Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Ah Azize vah Azize beni yoldan çıkarıcan azize:CüvCüv::kedi:
Şaka bir yana çok güzel şeyler söylemişsin.İnşallah ben de senin gibi olurum diyesim geldi valla.Ayy sürekli fikir değiştiriyorum ama şimdi de istiyorum kaydirigubbakcemile3

hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq:ama yıllar çabuk geçiyor...sonra keşke deme.

evet canım sanki bende üşüyorum...gece resmen dondum.neden acaba yoksa :CüvCüv:

bendede akşamları çok ateş oluyo sabaha karşı donuyorum buda bir belirtimi acaba?? hergün bir belirtim daha çıkıyo bakalım hayırlısıyla inşallah bebiş gelir hepimize benimde 6 günüm var :1rolleyes:

valla bende ağırı falan yok.canım sürekli tatlı çekiyo.CADIARZU

benim normalde 28 di ama stresten 31 güne kadar cıktı tarihler. eger normale döndü ve 28 se bugun olmam gerekiyor yok hala 31 ise 7 sini beklemem lazım. sence bütün bu ızdıraplara son verip bir test mi alsam.eğer bebiş varsa çıkarmı ?
mafoldumben
en tecrübeli sen sayılırırsın sence ne yapayım.

test için çok erken..yapsanda çımaz.adet gecikmesi olmalı 5,6 gün kadar.yoksada üzülme kısmet nazamansa olucak zaten

bende hep erken hep erken dedim cunku adaptye olamamistim henuz buraya tam hersey yoluna girdi ben dusuk yaptim simdide cok olsun istiyorum ne demisler erken kalkan yol alir

adetim 4 gün geçti idrarda çıkmadı bugün bhcg baktırdım <2 çıktı bu sonuç negatif yani değilmi kızlar benim için ümit bu ay bittimi yoksa ileriki günlerde bu sonuç değişirmi biri birşey söylesin artık bana daaaaaaaaaa

canım test için 2,3,gün daha bekle.ben ilk hamileliğimde adetim 4 gün geçti test yaptım çıkmadı 2 gün sonra tekrar yapyım çift çizgi çıktı üzülme sabret canım.a.s

merhaba
bendede oluyor ateş gibi basıyor bunalıyorum menopoza girmiş gibi, sonra üşümeye başlıyorumçok halsizim .inş. bunlar bi belirtidir son 5 gun adet olmayayım :gitme:

merhaba
bendede oluyor ateş gibi basıyor bunalıyorum menopoza girmiş gibi, sonra üşümeye başlıyorumçok halsizim .inş. bunlar bi belirtidir son 5 gun adet olmayayım :gitme:

hadi bakalım inşallah bunlar doğru işaretlerdir. hemen hemen aynı zamanda öğrenicez seninle hayırlısı :CüvCüv:

slm kızlar hastayım fena sekılde ılac kullanmada cok kararsızdım dun doktora gıttım ılk once kan testı yaptıdım sonuc negatıf gercı daha on gunum var doktorda sımdı cıkmaz yarın cıkarsa yapma dedı ama cok hastayım valla neyse tekrar doktora gıttım doktor hamıleysen sakın bunları kullanma dedı negatıf cıktı sonucum on gunum var sızce ne yapmalıyım

ah arkadaşlar 5 eylülü beklerken bugün adet oldum.kesin hamileyimdir diyodum....
yaaaaa.inanamıyorum hala.artık ekim ayına kaldı hamilelik umutlarım akannehir

ah arkadaşlar 5 eylülü beklerken bugün adet oldum.kesin hamileyimdir diyodum....
yaaaaa.inanamıyorum hala.artık ekim ayına kaldı hamilelik umutlarım akannehir

hayırlısı arkadaşım.geç olsun saglıklı olsun herşeyde bi hayır vardır.sıkma canını.lmaz:
inş. önümüzdeki ay hamile kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…