• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

hiç belli olmaz cnm şansımıza artık, ben eskiden aman allah korusun gibi laflar ediyodum aniden şimdi hiççç sesimi çıkarmıyom çünkü ne istemediysem başıma gelmiştir, şimdi tam tersini yapıyom ikiz olsun ikiz olsun :içelim:

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda kısmetimizde ne varsa onu görcez..kaydirigubbakcemile5

en yakın arkadaşımın aşılama ile ikizlerii oldu onlara hayırlı olsuna gittik gözüm çook korktu biri susyo biri ağlıyo ona yardım edecek ailesi var bizimkiler çook uzakta yardım edecek kimsem yook allah hayırlısını versin annem ikizlerin ikizleri oluyo (kadın) dedi dayımın olmamş teyzemin oldu iki ablam var onlarında ikiz olmadıııı çok tedirginim yarın bi olsun gelmesse hemen test yapıcam.

son 1 bak çook heyecanlandım şimdii hıımmm bide çook üşüyorum ve karnıma kramplar giriyor özellikle spor yaparken (koşarken) her gün düzenli 1 saat koşuyorum ama kasıklarıma bişey batıyo koşarken yürümek zorunda kalıyorum bu bir belirti olabilirmi sizce nedersiniz?

8.günü ile 18.günü arası en etkili dönem diye yazıyordu burda bir sayfada, bundan önce 10-11 gibi başlıyorduk bu sefer erken olsun düşükten sonra adet düzenim değişti ya yumurtlamam da değişmiştir belki sağlama alalım dedik.ovulasyon testini burdaki bütün eczanelere sorduk satılmadığı için elimizde bulundurmuyoruz dediler başka bir ilçeye bakıcam bu ay da olmazsa artık.
cngnm cim dediğinde çok haklısın ama ben stresle başetmenin nasıl bşy olduğunu öğretemiyorum bünyeme nasıl olacak bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam cnm. ayrıca sabah akşam tarçın bal çörekotu kürüne başladım Allahtan ümit kesilmez her duyduğumu yapıyorum napayım :))

8.günü ile 18.günü arası en etkili dönem diye yazıyordu burda bir sayfada, bundan önce 10-11 gibi başlıyorduk bu sefer erken olsun düşükten sonra adet düzenim değişti ya yumurtlamam da değişmiştir belki sağlama alalım dedik.ovulasyon testini burdaki bütün eczanelere sorduk satılmadığı için elimizde bulundurmuyoruz dediler başka bir ilçeye bakıcam bu ay da olmazsa artık.
cngnm cim dediğinde çok haklısın ama ben stresle başetmenin nasıl bşy olduğunu öğretemiyorum bünyeme nasıl olacak bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam cnm. ayrıca sabah akşam tarçın bal çörekotu kürüne başladım Allahtan ümit kesilmez her duyduğumu yapıyorum napayım :))

canım ovulasyon testini genelde internetten almışlar bende dün spariş verdim bugün gelecek dedi firma arayıp...sende netten spariş verebilirsin...
en yakın zamanda göbüşünde bebeiş olması dileğiyle...

normal şartlarda 10-11 eylül gibi adet görmem gerekiyor ama inşallah olmam sabırsızlıkla bekliyroum.sizce bugünden itibren yapılan birlikteliklerde hamile kalma şansı nedir

tünaydın nasılsınız adeti en yakın olanın belirtileri neler peki

valla bende hiiç bir belirti yok maşallah.:umursamaz: hafif göğüslerim sızlıyo oda her regl öncesinden daha az geçen hafta inanılmaz kasık ağrıları çekmiştim ama maalesef hepsi kesildi.azize cnm eline sağlık listemiz pek kabarık ama sanırım bendede bu ay bişey yok hayırlısı kızlar

BENİM 7 EYLÜL TARIH..

BELİRTİLER:
üşüme hatta çok üşüme
kasık krampları
göğüslerde hassasiyet
ağızda saçma sapan bir tat
hatta biraz önce ofiste peynirli yumurta koktu

bilmiyorum galiba kendimi kaptırdım bile
:kedi:

bende belirtiler var adetime 5 gün var bekliyorum bakalım belirtiler beni yanıltmaz umarım . göğüslerde şişlik sızı ve damar belirginleşmesi, kasıklarımda batma özellikle sağ tarafımda, karnımda şişlik gaz, ateşim var ve üşüyorum belağrısı uyuma isteği yorgunluk gibi belirtiler yaşıyorum bilmiyorum bebişemi işaret bunlar :emir_bebek:

valla bende hiiç bir belirti yok maşallah.:umursamaz: hafif göğüslerim sızlıyo oda her regl öncesinden daha az geçen hafta inanılmaz kasık ağrıları çekmiştim ama maalesef hepsi kesildi.azize cnm eline sağlık listemiz pek kabarık ama sanırım bendede bu ay bişey yok hayırlısı kızlar

CANIM BENİM YA İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN...vardır belki bakalım günün falan geçerse

BENİM 7 EYLÜL TARIH..

BELİRTİLER:
üşüme hatta çok üşüme
kasık krampları
göğüslerde hassasiyet

canım inşallah iyiye işarettir belirtilerimiz. bende kendimi kaptırdım galiba çünkü bazen düşünüyorum bu belirtiler psikolojikmi diye :(

BENİM 7 EYLÜL TARIH..

BELİRTİLER:
üşüme hatta çok üşüme
kasık krampları
göğüslerde hassasiyet

canım belirtilerin benide şüphelendirdi valla kesin haberim olsun eğer varsa..inşallahda vardır ama var gibbbiiiiii sanki heeCADIARZU

BENİM 7 EYLÜL TARIH..

BELİRTİLER:
üşüme hatta çok üşüme
kasık krampları
göğüslerde hassasiyet

aynen canım bendede aynı belirtiler var ama demin test yaptım:çok üzgünüm:2günüm var ama umudum yok:gitme:

Back