eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

O da ayrı bir dert...cebimde 5 tl para kalmış...sabah gördüm..neyseki maaş yarın yatacak

valla bende çok şey yapmak istiyorum ama cebim artık iflas bayrağını çekti. daha ayın 1 ine çok var napcam bilmiyorum

Daha ayın birine çok var bende napıcam bilmıyorum ya kızlar neyse idare edıcem bi şekilde

Fotografcı işini hallettık bu arada kızlar,

Ama hala ev bulamadık :18:

günaydın kızlar. bugün hava kapalı biraz da serince gibi

ozsen tatlım dah aönce de söylemiştim. bırak nişanlını kendi haline. kafasını toplasını. sende kendine vakit ayır sakinleş.

mmousee cnm sende tekrar hoşgeldin aramıza. gelinliğin fiyatı aysira için çok uygun. tabii ki gez bakın dene içinde kalmasın hiç bir model.

bizde sağa sola borçlarımızı dağıtıyoruz. bir de nişan oldu. borç defterimiz iyice kabardı çok şükür büyük eşyalarımızın borçları bitiyor artık. yeni eşyalara yer açılsın biraz :)

günaydınnnn güzellerrr...Hergün bişey bakıyorummm artık uçtum iyice bigün balayına otel bi gün mobilyaaa....

bgn günlerden gelinlik :)

Daha ayın birine çok var bende napıcam bilmıyorum ya kızlar neyse idare edıcem bi şekilde

Fotografcı işini hallettık bu arada kızlar,

Ama hala ev bulamadık :18:
fotoğrafçıyla nasıl anlaştınız canım. ne kadara bide neler alıcaksınız ordan anlatırmısın biraz fikir sahibi olalım. ya bu arada ev bakmak için daha çk erken değilmi.
günaydınnnn güzellerrr...Hergün bişey bakıyorummm artık uçtum iyice bigün balayına otel bi gün mobilyaaa....

bgn günlerden gelinlik :)

günaydın canım hepimiz aynıyız canım. bazen hepsine birden aynı gün baktığımız bile oluyor

Canım kuafor, dış mekan çekım, düğün yerinde nikah ilk dans fotografları paketını seçtik biz, birde panaromık album yerıne krıstal album seçtik biraz daha pahalı oluyo bu.

Toplamda 1500 lıra ya anlaştık.

Canım biz beylıkdüzü merkezde ev bakıyoruz, metrobus devreye girecek yakın zamanda, bu cıvardakı evlerin fiyatları %40 artacakmış o yüzden şimdiden satın almaya çalışıyoruz evımızı.

Son ana bırakırsak eşya falan işi de gecikicez bızde halledelım dedık şimdiden.

1500 çokmuş yaaa. kişisel fotocu tutsaydınız keşke şu hikaye fotosu çekenlerden onlarda aynı fiyat hem her anın karelenirdi. gerçi seninkide ona benzer inş güzel olur canım bu arada ben kiraya oturucaksınız sandım o yüzden erken dedim satın alıcaksanız bakının tabi

eveeetttt nasıl kızlarrr yorum bekliyorummm

Eklentiler

• $47435_147234911974428_100000637611942_322594_7037260_n.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $47435_147234958641090_100000637611942_322608_1992652_n.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $47435_147235015307751_100000637611942_322625_6131860_n.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
selam canım bayağıdır yoktun ortalıklarda

ben beğendim canım tabi üstünde nasıl durur sen daha iyi bilirsin içine sindiyse gerisinin önemi yok zaten

evet canım teyze kızının düğünü vardı ona gittik 1 hafta kaldık köyde sonra bi baktım aboneliklerimde yok hemen geri koydum aboneliklerime ne yapıyorsunuz neler değişti ben yokken kızlarinş güzel haberleriniz vardır

Yok canım zaten hikaye fotograf paketleri mınımum 2bın oluyor biz uygun bile anlaştık aslında :)

Zaten sabah kuaforden başladıktan sonra akşam 10 a kadar bizimle olacak fotografcı ve asıstanı

eylül ün 16sı yada 23ü inşallah cnm önümüzdeki hafta salon tutacağız bakalımmmm aynen bak bak nereye kadar daralıyor insan

İnşallah tutarsınız canım, baktınız mı bir yer erkenden doluyor çunku mekanlar.

Canım ben eteklerinin inişini pek beğenmedim belkıde resımde bellı olmuyor pek ondandır ama güzel duruyor, inşallah istediğin gibi olur gelınlıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…