Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adet oldum eylül ayı kervanından çekiliyorum çok üzgünüm
3 günü geride bıraktım şimdiye kadar yaptığım idrar testlerinde birşey çıkmadı hala beklemedeyim eğer bebiş varsa kendini ne zaman göstericek ve ben buradayım diyecek..günler geçmiyormu bana mı öyle geliyor
ben adet oldum eylül ayı kervanından çekiliyorum çok üzgünüm
sağolun kızlar inşallah rabbim yardım eder de eylül ayı kervanında hepimiz güzel haberler veririz.
bugün adetimin 4.günü 8.günü başlayacaz Allah kısmet ederse çalışmalara gün aşırı dayanabildiğimiz kadar devam edicez başka yapmam gereken bşy var mı kızlar???
Okuduğum kadarıyla bu başlıktaki herkes bebek sahibi olmayı çok istiyor.Allah hepinize nasip eder inşallah.Ben de acaba erken mi diyenlerdenim.Bir yanım çok istiyor,bir yanım da acaip korkuyor. Karasız mı karasızım.Allah hayırlısını nasip etsin herkese
merhaba canım.hiç korkma dünyanın engüzel şeyi evlat.bak ben ilkini büyüttüm bile şimdi ikinciye başladık....:lepi:Okuduğum kadarıyla bu başlıktaki herkes bebek sahibi olmayı çok istiyor.Allah hepinize nasip eder inşallah.Ben de acaba erken mi diyenlerdenim.Bir yanım çok istiyor,bir yanım da acaip korkuyor. Karasız mı karasızım.Allah hayırlısını nasip etsin herkese
Yanlız olmadığımı görmek güzel.Arkadaşlar ben çalışıyorum yetişememekten korkuyorum,kilo almaktan korkuyorum,doğumdan korkuyorum,yaşım küçük gibi geliyor(ki aslında diil 24üm):)))
Evlat sevgisini tadan herkes mutlaka yap diyor.
Ya bi de belki ha deyince olmayacak onu da bilmiyorum.Tedavi görmek gerekebilir de.Yani Allah bilir ne olcağını.
sblkmbsr ve azize1 arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy son 3gün kaldı.....çok heyecanlıyım arkadaşlar.:bbo: