eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Merhaba kızlar. Nerde eylül gelinleri yazısını görsem atlıyorum Öbür taraftan burayı görmemişim yeni gördüm
Ben de 1 Eylül gelini olucam kısmetse

arkadaşlar düğün için araştığınız ya da anlaştığınız mekanlar hakkında bilgi verir misiniz?
örneğin yemekli düğün için uygun yerler ve ücretler,kişi sayınız,menü seçiminiz vs. bunlar benim için şu anda çok önemli konular. bende eylülde evlenicem :)

Merhaba kızlar. Nerde eylül gelinleri yazısını görsem atlıyorum Öbür taraftan burayı görmemişim yeni gördüm

Hoşgeldin canım aramıza. Benden 1 hafta çnce gelin olcaksın...Ayy artık yaklaşıyormu ne gün.

canım aramıza hoşgeldin istersen senide ekleyebiliriz

canım bizim salon 800 kişilik ama 2 katlı yani ortalama 400 kişi alt katta bir arada olucak. yemekli değil benimki istemedim ben. 4000 tl biizm salonun fiyatı..

günaydın tatlımm
ben hala hastayım atlatamadım bir türlü ama cuma olmasınn sevincini yaşıyorum

ayyy aynı bende onun sevincimdeyim bugünüde atlatsaydık allahın izniyle bu arada geçmiş olsun tatlım yaa hafta sonu iyi dinlen baride dinlenmeden geçmez o hastalık

ayyy aynı bende onun sevincimdeyim bugünüde atlatsaydık allahın izniyle bu arada geçmiş olsun tatlım yaa hafta sonu iyi dinlen baride dinlenmeden geçmez o hastalık

aynen öyle yapmayı düşünüyorum valla. yaa canım sen bu alttaki zaman çizelgesini nasıl yapttın

çok uğraştım onu yapabilmek için tatlım cnm bi site buldum ordan beğendiim şekilde yaptım sonra profile kopyaladım ama baya oldu dur buluyum ben sana bulursam hemen yazıcam buraya tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…