eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Leyla o kadar coştu kı heryerde düğün havası estiriyo topıklere toplu istilaa kız benı sabah sabah güldürdün keyiflendırdın allahta senı güldürsün inşallah

sizi beklemek her ne kadar işkence olacaksada tecrübelerinizden faydalanıcam tabiki
Benı ancak eylul düğünleri coşturabılır suanda ancak bize de nasip olsun diyebılıyorum

eylül gelince ne halde olucaz acaba allah yardımcımız olsun ben şuan bile heyecanlıyım
heheh valla birbirimizi gaza getirip duruyoruz heyecan daha da artıyo

kız güldürdün beni Allah canını almasın hadi oynayalım o zaman para da köpeğen olsun

Leyla o kadar coştu kı heryerde düğün havası estiriyo topıklere toplu istilaa kız benı sabah sabah güldürdün keyiflendırdın allahta senı güldürsün inşallah

Sabah forumu sayemde kavet çökmüştü...dağıtıyorum kızlar işte....başlarım anasına tanasına...heyyyytttt benim düğünüme 4 ay kaldı

Gülün kızlar gülün...dans edin oynayın...bizim günümüz geliyor

Ayyy evet kuzum öğrenicem inş...nişanlım çok süper yemek yapar...benim yaptıklarımıda beğenmez o şimdi bana öğretecek ama
valla bir döktüresim geldi diğer forumda :124::124:

hehehe bende bilmiyorum yemek yapmasını arada akşam yemeğe davet ediyorum üzerinde deney yapıyorum yarıyarıya başarılıyım şu anda ama sakarım onu napcaz bilmiyorum

tabi öğrenin kızlar yaaa ben biliom öğrendim çok şükür, ama nişanlım benden daha güzel yemek yapıyo o ayrı , geçende bize geldiğinde baya döktürdü bir de zevkle yapıyor görseniz

leyla burayı da koparmışsın kız, tam gaz devam hayde

heh şöyle yaaa keyifler yerinde olsun bu ne be aaa evlenicez sevinicez mutlu olucaz tabi kopun kızlar kopun

heh şöyle yaaa keyifler yerinde olsun bu ne be aaa evlenicez sevinicez mutlu olucaz tabi kopun kızlar kopun

Ya kızlar ben gelınlıgımın altınaayaklarım agrıdıgında falan yada pistteyken falan giyeceğim yedek bir ayakkabı almak istiyorum, mesela aşağıdakiler gibi:

Birde düğün ayakkabı olarak alacağım ayakkabıda topuk olsun istiyorum dantel çok kabaraık bir model istemediğimden kaldırabılmek adına, onlarda şu modellerin beyaz versıyonları, çekimde falan rahat olabılmek için ince topuk istemıyorum,

Topuklu ayakkabı kullanıyorum çok ama yinede bu kadar saat kalmak zor, gelınlıgımde uzun olucak görulmeyecekte siz nasıl ayakkabılardan yana kullanacaksınız tercıhınızı?

Eki Görüntüle 405602

Eki Görüntüle 405604

Renge takılmayın beyaz olacak, yada çiçeğimle aynı renk kombınleyebılırım mor yada fuşya gibi mesela.

Ben babet alıcam tatlım..bende platform güzel bir ayakkabı alıp ayağın acıdığında giyeceğin sade beyaz bir babet al...düğünün ilerki saatlerinde giyersin..

Aaaaa çiçek alıcam ben kaktüs...yazıcam üstünede..bunu dikenlerini gördükçe aynaya bakmış gibi hisset kendini diye
güldürdün yine beni canım yaaa bendemi kaktüs alsam acaba bahaneyide şey derim radyasyonu alıyomus iyiliğini düşündüğüm için aldım derim

tatlım bende leylaya katılıyorum. topuksuz olsun madem gözükmüceke rahar edersin

Hahaha radyasyonu alıyormuş haaa..öyle bir faydası varsa almam onuda....şaka bir yana ben bir mendil bile almıcam

Evet bir topuklu bir topuksuz hem mantıklı hem rahat olacak sağolun canlarııım

Ay acıktım 12.30 olsun yemek yemeye gıdeyım hatta daha erken gıdeyım bugun

Hahaha radyasyonu alıyormuş haaa..öyle bir faydası varsa almam onuda....şaka bir yana ben bir mendil bile almıcam

bu şartlarda böyle yapmak en iyisi bencede

Evet bir topuklu bir topuksuz hem mantıklı hem rahat olacak sağolun canlarııım

Ay acıktım 12.30 olsun yemek yemeye gıdeyım hatta daha erken gıdeyım bugun

afiyet olsun canım

benim yerimede ye kuzum...benim hala midem bulanıyor...yiyemiyorum bişey :44::44:

kız leyla artık öyle yapma kuzum ya en güzel günlerini böyle kendini harap ederek geçirme, daha eğlenceli şeyler düşün, boşver kaynananı

benim yerimede ye kuzum...benim hala midem bulanıyor...yiyemiyorum bişey :44::44:

kızıcam en sonunda çirkef tarafımıda görüceksin heee benimde 12:30 da yemeğim hadi bakalım hep birlikte yemeğe çıkıcaz yemek saatine tamammı hıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…