eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kuzucum hiçbir fikrim yok...kullananda yok etrafımda :44::44::44:

off aslında bana mantıklı geliyo hijyen açısından ama güvenemiyorum bilemedim ki

Canım bir bilen kullanan olsa ben aldım memnunum dese referans alıp alırdın fıyatı da uygun, ama bence masraf etme bilmeden derim, sen bilirsin tabı canım yine de

yok canım yok zaten kafama göre almm bu zamanda öyle boş yeer masraf yapma zamanı değil

eee kızlar son durum ne şimdi 4.5 ay kaldı benim düğünüme ama daha hiçbişey yapmamışız gibi geliyo ki öyle. sizde durumlar nasıl gidiyo. öbür tarafta nikah işlemleri falan demişsiniz ama daha erken değilmi yaaa :44:

Canım bence de erken ama böyle zaman sorunu olan şeyler başvuru randevu olayı giren şeyleri ben aradan çıkarmak istıyorum aklımda kalıcagına hallettık demek istiyorum ama frsat bulamıyoruz kı :18:

Ev alamadık henuz, bulursak içim rahatlıycak, ev alındıktan sonra eşyaları alıcaz.
Fotografçıyla anlaştık, düğün mekanı hazır, düğün fotograf-vıdeo işi halledıldı.
Kına gecesi organızasyonunu yapamadık daha :18:
Gelınlık bakmaya başladım, valla yok bişey ortada gibi gelıyo bana da hallolur inşallah

erken değil kuzum..eylül ayında çok fazla düğün var...nikah memurlarıda 4-5 tane...
biz bu hafta inş artık mobilyalarımızı kesinleştiricez.. başkada bir değişiklik yok ortada...kiralik ev yok yaaa..napıcaz...750 falan olan evlerde :18::18::18:

Canım bir çeyiz listesi vardı boş, o listeden varmıydı sende?

Eksıklerımı göreyım bende

Allah yardımcımız olsun bebeğim :18:

Sen nerden ev bakıyordun canım?

canım ben nikah memurluğunu arayıp sormustum 3 ayı geçen başvurular direk düşüyo dedi adam o yüzden korkuyorum bence sorun siz emin olmak için ben haziran gibi falan başvururz diye düşünüyorum. bende ne fotocu var ne kına hazırlığı ne gelinlik ne ev hiçbişey yok ama rahatım sende sıkma canını canım benim olur herşey

tatlım benim daha 4.5 ay var elbet bulursunuz sıkma canını. bak bizim buralardada öyle fiyatlar ama napalım kira olunca öyle kesene göre olan sana göre değil sana göre olan kesene uygun değil. bende eski evde oturcama 100 200 fazla veririm diyorum off hayırlısı hakkımızda

Allah yardımcımız olsun bebeğim :18:

Sen nerden ev bakıyordun canım?

İnş kızlar buluruz bir ev..bizim akrabanın kızının düğünü var haziranda..ev bulamamışlar...hiç kiralık yok ya görseniz :18::18::18: düğünü erteyebilirlermiş ramazan sonuna :18::18::18:

İnş kızlar buluruz bir ev..bizim akrabanın kızının düğünü var haziranda..ev bulamamışlar...hiç kiralık yok ya görseniz :18::18::18: düğünü erteyebilirlermiş ramazan sonuna :18::18::18:

sen şanslısın ki senin düğünün eylülde tatlım sen şimdden aramaya bşla istersen hatta nerelerde arıyorsın söyle bizde bakalım sen rahat ol

sen şanslısın ki senin düğünün eylülde tatlım sen şimdden aramaya bşla istersen hatta nerelerde arıyorsın söyle bizde bakalım sen rahat ol

tatlım konyada arıyoruz ama biraz merkezde istiyoruz..haziran ayı gibi başlıcam bakmaya..tşk ederim kuzucum..sıkışırsam size haber ederim

Canım üç ay geçen başvurular nasıl düşüyor tatlım biz nisanın başında başvurduk aldık nikah tarihini.... ??? Buarada herkese günaydın nasılsınız eylül gelincikleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…