- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
ilk ben koyayım kızlar Eki Görüntüle 368348 Eki Görüntüle 368349 Eki Görüntüle 368350 Eki Görüntüle 368351
Merhaba kızlar. Nerde eylül gelinleri yazısını görsem atlıyorumÖbür taraftan burayı görmemişim yeni gördüm
Ben de 1 Eylül gelini olucam kısmetse
Merhaba kızlar. Nerde eylül gelinleri yazısını görsem atlıyorumÖbür taraftan burayı görmemişim yeni gördüm
arkadaşlar düğün için araştığınız ya da anlaştığınız mekanlar hakkında bilgi verir misiniz?
örneğin yemekli düğün için uygun yerler ve ücretler,kişi sayınız,menü seçiminiz vs. bunlar benim için şu anda çok önemli konular. bende eylülde evlenicem :)
kızlaaarr günaydın herkeseeeee nasılsınız bugüünn :)
günaydın tatlımm
ben hala hastayım atlatamadım bir türlü ama cuma olmasınn sevincini yaşıyorum
ayyy aynı bende onun sevincimdeyim bugünüde atlatsaydık allahın izniylebu arada geçmiş olsun tatlım yaa hafta sonu iyi dinlen baride dinlenmeden geçmez o hastalık
çok uğraştım onu yapabilmek için tatlımcnm bi site buldum ordan beğendiim şekilde yaptım sonra profile kopyaladım ama baya oldu dur buluyum ben sana bulursam hemen yazıcam buraya tatlım
kızlaaarr günaydın herkeseeeee nasılsınız bugüünn :)
Günaydın tatlım...Bugün gayet iyiyim çünkü cuma günü..Ohh be bu haftada geçti yuppi Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?