O da ayrı bir dert...cebimde 5 tl para kalmış...sabah gördüm..neyseki maaş yarın yatacak
valla bende çok şey yapmak istiyorum ama cebim artık iflas bayrağını çekti. daha ayın 1 ine çok var napcam bilmiyorum
günaydınnnn güzellerrr...Hergün bişey bakıyorummm artık uçtum iyice bigün balayına otel bi gün mobilyaaa....
bgn günlerden gelinlik :)
fotoğrafçıyla nasıl anlaştınız canım. ne kadara bide neler alıcaksınız ordan anlatırmısın biraz fikir sahibi olalım. ya bu arada ev bakmak için daha çk erken değilmi.Daha ayın birine çok var bende napıcam bilmıyorum ya kızlar neyse idare edıcem bi şekilde
Fotografcı işini hallettık bu arada kızlar,
Ama hala ev bulamadık :18:
günaydınnnn güzellerrr...Hergün bişey bakıyorummm artık uçtum iyice bigün balayına otel bi gün mobilyaaa....
bgn günlerden gelinlik :)
fotoğrafçıyla nasıl anlaştınız canım. ne kadara bide neler alıcaksınız ordan anlatırmısın biraz fikir sahibi olalım. ya bu arada ev bakmak için daha çk erken değilmi.
günaydın canım hepimiz aynıyız canım. bazen hepsine birden aynı gün baktığımız bile oluyor
Canım kuafor, dış mekan çekım, düğün yerinde nikah ilk dans fotografları paketını seçtik biz, birde panaromık album yerıne krıstal album seçtik biraz daha pahalı oluyo bu.
Toplamda 1500 lıra ya anlaştık.
Canım biz beylıkdüzü merkezde ev bakıyoruz, metrobus devreye girecek yakın zamanda, bu cıvardakı evlerin fiyatları %40 artacakmış o yüzden şimdiden satın almaya çalışıyoruz evımızı.
Son ana bırakırsak eşya falan işi de gecikicez bızde halledelım dedık şimdiden.
bu arada günaydın canlarım...
Günaydın kızlar nasıl durumlar neler yapıyosunuz eylül için
Şu anda hiçbişey yapmıyorum kuzummm...2 haftadır hazırlıklar durmuş vaziyettee...canım bişeyler almak falan istemiyor
günaydın şekerler;
bende en son kalpli kaşıklar aldım kendime, size göstermemiştim galiba
Eki Görüntüle 410588 Eki Görüntüle 410589
daha bişey alamıcam bu aralar
Günaydın canım senın ne zamandı düğün?
Bende bakmaktan almaya geçemedım içim daralıyo :18:
selam canım bayağıdır yoktun ortalıklardakızlar burası aboneliklerimden çıkmış nasıl oldu bilmiyorum:26: herkese selamlar
Eki Görüntüle 410613 Eki Görüntüle 410618 Eki Görüntüle 410619 Eki Görüntüle 410620
eveeetttt nasıl kızlarrr yorum bekliyorummm
selam canım bayağıdır yoktun ortalıklarda
ben beğendim canım tabi üstünde nasıl durur sen daha iyi bilirsin içine sindiyse gerisinin önemi yok zaten
Eki Görüntüle 410613 Eki Görüntüle 410618 Eki Görüntüle 410619 Eki Görüntüle 410620
1500 çokmuş yaaa. kişisel fotocu tutsaydınız keşke şu hikaye fotosu çekenlerden onlarda aynı fiyat hem her anın karelenirdi. gerçi seninkide ona benzer inş güzel olur canımbu arada ben kiraya oturucaksınız sandım o yüzden erken dedim satın alıcaksanız bakının tabi
eylül ün 16sı yada 23ü inşallah cnm önümüzdeki hafta salon tutacağız bakalımmmm aynen bak bak nereye kadar daralıyor insan
merhaba bende yeni üyeyim.düğünüm 2 yerde olacak.elzığda yapılcak olan 7 eylül de allah nasip ederse inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?