eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlarrr elektrik süpürgesi aldınızmı ben bakıyorum büyük ihtimalle philipsin alıcam istediğim modeller 500-600den başlıyor siz neyin aldınızz

kızlarrr elektrik süpürgesi aldınızmı ben bakıyorum büyük ihtimalle philipsin alıcam istediğim modeller 500-600den başlıyor siz neyin aldınızz

Ben arzum almıştım tatlım..çok önce aldım daha çnceki iş yerime çalışırken almıştım..sulu aldım...şimdi daha iyiler çıkmış ama pişman değilim..şu anda buna verecek para kalmadı bende..

Arzum

Canım ben beyaz eşyalarımı alırken hepsini toplu alıcam, ama buyuk ihtimal alacağım aşağıdaki ürün olacak: (600 lıraydı fıyatı en son)

Canım ben rowenta silence force alıcam.( tabi benim durumum düzelirse ) piyasada 500 e kadar var ama internette 360 a buldum.rowenta elektirik süpürgesinde en çok tercih edilen marka, çekim kuvvetleri çok iyiymiş.ama philips süpürgede nasıl bilmiyorum ütü sünü alıcam philipsin.

eylülde evlenicez babam hala ne acele ediyosun alırız diyor o zmn bende para ayıramam diye alıyım istiyorum haziranda 600lira gün parası gelcek elime sizce elektrk süpürgesimi aliym üzerini tamamlayıp çamaşır makinasımı ?

Çamaşır makinesini sen alcaksan canım, bence ilk onu al.

Canım birde ben o kadar pahalı elektrik süpürgesini gereksiz buluyorum.tabi yine sen bilirsin ama 600 de çok fazla... arkadaşımın babası aeg de pazarlamacı 160 tl lik bi süpürge getirmiş kızına gayet memnun ama ben yinede rowentaya güvendiğim ve annem ısrar ettiği için rowenta alcamm o bile pahalı geliyo aslında.

benimkide bu philips maraton ablam aldı sağolsun

benimkide bu philips maraton ablam aldı sağolsun Eki Görüntüle 413312

evet cnm baktıklarımdan birisi de bu çok beğeniliyo emiş gücü çok yüksekmiş halıyı kaldırdığı söyleniyor ki çok yakın arkadaşım daha düşük modelini aldı gerçekten cok güzel temmzliyor

kızlar bugün bir sürü şey aldım bikaç gün önce de beyaz eşyalarımı almıştım resimlerini internetten bulduğum kadarıyla koyuyorum beğenecek misiniz bakalım:)

beyaz olan nevresim takımları tek kişilik canlarım çift kişilik resimlerini buldum. digerleri çift kişilik takımlar taçtan aldım.
bir de bu bornoz takımım. iki takım aldım biri taç biri özdilekten yukardaki banyo aksesuarlarıyla bornozları takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…