Eki Görüntüle 413157 Eki Görüntüle 413158
hangisi daha güzel kızlar çok karasız kaldım ikisi arasında
Fakir ICE 400 El Blender Seti Harmony
canım bunun gücü 250w azmış yaaa
canım 230 olan elektrik gerilimi . hızı 400 w.
kızlarrr elektrik süpürgesi aldınızmı ben bakıyorum büyük ihtimalle philipsin alıcam istediğim modeller 500-600den başlıyorsiz neyin aldınızz
İkiside çok güzel ama ben sol dakini tercih ederdim :) koyu yada açık nevresim sevip sevmediğine göre değerlendir canım.güle güle kullan şimdiden.Eki Görüntüle 413157 Eki Görüntüle 413158
kızlarrr elektrik süpürgesi aldınızmı ben bakıyorum büyük ihtimalle philipsin alıcam istediğim modeller 500-600den başlıyorsiz neyin aldınızz
eylülde evlenicez babam hala ne acele ediyosun alırız diyoro zmn bende para ayıramam diye alıyım istiyorum haziranda 600lira gün parası gelcek elime sizce elektrk süpürgesimi aliym üzerini tamamlayıp çamaşır makinasımı ?
eylülde evlenicez babam hala ne acele ediyosun alırız diyoro zmn bende para ayıramam diye alıyım istiyorum haziranda 600lira gün parası gelcek elime sizce elektrk süpürgesimi aliym üzerini tamamlayıp çamaşır makinasımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?