eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

tatlım biz 2yada 3 ay önce jolly turdan aldık kampanyadaydı şimdi nekadar bilmiyorum ama geceliği 900lerden baya düşmüştü bir araştır bence müthiş bir otel bende bulursam yazarım burdan

Evet canım kesınlıkle harıka görünüyor, en romantik balayı oteli seçilmiş geçen sene oy inşallah bizde ayarlayabılırız ya

Ama turlar yorucu oluyor dıyorlardı biz turla gitmek istemıyoruz ama emınım güzel olucaktır canım

Ooo yeni gelişmeler var kuzum kayınvalide aradı beni bugün..bişey yokmuş gibi konuştu falan...

Oooo süper sonunda imana geldi mi ne hadi inşallah

şimdiye kadar 4-5 kere aradım hal hatır sordumm ama o bıkere bıle arayıp sormadı bıkere cok rahatsızlanmısdım nişanlımla konusurken aldı bı kuru gecmıs olsun deyıp oğluna verdı anneler günündede arıycam bı dahada arayıp sormayı dusunmuyorum bıkere olsun arar insan kayınpeder 50 kere arayıp sormustur ama nasılsın kızım ıyımısın özledım senı bıze gel v.s adam konusucak bı sürü sey buluyo bnde onu arıyorum onun kadar olmasada ama kayınvalıdede çıt yok sewmıyo bu kadın benı hıcc ..:/

valla öğleden önce hastaso varmış..ultrason çektirebilirmisin diye arası düzgünce konuştu...öğlende yemeğe çağırdı..kızartma yaptım seversin gel yiyelim diye...bende gelemem arkadaşın problemi varmış biraz derteşmek istedi söz verdim dedim

bişey demedim...düzgünce konuştum..eline koz vermicem onun...nişanlıma ben leylayı aradım adım attım ama o beni tersledi deyip hatalı duruma düşümücem politik olucaz kızlar

İyi fikir canım o bence oğluşuna polıtık gorunmek için bile aramış olabılıri şüphelerım var

Sende polıtık ol ki anlasın işte

İyi fikir canım o bence oğluşuna polıtık gorunmek için bile aramış olabılıri şüphelerım var

Sende polıtık ol ki anlasın işte

Tabiki kuzum..şimdi o ben sinirle laf sayıcam zannetti..kötü duruma düşücektim ama olmadı yemezleerrrrr

Ooo yeni gelişmeler var kuzum kayınvalide aradı beni bugün..bişey yokmuş gibi konuştu falan...

aa ne güzel ohh böyle yola gelinir işte canım şanslısın nişanlının kıymetini bil onun seni sahiplenmesiyle böyle nişanlınında dediği gibi tavrını koymasaydı seni çok ezmeye kalkardı.artık sana açık açık hiç birşey yapamaz

Ayyy bilmezmiyim aşkımın kıymetini onu aradım hiç şaşırmadı...ne olcaktı ne bekliyordun ben sana üzülme demedimmi dedi sadece :44::44:

aman bırak aramasın...seninle uğraşmasın aramasında kafan rahat olsun tatlım..bunu için falan üzme kendini..seninle uğraşmasında uzak dursun senden boşver

bişey demedim...düzgünce konuştum..eline koz vermicem onun...nişanlıma ben leylayı aradım adım attım ama o beni tersledi deyip hatalı duruma düşümücem politik olucaz kızlar
aynen öyle canım hafta sonu ben yine çenemi tutamadım saydım nişanlıma sonra pişman oldum hem onu üzdüm hem sinirlerim gerildi. ben diyorum kimse kimseyi sevvmek zrunda değil ama saygı duymak zorunda o bana duymasa bile ben nişanlıma olan saygımdan terbiyesizlik yapmam sende iyi yapmışsın canımcım. politik olmak her zaman iyidir

aaman canım boşver ya al birini vur öbürüne hepsi aynı benimki hastalandıktan sonra ben aradım bana beni arıcanı ama aramayı unuttuğunu söyledi ne kadar trajikomik değilmi
o yüzden aramıyorum bende artık zaten sizden bi destek alıp aramıştım artık onuda yapmam. anneler gününde hediye alıcam göndericem teşekkür etmek için o arasın banane

canlar şimdi bu mobilyaları beğenmiştim ben sizce renk nasıl ben beyaz bir konsept olsun diye düşündüm ama beyazlarda sıradan geldi sizce bunu başka bir renk yaptırsammı ? ayrıca duvar rengi ve duvar kağıdı(tv ünitesi arkasına) için yardımcı olurmusunuz diyelimki bu rengi seçersem ne renk gider ben bazalısını alıcam bu mobilyanın ve bu gardrop kapaklı olursa sürgülü yaptırıcam yemek masasının sandlaye olucak hepsi, oturma bankı gibi şeyi almam, ayrıca konsol ve vitrin düşünmüyorum fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

canım benim mobilyalarımda beyaz değil tamam beyaz güzel ama bunlarda gayet güzel. açık renk duvaar boyası yada duvar kağıdıyla gayet güzel olur

aynen tatlım politik olucaz...3 düşünüp 1 sölicez...dikkatli olucaz
herkeze iyi akşamlar

ya canım ben çok beğendim gerçekten,eskitme gibi .benim en sevdiğim renk tonu sadelikleri felan çoooook güzel...bu renk sade mobilyaların etnik bi havasıda oluyor eğer canlı renklerden hoşlanmıyorsan krem ağırlıklı içinde az bir turuncu rankle kombinleye bilirsin salonunu.mesela berjerlerin turuncu olur diğer büyük oturma grubu krem gibi...1-2 de aksesuar koyarsın turuncu vazo gibi yada kırlent nefiss olur kırmızıda gider bu renkle yağ yeşilide.güle gülee kullann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…