Leylaaaa yakaladım mı seni
valla canım ben çeyiz yapıyorum başka bişey yaptığım yok bide heyecan artıyo tabi gün geçtikçe
canımmm hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza artık
zaman ne kadar çabuk geçiyo dimi ahiyyyaaaaen son 5 ayvar diye hatırlıyorum şimdi 3 ay 3 hafta var
Kızlar bana bir akıl verin:44:
şimdi ben düğün salonu artı 400 de vidyo ve foto için ödedim düğünde foto çekicekler ama fotoları cd le veriolrmış biz bastırıyomusuz şimdi yukarda okudumda hikaye fotolarını dış mekan çekimle aynı olmuyormu ? Ben bilmiyordum dün bizim ordan bir fotocuya sordum dış mekan diye yeşillik bir yere götürüyorlarmış ben benim kır düğğünü dedim havuz da var bi kaç fotodan oraya gidip çekinicez 450 dedi kitap gibi hani (yani direk sayfasına baskı)bir adet büyük, 2 küçük albüm ve büyük boy resim veriyolarmış sizce ben 2 ayrı yere çektirmiş olucam nasıl olucak :44::44: Ne yapmalıyım fiyat çünkü uygun geldi 450 ama ayrıca salon içinde tuttumBöylemi oluyor?
zaman ne kadar çabuk geçiyo dimi ahiyyyaaaaBi bakmışız hepimiz sırayla gidiyoruz burdan hayırlısıyla
Canım düğün olurken çekilen fotolar özellikle poz verip çekilenler gibi olmuyo o yüzden iyi yapmışsın. Açık hava havuz falan ama etrafta insanlar olucak çok çok güzel fotolr anca poz vererek çekildikleriniz olur bence. Mantıklı olmuş yani gereksiz görmedim ben
çok çok güzeller canım güle güle kullankızlar sizlere de gösteriyim evimden kareler mobilyalarım geldi
Eki Görüntüle 410794 Eki Görüntüle 410800 Eki Görüntüle 410757 Eki Görüntüle 410761 Eki Görüntüle 410764 Eki Görüntüle 410765 Eki Görüntüle 410767 Eki Görüntüle 410770 Eki Görüntüle 410771 Eki Görüntüle 410772 Eki Görüntüle 410782 Eki Görüntüle 410785 Eki Görüntüle 410786 Eki Görüntüle 410787 Eki Görüntüle 410788 Eki Görüntüle 410789 Eki Görüntüle 410795 Eki Görüntüle 410756 Eki Görüntüle 410757 Eki Görüntüle 410758 Eki Görüntüle 410759 Eki Görüntüle 410760 Eki Görüntüle 410766 Eki Görüntüle 410776 Eki Görüntüle 410778 Eki Görüntüle 410783 Eki Görüntüle 410790 Eki Görüntüle 410799 Eki Görüntüle 410779 Eki Görüntüle 410780 Eki Görüntüle 410781 Eki Görüntüle 410799 Eki Görüntüle 410761 Eki Görüntüle 410762 Eki Görüntüle 410763 Eki Görüntüle 410768 Eki Görüntüle 410769 Eki Görüntüle 410773 Eki Görüntüle 410774 Eki Görüntüle 410775 Eki Görüntüle 410777 Eki Görüntüle 410782 Eki Görüntüle 410784
berjelim flaşdan dolayı öyle çıkmış flaşsız olan normal rengi düğmelerini eksik yapmışlar bugün konuşalacak bakalım ne yapcaklar
kızlar sizlere de gösteriyim evimden kareler mobilyalarım geldi
berjelim flaşdan dolayı öyle çıkmış flaşsız olan normal rengi düğmelerini eksik yapmışlar bugün konuşalacak bakalım ne yapcaklar
yani düğün için ayrı onun için ayrı ayrı vermiş olmuyorum demi yada salonda çekenlerlemi anlaşşsam baştan dış mekan çekimi yapsakta sonra düğünde devam etseler yoksa burasıyla anlaşşammı siz nekadar ödiceksiniz benimkini geçermi böyle olunca yada aynı kişimi hep çekicek? NORMALDE NE YAPMAK GEREKİYOR ? Birde bana şu hike-aye çekimini anlatsanız
yani düğün için ayrı onun için ayrı ayrı vermiş olmuyorum demi yada salonda çekenlerlemi anlaşşsam baştan dış mekan çekimi yapsakta sonra düğünde devam etseler yoksa burasıyla anlaşşammı siz nekadar ödiceksiniz benimkini geçermi böyle olunca yada aynı kişimi hep çekicek? NORMALDE NE YAPMAK GEREKİYOR ? Birde bana şu hikaye çekimini anlatsanız
ya bende istiyorum şöle kuaförde ne bilim gelin buketimi aykkabı işte değişik pozlar ama bizim fotorafçıya rica ederim he olmaz derse bir ark. çektircem ya napayım çok fiyatlarCanım bizim salon çekimleri salon fiyatının içinde yani ne kadar bilmiyorum onlarda bize cd ile vericeklermiş bence daha iyi çünkü artık öyle basılı foto yok hep pc içerisinde. Bende ayrıca stüdyo ile anlaşıcam. Salon sahibi bizede dedi 200 tl falan fazla verin dedi (bizim salon tam göl kenarında) göl kenarında açık hava fotonuzuda çekelim albüm yapalım dedi ben istemedim yine de stüdyo ile anlaşıcam.
Hikaye fotocusu ile sabah gözünü açıyo seninle kuaföre geliyo ordan itibaren yaklaşık 1000 tane civarında düğün sonuna kadar fotonu çekiyo. Hem basılı albüm veriyo hemde çektiği bütün fotoları sana cd ile veriyo. Ben çok istemiştim ama fiyatları bence abartılı yüksek. Kimse 1 günde 1000 tl kazanmayı hmde bu kadar kolay bir yolla haketmez diye düşünüyorum ki bende tasarımcı fotoğrafçıyım bu işleride bilirim o yüzdn vazgeçtim. çok samimi arkadaşıma bide kardeşime 1 foto makinesi verdimmi ellerine 5000 tane fotomu çeker. Hatta kardeşim 50 tl karşılığında adım adım çeker
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar haftaya perşembe nikahım oluyo hemde doğumgünümmmmmm
canım işte kuaforde bir başlıyor çekıme akşam düğün yerınde nikahı ilk dansı işte her sanıyen fotograflanıyor, fiyatlar çok abartılı yüksek,
biz zar zor 1500 e anlaştık, mucıze gıbı oldu resmen :18:
çok çok güzeller canım güle güle kullan
Canım hepsi çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsın
Benım baktıgım bir ev ılanının aynısı bu ev yabeylıkduzu falan değil dimi bir sitede ev bakıcaz ilandakıyle aynı doşenmış için mutfagı banyosu allah allah
kızlar sizlere de gösteriyim evimden kareler mobilyalarım geldi:16berjelim flaşdan dolayı öyle çıkmış flaşsız olan normal rengi düğmelerini eksik yapmışlar bugün konuşalacak bakalım ne yapcaklar
sen salon için ayrıca tuttunmu peki canım ben şimdi salonun anlaşmalı olan foto ve vidyocusunuda tutmuş oldum 400 de ona verdik birde düğünde gerek yok ozaman demi adam tutmaya dışarda 450 verelim çekip gitsin:44:
sen salon için ayrıca tuttunmu peki canım ben şimdi salonun anlaşmalı olan foto ve vidyocusunuda tutmuş oldum 400 de ona verdik birde düğünde gerek yok ozaman demi adam tutmaya dışarda 450 verelim çekip gitsin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?