İnş tatlım benim...hepimiz çok güzel gelinler olucaz...Rabbim bize o günü görmeyi nasip etsin inş...
Birer birer evlenelim forumda..ilk gelinimiz kim olacak acaba bu forumda :)
Hazirliklara basladik 9 eylulde hayirlisiyla :)
aman sanki olaylar düzelmese o gelinliği giymicen ne alaka canım. bak günler su gibi akıp geçiyo kimse engel olamıyoGelinliğimi henüz paylaşmıcam tatlım...şu olaylar bir düzelsin biraz kendime geleyim zevkle, eğlenerek size göstermek isterim kuzum...
günaydın bebemGünaydın bebeğim
Hay aklınla bin yaşa be canımBende ikna edemedım bi türlü ne güzel bi gün oh mis gibi hava ve eylüle bi gun daha azaldı, geçsin gitsin günler kına gecem gelsin artık
günaydın kızlar bende aranıza yeni katıldım bende eylül geliniyim :)
Amin inşallah canım, valla benim eylülün ilk gelını olmayacagım kesın de sonlara doğru kapanışı yapmaya yakın olucam galıba
ha mousede altını çizicek eylulun bittiğinin tabı ardımdan
Hayırlısı olsun tatlım eylül gelınleri ayrıcalıklıdır burdaaa
Bende başlarda sayılırım tatlım..ben balayından dönücem seni gelin edicez inş...
he yaaa öyle olucak ben burda yolunuzu gözlzerim artık
he yaaa öyle olucak ben burda yolunuzu gözlzerim artık
Sonrada biz seni beklicez kuzum
Oy heyecan bastı arkadaş
Leyla gidicek balayına gelıcegı hsonu esrahm ile ozluur un düğünleri olucak onlar balayından donecek (oy çabuk gelsinlerrr) benım düğünüm olucak ben gelıcem mouse yı everıcez o gidicek gelıcek tamam eylul sezonunu kapadım diycek
sonra burda albumlerimizi balayında yediğimiz yemeğin tuzundan kahvaltının çayından havuzundan bahsedıcez hahha belkı bi gun leyla kızlar donemım uc gun gecıktı acaba teyze oluyomusunuz dıycek başka bir gün mouse ya kızlar kocam ellerinde çıcekler gelmiş vazoya sığmadılar diycek ohh ya o gunlerı gorelım
evet canım sezonu ben kapatıcamSonrada biz seni beklicez kuzum
Oy heyecan bastı arkadaş
Leyla gidicek balayına gelıcegı hsonu esrahm ile ozluur un düğünleri olucak onlar balayından donecek (oy çabuk gelsinlerrr) benım düğünüm olucak ben gelıcem mouse yı everıcez o gidicek gelıcek tamam eylul sezonunu kapadım diycek
sonra burda albumlerimizi balayında yediğimiz yemeğin tuzundan kahvaltının çayından havuzundan bahsedıcez hahha belkı bi gun leyla kızlar donemım uc gun gecıktı acaba teyze oluyomusunuz dıycek başka bir gün mouse ya kızlar kocam ellerinde çıcekler gelmiş vazoya sığmadılar diycek ohh ya o gunlerı gorelım
günaydın canlar nasılsınız ben accık rahatsızım karnım çok ağrıyor yahuchicken benim düğünü atlamışın tatlım darıldım bilesin
Ayyy okurken içim kıpır kıpır oldu..o günleri göreceğiz inş....ama bebiş haberi hemen olmasın
günaydın canlar nasılsınız ben accık rahatsızım karnım çok ağrıyor yahuchicken benim düğünü atlamışın tatlım darıldım bilesin
evet canım sezonu ben kapatıcam
oyyy coşturdun bizi burda yaaa :18: ay kızlar gelsin artık o günler yaaa. chicken ım daha birbirimize yemek tarifi sorucaz sonracıma misafir gelicek napalım dicez. ohooo daha neler neler bu günleri düşünüp gülücez hepimiz
İnşallaahvalla canım onun mimarı siz olucaksınız benı konuşturma şimdi şuracıkta ne arsıız bır gelın olcam ben yarabbım
Oy bebegım unuturmuyum leyladan konu açılınca o tarihten başladım senaryoyu yazmaya1:
Sen hepimizden önce düğünde göbek atıcaksın onu bılıyoruz
ay eveet gelsin eylul artık yaaben hiçbirşey bilmıyorum valla elle tutulur herşeyi sorarım size artık
Hazirliklara basladik 9 eylulde hayirlisiyla :)
Bir 9 Eylül düğünü daha...hoşgeldin tatlım..Benimde düğünüm 9 Eylül'de Allah izin verirse.
Hazırlıklar ne alemde..düğün salonu, ev, kına salonu falan bellimi?
Bende bilmiyorum yemek yapmayıöğrenmem lazım yahuuu
kıss erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer, öğren hemen
Bende bilmiyorum yemek yapmayıöğrenmem lazım yahuuu
kıss erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer, öğren hemen
Ayyy evet kuzum öğrenicem inş...nişanlım çok süper yemek yapar...benim yaptıklarımıda beğenmez o şimdibana öğretecek ama
valla bir döktüresim geldi diğer forumda:124::124:
Ayyy evet kuzum öğrenicem inş...nişanlım çok süper yemek yapar...benim yaptıklarımıda beğenmez o şimdibana öğretecek ama
valla bir döktüresim geldi diğer forumda:124::124:
hehehe aynen yaaa ne coşmuşlar öyle. bizde yavaş yavaş gitmeye başladıkmı burdada coşucaz şimdi kıskanarak izliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?