi sanmıyorumm ama anlamda veremedım:/
Başka bir sıkıntısı yok canım.pişman olurda iş işten geçtikten sonra pişman olur yapısı öyle.ancak ayrılık olur biti sözleri sarfedilir aileler öğrenir 1-2 hafta geçer bin pişman arar daha öncede yaptı böyle şeyler.1 buçuk yıldır nişanlıyız biz.ayrılmazsakta elinede bir koz geçti ya artık, bundan sonra böyle garip davranır istemiyorda zorla birlikte gibi...katlanamıyorum bu duruma.bilmiyorum ne yapsam kafam çok karışık.
canım sessiz de kalma bence ben olsam bu durumda sessiz kalmazdım hadi söylediği şeyler basit şeyler olsa şimdilik susayım sabredeyim dersin. es gürle bitir de demiyorum ama karşına al ciddi ciddi konuş amacın ne sırf bu sebepten bu kadar ağır konuşulmaz 1 hafta boyunca çektireceğin kadar çektirdin ben hatamı anladım ama sen şu anda bana benim sana yaptığımın çok daha ağırını yapıyosun pişman olabileceğin şeyler konuşuyosun bunların telafisi daha zor olabilir farkında mısın gibi konuş.ne bilim bu şekilde devam edecekse daha çok üzülürsün. ya kendini bi düzeltsin ya da bilmiyorum..... çok kızdım üzüldüm. ama öyle şeyler söylemiş ki senin suçun onun düşüncesine göre ne kadar ağır olursa olsun şu anda onun suçu seni geçmiş durumda. şu saatten sonra birinin birini affetmesi gerekiyosa o da sensin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?