Canım benimde ilk berlirtilerim arasında kasıklarda ağrı vardı:)) İnşallah hamilesindir hadi bakalım bekliyoruz:)iyi geceler kızlar
leylada burdaymış
beklenmeyen adet günlerimiz aynı sende varmı canım bi gelişme benim kasıklarımda ağrı var ama psikolojikmi bilmiyorum
Canımcımm aynen ben hergün donuyorum. Valla dışarda millet kısa kollu geziyor ben kışlık kalın hırka giyiyorum ve onunla bile üşüyorum. Bu da gebeliktenmiş:))) Benim bi ablam var o da 17 haftalık hamile onun tecrübelerinden faydalandım bugün:))yaa kızlar ben bugün sabahtan beri çok üşüyorum kat kat giydim ama ısınamadım bir türlü hamileler üşürlermiş ama bugün hiç ısınmadım hasta falanmı oluyorumki korktum valla sebebi sadece hamileliktir inşallah
nurem caım nası gidiyo hamilelik
Canımm güzel gidiyo:)) Bugün sabah yeniden kan verdim ve değerim 973,80 çıktı. İlki 205'di:)) Yani normal gebelik devam ediyomuş:)) lülülülülülü
mrb arkadaşlar bugün moralim çok bozuk az önce hastaneden geldim test yaptırdım ve sonuç negatif.benim anlamadığım madem hamile değilim neden düzensizlik oldu.ben geçen ay korunma iğnesini bıraktım acaba bu etki etmiş olabilirmi.bileniniz varsa beni aydınlatabilirmi...
allah kolay bir hamilelik hayırlı bir evlat versin bize de dua et gııız
olsun canım kısmet...ekim ayı bizi bekliyo. üzülme sakın tatlımm.yerimsenibenazize1 canımm ben adett oldumm :gitme:
olsun canım kısmet...ekim ayı bizi bekliyo. üzülme sakın tatlımm.yerimseniben
azize1 canımm ben adett oldumm :gitme:
beyzacım çok üzüldüm silik çizgiye göre çok umutlanmıştık hayırlısı buymuş demekki canım sakın sakın üzülme inşallah gelecek aya olur tatlım dua edelim hayırlısını dileyelim
:Saruboceq:
bende doğum kontrol hapını bıraktıktan 6 sonra hamile kaldım canım...hapı bıraktıktan sonra gebe kalınması daha uzun sürüyo. adetler düzensiz geliyo. benimde hep böyle oldu adetimin 10 gün geciktiği olurdu test yapardım tek çizgi çıkardı...bakalım canım belki bidahaki sefere olur. sabır canım ama pes etmek yok...ekim ayı na ekliyim seni tatlım...saoll tatlım ya hapı yeni bırakmıstımya hala omu koruo anlamadımm ondanmı olmadı acaba kafamçokkarıştı
azizecim nasılsın canım bende bugün dr a gittim keseyi gördük hiç bi sorun görünmedi şimdilik folikasite devam dedi bide düşüğü engellemek için asprin vercekti o yüzden kan verdim sonuçları çarşamba alıcam iki hafta sonrada kalp atışlarımızı dinlicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?