• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

sağolun kızlar inşallah rabbim yardım eder de eylül ayı kervanında hepimiz güzel haberler veririz.
bugün adetimin 4.günü 8.günü başlayacaz Allah kısmet ederse çalışmalara gün aşırı dayanabildiğimiz kadar devam edicez başka yapmam gereken bşy var mı kızlar??? :(

sağolun kızlar inşallah rabbim yardım eder de eylül ayı kervanında hepimiz güzel haberler veririz.
bugün adetimin 4.günü 8.günü başlayacaz Allah kısmet ederse çalışmalara gün aşırı dayanabildiğimiz kadar devam edicez başka yapmam gereken bşy var mı kızlar??? :(

valla canım sanırım en önemli şey sitrese girmemek bu çok önemli imiş. genelde zaten hamilelikler tatilde falan olmasının sebebide sitres olmaması canım bence elinden geldiği kadar olmayacak diye sitres yapma.hayırlısı olsun diye dua edelim canım biliyorum sitres yapmamakl elde olan bişey değil ama yinede kendimizi biraz rahat tutalım

bende bebek bekleyenlerdenim adetim yeni bitti bakalı bu ay sonu hasta olmam lazım olacakmıyım olmayacakmıyımm

herkese merhabalar Allah isteyen bekleyen herkese bebişler nasip etsin inşallah. bende eylül ayında bebiş bekleyenlerdenim adetime 6 gün var bir çok belirtim var kasıkda batma karında şişlik göğüsde dolgunluk ve sızı damar belirginleşmesi bel ağrısı baş dönmesi ve ateş gibi bunlar psikolojik değildir umarım.inşallah bekleyen herkes hepimiz burda bebek haberlerini paylaşabiliriz.

Son düzenleme:
Okuduğum kadarıyla bu başlıktaki herkes bebek sahibi olmayı çok istiyor.Allah hepinize nasip eder inşallah.Ben de acaba erken mi diyenlerdenim.Bir yanım çok istiyor,bir yanım da acaip korkuyor. Karasız mı karasızım.Allah hayırlısını nasip etsin herkese

Okuduğum kadarıyla bu başlıktaki herkes bebek sahibi olmayı çok istiyor.Allah hepinize nasip eder inşallah.Ben de acaba erken mi diyenlerdenim.Bir yanım çok istiyor,bir yanım da acaip korkuyor. Karasız mı karasızım.Allah hayırlısını nasip etsin herkese

yalnız değilsin ccnm bende öyleyim, bi tamam bu ay olur inşalla diyom ertesi gün aman daha erken inşalla olmamıştır diyom aynı korku bendede var niye korkuyom bilmiyom ama acayip tırsıyom eşim delirmek üzere artık bi günüm diğerini tutmuyor :umursamaz:

merhaba canım.hiç korkma dünyanın engüzel şeyi evlat.bak ben ilkini büyüttüm bile şimdi ikinciye başladık....:lepi:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy son 3gün kaldı.....çok heyecanlıyım arkadaşlar.:bbo:

Yanlız olmadığımı görmek güzel.Arkadaşlar ben çalışıyorum yetişememekten korkuyorum,kilo almaktan korkuyorum,doğumdan korkuyorum,yaşım küçük gibi geliyor(ki aslında diil 24üm):)))
Evlat sevgisini tadan herkes mutlaka yap diyor.
Ya bi de belki ha deyince olmayacak onu da bilmiyorum.Tedavi görmek gerekebilir de.Yani Allah bilir ne olcağını.
sblkmbsr ve azize1 arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler..

genç anne olmak okadar güzelki çocuğunla çok güzel paylaşımlar oluyo.ben 22 yaşında doğum yaptım...hiçte kilo almadım şimdi 30 yaşındayım eşimin sürekli dediği laf gençkız gibisin aşkım der.ama kocamanda bir oğulum var çok gurur verici bir duygu.sende hiç bekleme derim tavsiyem sana.yerimseniben
Yanlız olmadığımı görmek güzel.Arkadaşlar ben çalışıyorum yetişememekten korkuyorum,kilo almaktan korkuyorum,doğumdan korkuyorum,yaşım küçük gibi geliyor(ki aslında diil 24üm):)))
Evlat sevgisini tadan herkes mutlaka yap diyor.
Ya bi de belki ha deyince olmayacak onu da bilmiyorum.Tedavi görmek gerekebilir de.Yani Allah bilir ne olcağını.
sblkmbsr ve azize1 arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler..

Back